WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.032.977
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Izbljuvak? Ajd da vidimo koliko nisko mozes ici da branis f****g mobitel ;) Go go go ;)

9 godina
neaktivan
Kad me procitas u temama o kineskim izbljuvcima onda cu biti nisko

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ali ti i neznas jel ti mob china,hihi

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa ti si time opterecen a ne ja ;) Vjerovatno jest but who cares ;)

9 godina
neaktivan
Bas me zanima koja kopija ios a,miui ili emui

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Stari moj, ja da koristim WP ne bih mogao koristiti jedno 10 aplikacija koje koristim redovito i za koje nema zamjena, mzaba,vip tv za van, zet, pravi face i messenger itd., tako da što god koristio bolje je od jednog microsoftovog propalog projekta.

Imam uređaj koji radi kako treba za moje potrebe, kvalitetan ekran (ali ne kao S7 ili Microsoft modeli ;) ), bateriju koja traje nekoliko dana, hrpu mogućnosti (koje su zaista i korisne), i to na sustavu koji omogućuje normalan rad aplikacija.

Kad god netko kaže bilo što na temu Microsoft modela, počne vrijeđanje ili izoliranje mišljenja kao nevažnog.

2 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ajd,normalan post

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Bas me zanima koja kopija ios a,miui ili emui

Cisti android ;)

uragan kaže...
Ajd,normalan post

Covjek te kritikuje a ti ni to ne skontas ;)

9 godina
neaktivan
@Torent

1. čovjek ga ne kritizira nego piše 3,4zdarije, je je od 10 nabrojao 5, o od njih 5 samo jedne nema
- mzaba postoji i na WP
- zet-ov vozni red postoji u okviru Karata - i radi savršeno (isprobao više puta)
....

Evo ja i nakon 3 mjeseca još nisam naišao na niti jedan problem. A do prije 3 mjeseca Android me maltretirao kao vrag grešnu dušu. Sad mogu reći da me Android neće više nikada vidjeti.
15 godina
https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-pretty-weird-security-flaw/
Može li netko od proroka BMW-u reći da si je uzeo krivog partnera? Rekli ste da je početak 2018. kraj za windows...

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Torent je blago rečeno slučaj za psihijatrije. Glavni cilj mu je na ovom forumu sviju ubjedit da je L sranje. 'ajde jest. Sranje je, al' ja ću ga i dalje ću ga koristit. Ti i tvoji 500 hejterski postova ništa nisu promjenili. Niti će. Ljudi su svjesni mana i prednosti. Vide ih sami.

Al' kao korisnik WP mislim da nije toliko sranje kako pojedini prikazuju. I ako propadne preći ću na AOS ili IOS. Nikakav problem. Ž.

5 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Gdje sam ja rekao da je lumio sranje? Ajd me citiraj molim te ;)

A dick je slucaj za psihijatriju a ne ja ;) Njega proganja telefon i maltretira ga ;)  Ja nemam problema sa telefonima ;)

Isto tako me slobodno mozes citirati gdje sam ikome rekao da treba prijeci na androdi ;)

JA kritikujem Operativni sistema a to sto vi to shvatate licno vidite sa svojim doktorom ;) Ja nemam taj problem ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 11:14 (Torent).
9 godina
neaktivan
Ha ha,jos ces nas i rasplakati

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zanima me da,li ima jos sto umjesto one drive,pun mi je pa bi inst.nesto drugo da je besplatno
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ma nisi nigdje napisao. Ja sam to izmislio.
16 godina
@dick,

Aj ako nije problem napisi koji mobitel si imao i sto te to tocno maltretiralo? Iskreno zanima me..
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.

2 2 hvala 0
17 godina
dajac59 kaže...
Zanima me da,li ima jos sto umjesto one drive,pun mi je pa bi inst.nesto drugo da je besplatno

-dropbox

-gdrive

.

.

.

Ukucaj u google cloud services, postoji puno solucija za besplatnu pohranu "u oblaku" i svi (uglavnom) imaju nešto besplatnog prostora za pohranu.

morrisoN
9 godina
neaktivan
@merio - stvarno bi bilo neprimjereno da tratim prostor ponavljanjem stvari koje sam barem 5 puta već napisao, na ovoj temi, u zadnja tri mjeseca.

Ako se tebi sviđa Android - ja to poštujem. Ali očekujem i reciprocitet, da ti poštuješ to što se meni više sviđa WP.
13 godina
neaktivan
Koliko stane robe na filebox
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Filebox?

Koliko vidim to je neslužbena aplikacija za Dropbox?! Inače Dropbox ima odličnu službenu aplikaciju za W10. Jedino DB daje samo 2GB prostora besplatno (iako je moguće još proširiti ako dovedeš druge ljude).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

daj mi reci da li na w 10 radi sad gestures aplikacija,kad te neko nazove samo prisloniš mobitel na uho i prihvatiš poziv,na 8.1 radi pa zato nebi još na 10-ku

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Na žalost ne radi.

To je bila dobra stvar...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Mene je odusevljavao here drive na 8.1

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dick_of_the_sheep kaže...
@Torent

1. čovjek ga ne kritizira nego piše 3,4zdarije, je je od 10 nabrojao 5, o od njih 5 samo jedne nema
- mzaba postoji i na WP
- zet-ov vozni red postoji u okviru Karata - i radi savršeno (isprobao više puta)
....

Evo ja i nakon 3 mjeseca još nisam naišao na niti jedan problem. A do prije 3 mjeseca Android me maltretirao kao vrag grešnu dušu. Sad mogu reći da me Android neće više nikada vidjeti.

Mzaba je postojala na WP, više je nema, zetov vozni red možeš sam tražiti preko karata, jer postoji aplikacija koja radi vrlo dobro, viptv nema na WP, normalan face, normalan messenger, original aplikacije ne postoje za tu platformu. Toliko aplikacija koje su ljudima bitne kao te bankarske ne postoje na WP platformi, osim jedne ja mislim. A to su samo neke od bitnijih, a gdje su neke manje bitne aplikacije.

Ovo je ujedno i moj zadnji odgovor osobi koja je svojevremeno pisala da ju mobilna platforma progoni (kao vrag grešnu dušu npr.) i maltretira, da se on osjeća u strahu zbog toga. To je slučaj za jedan drugi forum, a koji nema veze s tehnologijom.

Kupila budala neku lumiu 535 a prije imao samsung galaxy young pa je našao soliti pamet, nadimak ti savršeno pristaje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 19:03 (AnđeoGabrijel21).
9 godina
neaktivan
Hmh,mozda se dick cudno izrazio ali kad neko hejta po forumu koji ne koristi,kao da ja hejtam po forumima o cvijecu

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne vidim razloga za te spike o galaxy young i l 535,ako neko misli a krivo je procitao,ovo nije tema o jacim procesorima nego o wp,ako zelite sto jace procesore za sto manje novaca pa da se mozete hvaliti kako ste pametni,pisite u kineskim temama a nas kako kazete trojicu oslobodite svojih psihickih problema

4 0 hvala 0
14 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Mzaba je postojala na WP, više je nema, zetov vozni red možeš sam tražiti preko karata, jer postoji aplikacija koja radi vrlo dobro, viptv nema na WP, normalan face, normalan messenger, original aplikacije ne postoje za tu platformu. Toliko aplikacija koje su ljudima bitne kao te bankarske ne postoje na WP platformi, osim jedne ja mislim. A to su samo neke od bitnijih, a gdje su neke manje bitne aplikacije.

Mzaba ne postoji? od kud ti to? Koristim je svaki dan.

16 godina
dick_of_the_sheep kaže...
@merio - stvarno bi bilo neprimjereno da tratim prostor ponavljanjem stvari koje sam barem 5 puta već napisao, na ovoj temi, u zadnja tri mjeseca.

Ako se tebi sviđa Android - ja to poštujem. Ali očekujem i reciprocitet, da ti poštuješ to što se meni više sviđa WP.

Da bi ti riječi rekao na to što koristiš WP, baš suprotno -drago mi je da nekom radi bez premca. 

Ajmo ovako, pretražio sam tvoje postove i nigdje ni riječi koji si mobitel koristio, sve maltretiranje koje sam nasao su nekakvi postovi protiv antivirusnih programa i strah od koristenja bankarskih aplikacija.. Iskreno volio bi znati sto te to stvarno maltretiralo i na kojem mobitelu da vidim dali ja imam tih problema. Do prije mjesec dana koristio sam WP (830) kao poslovni te nexus 6p kao privatni mob i iskreno mislim da imam pravo na misljenje o oba OS-a. Isto tako bi volio da postujes i ti moje misljenje..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 20:24 (merio).
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Hmh,mozda se dick cudno izrazio ali kad neko hejta po forumu koji ne koristi,kao da ja hejtam po forumima o cvijecu

Kritika niej hejtanje ali kao da ti to znas ;) Tebi je mobitel clan porodice koji se ne smije kritkovati... Jbg kad je w10m trenutno nesto sto samo majka moze da voli....

uragan kaže...
Ne vidim razloga za te spike o galaxy young i l 535,ako neko misli a krivo je procitao,ovo nije tema o jacim procesorima nego o wp,ako zelite sto jace procesore za sto manje novaca pa da se mozete hvaliti kako ste pametni,pisite u kineskim temama a nas kako kazete trojicu oslobodite svojih psihickih problema

Opet ti o kineskim mboitelima a i tvoj voljeni mobtel iz kine ;) Nekad mi vas zao.....

9 godina
neaktivan
Navukao si me na hejtanje,sta mogu

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice