Aha virovaću im na riječ, moš mislit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rešenje je da će ta presuda biti oborena, jer je viša instanca prethodno, u pomenutom slučaju sa MS-om, najpre postavila presedan, a zatim ga i potvrdila u žalbenom postupku.
Ko normalan moze vjerovati da jedno pravilo vrijedi za MS a drugo za google....I da ijedna USA kompanija cuva privatnost korisnika....A ne samo USA kompanija....To mi je u rangu onih objava na FB kjom se kao zabranjuje da FB dijeli slike i sl.... Ne znas bil se smijao ili plakao tolikoj naivnosti....
Rešenje je da će ta presuda biti oborena, jer je viša instanca prethodno, u pomenutom slučaju sa MS-om, najpre postavila presedan, a zatim ga i potvrdila u žalbenom postupku.
Ako ova presuda ne bude oborena, ovaj slučaj protiv Googlea bi onda ušao u sudsku praksu što znači da bi se taj primjer primjenjivao kao vodilja u svim drugim sličnim parničnim postupcima u budućnosti, dakle potencijalno i protiv MSa. Naravno, ovaj MS sektaš bez mozga, kojeg si citirao, izvukao je svoj nebulozni i šizofreni zaključak.
Dakle, ova presuda protiv Googla ne može postati sudska praksa, iz još jednog razloga. Sud je utvrdio da postupanje prema MS i Googlu ne može biti isto, jer Google pohranjuje samo mail-ove, a MS čuva poslovne podatke, u puno širem smislu, za svoje komitente. Dok je Gmail osobno orijentiran, Azur je poslovno orijentiran.
Dakle, to nisu dva ista slučaja.
Anyway, outlook postaje puno sigurniji od Gmail-a.
Dear opet lupas glupsoti. Licni podaci su licni podaci bez obzira na namjenu servisa i ista pravila vrijede i za google i MS. Ako mislis drugacije kolega gore je bio u pravu... A znam da se kunes u MS ali da imas dovoljno godina kao neki ovdje MS bi ti bila zadnja firma kad bi pricao o zastiti podataka bilo koje vrste....
Gogle ima google drive na koji mozes pohraniti sta god zelis. Outlook nije poslovni mail vec mail servis kao i gmail i sud ti niti bilo ko drugi ne moze znati jesu li na mailu poslovni ili privatni podaci. Lupas gluposti kao i obicno....
I nemoj mijesati azure i mail.....
vidim ovde se jos muze mrtva krava
Jel netko može pomoći oko problema sa viberom, mobitel sam dao ženi L640 (W10M) stavila je svoju sim karticu, deinstalirao sam viber te ga ponovo instalirao.
Ukucam njezin broj mobitela (kod prvog pokretanja vibera) da bio dobio kod za aktivaciju ali ne dolazi sms sa kodom, zbog čega bi se to moglo desiti.

Žena razbila staklo na svojoj L535 pa sam joj dao onaj službeni Samsung Galaxy J3 i toliko ju je razljutilo Android sučelje da mi nije tila dat
Toliko o Androidu i sad ga baš mrzim jer ako se ne smiri sljedećih par dana moraću "robu oprat na ruke"
FatMAN iOS je toliko velika platforma da bi bilo štetno za Google da se za*ebava s njom i ostavi toliki broj korisnika bez mobilnog pristupa.
WP/WM je mala platforma koja se muči da privuče korisnike i Google nema veliku štetu od toga što je ignoriše, a kada bi je podržao svojim aplikacijama, dao bi joj određeni vetar u leđa, što Googleu nije u interesu.
Barem je to moja procena.

FatMAN iOS je toliko velika platforma da bi bilo štetno za Google da se za*ebava s njom i ostavi toliki broj korisnika bez mobilnog pristupa.
WP/WM je mala platforma koja se muči da privuče korisnike i Google nema veliku štetu od toga što je ignoriše, a kada bi je podržao svojim aplikacijama, dao bi joj određeni vetar u leđa, što Googleu nije u interesu.
Barem je to moja procena.
Upravo tako osim sto je za google to zanemariva platforma kojoj ni google ne bi dao vjetar u ledja.... Jednostavno svi su digli ruke od W10M samo sto to ovdje jos par ljudi ne vidi...
MS je drzi u zivtu cisto da se ne bruka da su je napustili tako brzo ali prakticno su je napustili: Suppor outsourcali, telefone vise ne prave....
Jednostavno svi su digli ruke od W10M samo sto to ovdje jos par ljudi ne vidi...
MS je drzi u zivtu cisto da se ne bruka da su je napustili tako brzo ali prakticno su je napustili: Suppor outsourcali, telefone vise ne prave....
Karateristika sekte je da ih je nemoguće argumentima uvjeriti u nešto. WP 10 je mrtvi magarac, uređaji su zastarjeli i većinom zapeli na već raspadnutom WP 8, novi mobiteli ne izlaze, pri čemu Alcatel ne računam jer je to (ne)kvalitetan proizvod u rangu Doogea, NOAe, Vivaxa.
Jednostavno svi su digli ruke od W10M samo sto to ovdje jos par ljudi ne vidi...
Karateristika sekte je da ih je nemoguće argumentima uvjeriti u nešto. WP 10 je mrtvi magarac, uređaji su zastarjeli i većinom zapeli na već raspadnutom WP 8, novi mobiteli ne izlaze, pri čemu Alcatel ne računam jer je to (ne)kvalitetan proizvod u rangu Doogea, NOAe, Vivaxa.
Ok, recimo da je WM 10 mrtvi magarac. Ali sta ste onda vi koji svakodnevno dolazite na ovu temu? Pretpostavljam da vidis leš magarca na pored ceste, da bi svakodnevno dolazio i šutao ga nogama. To neki fetiš ili šta?

Ok, recimo da je WM 10 mrtvi magarac. Ali sta ste onda vi koji svakodnevno dolazite na ovu temu? Pretpostavljam da vidis leš magarca na pored ceste, da bi svakodnevno dolazio i šutao ga nogama. To neki fetiš ili šta?
Da argumentovano pricamo o temi kao sto ti to radis ovim postom. Kad nemas argumenata onda ide licno. Evo ja cu ti direktno odgovoriti. Sta to tebe briga?????????????????????
Hahahaha, dobro si mu rekao. Čim vidiš ove jazavac telefone od 1.5 GB RAMa možeš bit siguran da se radi o vrhunskom zajebu, još kad to Samsung natovari svojim bloatwareom. Ipak i takav jad plastike je funkcionalniji od L535, tako da je ženino iskustvo tipična ženska neracionalnost koju ne treba uzimati u obzir. Već danas će joj možda biti puno bolji od Lumie.
Hahahaha, dobro si mu rekao. Čim vidiš ove jazavac telefone od 1.5 GB RAMa možeš bit siguran da se radi o vrhunskom zajebu, još kad to Samsung natovari svojim bloatwareom. Ipak i takav jad plastike je funkcionalniji od L535, tako da je ženino iskustvo tipična ženska neracionalnost koju ne treba uzimati u obzir. Već danas će joj možda biti puno bolji od Lumie.
a možda se janez nakon par dana pranja robe na ruke siti da stavi ženi wp launcher
PS
HVALA NA OBRISANOM POSTU
Jel netko može pomoći oko problema sa viberom, mobitel sam dao ženi L640 (W10M) stavila je svoju sim karticu, deinstalirao sam viber te ga ponovo instalirao.
Ukucam njezin broj mobitela (kod prvog pokretanja vibera) da bio dobio kod za aktivaciju ali ne dolazi sms sa kodom, zbog čega bi se to moglo desiti.
Viber ima opciju, da ako poruka ne stigne za par minuta, pozove korisnika i izdiktira mu kod. Nemam živaca sada brisati viber i ponovno ga aktivirati, ali znam da može i na taj način.
Ja im samo mogu reci da su u pravu i da su mnogo pametni, ne zelim da se osjecaju lose u ovoj temi, ipak su oni gosti! Ak vam se moze kako pomoci, bude vam se pomoglo 😎, samo vi tu recite sto vas muci...
pošto je platforma mrtva tako je i tema mrtva i očigledo je da se ova tema pretvorila na istovar spama o androidu i kako on ne valja sa vaše strane i zajebanciju sa naše strane
spavate li mirno davore 666, bin keks i janez
Da argumentovano pricamo o temi kao sto ti to radis ovim postom. Kad nemas argumenata onda ide licno. Evo ja cu ti direktno odgovoriti. Sta to tebe briga?????????????????????
Da si citirao cijeli post, i da si u stanju to dokuciti (da jesi, ne bi radio to sto radis...) - shvatio bi da je moj post u potpunosti argumentovan i da slijedi "logiku" diskusije i da je sasvim ispravan odgovor na vase postove.
Ne znam zasto te razbjesnio da stavljas gomilu upitnika...ali odgovor na tvoje pitanje je - proucavam vas, zbog toga se zanimam.
pošto je platforma mrtva tako je i tema mrtva i očigledo je da se ova tema pretvorila na istovar spama o androidu i kako on ne valja sa vaše strane i zajebanciju sa naše strane
spavate li mirno davore 666, bin keks i janez
Trolcino, ti si onaj sto je izmislio pricu o neispravnoj L1520, koju je dao supruzi pa joj nije odgovarala pa je onda prodao ili sta...? Mi te ozbiljno shvatili, a ti onda nastavio trolati.
Da si citirao cijeli post, i da si u stanju to dokuciti (da jesi, ne bi radio to sto radis...) - shvatio bi da je moj post u potpunosti argumentovan i da slijedi "logiku" diskusije i da je sasvim ispravan odgovor na vase postove.
Ne znam zasto te razbjesnio da stavljas gomilu upitnika...ali odgovor na tvoje pitanje je - proucavam vas, zbog toga se zanimam.
De ponasaj se ko odrastao covjek i izlozi argumete ako ih imas a izgleda da nemas. Mi ne napadamo nikoga licno a to sto ti kritiku na tvoju igracku primas licno je problem zdravstvenih ustanova a ne foruma.... Time sto ides na covjeka a ne na argumente samo pokazujes nivo kulture al ok... Zaboli mene sta ti i bilo ko drugi misli.... Ne treba mi tvoja niti bilo cija dozvola da pisem sta hoce kad hocu i koliko hocu u skladu sa pravilima foruma. Ako ti se to ne svidja jbg tvoj problem.....
P.S. najajci mi je "argument" ne idemo mi na teme o andoridu ;) PA idi ko ti brani ;) JA te sigurno necu napadti radi toga jer i ja kritikujem i andorid i Ios podjednaku ;) Nemam fetish na igracke ;)
Kako je moguće istovariti spam na takvo nešto.
BTW. U mom okruženju svi koji su koristili WP prije godinu dan, koriste ga i sada. Platforma se uredno ažurira. Tjedno izlaze nove aplikacije i ažuriraju se postojeće. WP nema malware niti policijskih upozorenja. Microsoft ne mora isporučiti baš cloud sadržaj američkim sudovima niti špijunskim službama. ....