WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.037.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Meni radi sve pet.
12 godina
Nix666 kaže...

Pa instalirao sam nanovo prije 2 tjedna sve. Nađe mi npr. Zagreb, ali ni jednu ulicu u Zagrebu ne. Znači ja krenem pisati, on ponudi naziv i onda dok kliknem nema.

E ovaj put ću i ja branit moj mobitel, naime imam L640DS i navigacija radi bez problema a ni s Edgeom nemam problema jedino me muči baterija koja jedvo izgura dan.

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Nix666 kaže...

Pa instalirao sam nanovo prije 2 tjedna sve. Nađe mi npr. Zagreb, ali ni jednu ulicu u Zagrebu ne. Znači ja krenem pisati, on ponudi naziv i onda dok kliknem nema.

E ovaj put ću i ja branit moj mobitel, naime imam L640DS i navigacija radi bez problema a ni s Edgeom nemam problema jedino me muči baterija koja jedvo izgura dan.

Triba si dat koju kini više da XL

12 godina

Ne bacaj sol na ranu !!!

Vidim i ja sad da sam triba uzet XL ali onda je bilo ono: Koji će ni k toliki mob.

14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Ne bacaj sol na ranu !!!

Vidim i ja sad da sam triba uzet XL ali onda je bilo ono: Koji će ni k toliki mob.

Mene zajebavaju da imam lopatu za čišćenje snijega :D

17 godina
nicky.sl kaže...

Koji će ni k toliki mob.

Nakon 2 dana više nije velik :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
odjavljen

Zapravo, kad ga držim u ruci, imam filing kao da je veličine Ativ S-a. I onda dođe frend s mobom, i vidim koliko je moj veći od njegovog.

12 godina
Dex.pwn kaže...

Zapravo, kad ga držim u ruci, imam filing kao da je veličine Ativ S-a. I onda dođe frend s mobom, i vidim koliko je moj veći od njegovog.

Moj je "tehničar"

18 godina
Elles D. kaže...
nicky.sl kaže...

Koji će ni k toliki

Nakon 2 dana više nije velik :)

That's what she said... :(

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina
neaktivan
Moja pak baterija traje do dva i pol dana, ako tri put na dan otvorim FB uz tu i tamo koji poziv. Neko normalno koristenje izgura dan i pol bez problema.
Navigacija je radila i meni odlicno, budem ispocetka dignul karte pa da vidim.
16 godina
neaktivan
Moja pak baterija traje do dva i pol dana, ako tri put na dan otvorim FB uz tu i tamo koji poziv. Neko normalno koristenje izgura dan i pol bez problema.
Navigacija je radila i meni odlicno, budem ispocetka dignul karte pa da vidim.
18 godina
protjeran

Nema veze, ekipi tu šljakaju imenik i poruke tako da nema problema, kad se te aplikacije povuku e onda je MS *ebao ježa.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
odjavljen

Znas sta ti je ciniti...

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sviđaju mi se Torrentovi komentari, čovjek je u pravu, zašto bi morao napustiti ovaj forum?!

Predlažem da svi pređemo na android ili IOS, te da on ostane ovdje  sam...

10 godina
odjavljen

Cekam te u zasjedi u iOS temama ;) I tamo nas je vise ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/stagnacija-windows-10-mobile-platforme/244500.aspx

Ovdje imate hrpu "zadovoljnih"korisnika W10M platforme....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 14:54 (Torent).
15 godina
Torent kaže...

Necu se maknuti. Ne krsim pravila, sve sto kazem potkrijepim cinjenicama, linkovima ili sta vec. NE smetaju ti koji spodobe mene vrijedjaju licno ali ti smeta kada kazem da je W10P gotov sto potvrdjuju svi osim vas trojice ovdje... Istina boli i ne volim sto je tako al je tako.... To sto tebi to smeta je tvoj problem...Kad u naslov teme stavite obozavanje telefona kao vlastitog djeteta ili nesto slicno cutacu jer toliko bolestan nisam....

Te "spodobe" će automatski prestati vrijeđati kad odeš, znači jednim potezom riješimo dva problema.

Ne smeta meni ako veliš da je WP gotov, evo i ja ću to reći ako ćeš se osjećati bolje. Gotov je. I što sad? Čuli smo od tebe to već 100x. Ponavljaš se.

Ali to ne znači da ova tema ne može biti korisna za nas koji koristimo te mobitele. Tvoj doprinos ovdje baš i nije koristan.

Zar nemaš druge zanimljivije teme za pisati gdje nećeš biti toliko naporan? Ili ti je to namjerno cilj? Onda ipak možda kršiš koje pravilo...

Evo, rekao sam ti sve što imam, neću više odgovarati da i sam ne zagađujem dalje temu. Pozdrav.

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Prijavi me. Ljudi me vrijedjaju jer im se ne svidja sta pisem. To nije moj problem... Ovo je forum a ne help desk... Vrijedjanje je ok a iznosenje stavova nije ok.. Zanimljivo razmisljanje...
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ponašate se ko hrpa djece. Dovraga i djeca u vrtiću znaju kada treba stati.

@Torent  Nema svrhe ponavljati se. Nećeš nikome pomoći, niti odmoći. Svi tvoji stavovi i dokazi stoje, ali ako nekome radi uredno uređaj, to nemožeš pobiti i ako je netko zadovoljan windows OS-om isto tako ga nemožeš nagovoriti da pređe na android ili iOS ako ne želi. Neki su prešli i pokajali se, neki su zadovoljni, a neki neutralni i tako će uvijek biti. Meni se dopada windows os na mobitelu, ali sam isto tako neuutralan jer mi je svejedno koristio WP ili W10M, android ili iOS. Od svakog ću izvlačiti ono što mi uređaj dopušta i to je to

@ostali ako vam se ne sviđa što Torent piše, ignorirajte ga, ne odgovarajte na poruke ili šta ja znam šta već. Ovo je online forum i ne možete njega ni nikog drugog potjerati iz ove teme. Torent iznese stavove i činjenice od koje velika večina toga je istina, ali opet nema potrebe da se palite na njegove poruke u temu ili da mu odgovarate. Samo šutim i pratim što pišete, i uvrijedili se vi ili ne (čak i Torent), ali po pitanju toga ste na razini djece koja neče prestati plakati dok ne dobije što želi, a to je Torent da se dokaže da je u pravu i svi vi ostali da dokažete da je u krivu i da ga protjerate iz teme. Tako se ponaša od cure nečakinja, plače i dere se dok ne dobije što hoće i kako je krenulo, tako se i vi ponašate. Jednostavno nemojte odgovarati i amen, problem riješen.

btw, nadam se da se niste našli uvrijeđeni, ali vam treba tu netko ko je neutralan i ko može sagledati stvari sa obje strane jer Torent ne voli W10M i WP, a vi ne volite android i ostale OS-eve i zato se palite na njegove poruke i potiče vas time na raspravu i da pizdite.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina

Imao sam sva tri os-a, stoga vi koji se prepucavate, znam sve, probao sam sve, i ne treba mi vase uvjeravanje sto da koristim, potpuno sam svjestan svoga odabira stoga stvarno ne vidim čemu ovo nadjebavanje, niti jedan sustav ne radi kako treba i nikada ni neće jer bi tada pala potražnja za novim uređajima itd, pomirite se s time i prestanite zagađivati ovu temu

14 godina
odjavljen
Dal će bit ikakav update za FB app. Već ju mjesec dana ne mogu pokrenuti

0 1 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Prije da ces problem rijesiti hard resetom nego cekajuci update. Meni se desilo kad sam update vibera uradio da je svaki pita kad ga pokusam pokrenut crashao. Uninstall/install naravno nje pomogao ali hard reset jest.

14 godina
odjavljen
esko kaže...
Dex.pwn kaže...

Prije da ces problem rijesiti hard resetom nego cekajuci update. Meni se desilo kad sam update vibera uradio da je svaki pita kad ga pokusam pokrenut crashao. Uninstall/install naravno nje pomogao ali hard reset jest.

Ne želim HR. Koristim m.facebook, nije problem al mi ide na živce što Kurcenberg češe hurac

15 godina
neaktivan

Možda je ovo privremeno rješenje za brži facebook...

http://www.windowscentral.com/slimsocial-your-best-bet-fast-facebook-app

16 godina

To je kao i m.facebook što se ide preko preglednika, ima isto sučelje, samo je dodano par funkcija.

Može se postaviti crna (dark) podloga u pozadinu kao što ima twiter, i ima dolje onu tipku strelicu za brzi povratak na početak naslovnice, što mi se najviše sviđa.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisam primjetio da je netko pisao, možda sam preskočio. No jel se ostalima dešava da na W10 kad se priča na viber onda se pregrijava slušalica? Na W 8.1 nisam imao nikakvih problema.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ja sam danas muku mučio (opet) sa mesenđer appom. Jednostavno se nije htio pokrenuti. Počeo bi onaj svoj ciklus od tjedan dana koliko mu treba da se pokrene inače i onda bi se jednsotavno srušio. Ono što izgleda pomaže je promjena regije. Najprije sam stavio Hrvatsku pa onda i UK. I onda se je opet uspio pokrenuti.

BTW, zašto već mjesecima nema mesnđer notifikacija na glanceu? Prekomplicirano za napraviti, je li? Strašna tehnologija u 21. stoljeću?

Kad će se koja para viška naći da si kupim nekog kineza sa androidom... Već mi je dosta ovog majkrosoftovog silovanja poluproizvodom.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
Mr. Fugitive kaže...
Dex.pwn kaže...

Ja sam danas muku mučio (opet) sa mesenđer appom. Jednostavno se nije htio pokrenuti. Počeo bi onaj svoj ciklus od tjedan dana koliko mu treba da se pokrene inače i onda bi se jednsotavno srušio. Ono što izgleda pomaže je promjena regije. Najprije sam stavio Hrvatsku pa onda i UK. I onda se je opet uspio pokrenuti.

BTW, zašto već mjesecima nema mesnđer notifikacija na glanceu? Prekomplicirano za napraviti, je li? Strašna tehnologija u 21. stoljeću?

Kad će se koja para viška naći da si kupim nekog kineza sa androidom... Već mi je dosta ovog majkrosoftovog silovanja poluproizvodom.

Bogohuljenje... to se ne govori u ovoj temi...sad ce se naći dvojica koja nemaju te probleme 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
11 godina
neaktivan
Kad će lajv opcija na fejsu? Fejs je ionako sranje. Duvaj ga Zuckeraš.

0 1 hvala 0
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Pad korisnika u RH za 6%

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 14:45 (Prince-Artas).
Moj PC  
5 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice