WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.037.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Možda se još nisam razbudio, ali killer feature na novim telefonimaje... Continuum? Na stranu korisnost Continuuma, no "Novi uređaj će biti zvezda zbog featurea koji je imao i prošlogodišnji MS-ov pokušaj" mi ne zvuči uverljivo.

Osim toga, telefon na ilustraciji i videu je rad dizajenera koji zapravo nema veze s MS-om?

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Pozdravljam se samo sa svim dobronamjernim forumašima. Ovo je moja zadnja poruka.

Urednici, umjesto da unaprijed onemoguće nepoželjnu komunikaciju, sada za nju okrivljuju samo mene. Ok! shvaćam, za razliku od Torenta ja nisam poželjan.

Sretno vam bilo s poželjnim Torentom, ali bez mene.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Za razliku od torenta vrijedjas i omalovazavas. Torent navede izvor ili citata tvojih kontradiktornih izvala a ti kazes da sam lazov...
17 godina
mikulam kaže...
Sretno vam bilo s poželjnim Torentom, ali bez mene.

Lijevo imaš opciju "Ignoriraj ****". Koristi je. Lakše se diše :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
odjavljen
Torent trolla.
10 godina
odjavljen
Demantujte me...
Slobodno me citiraj i daj kontra argumente ali to je lost art na w10m temama....
9 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjerojatno su ih vipovci zavaljali dobro 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Tema nam je otisla u 3 lijepe. Imaju dva lika, dvije krajnosti, dva poklopca, jedan svakoj serpi a drugi svakom loncu, jednom nije nista normalno, drugom je sve normalno. Daj popustite vise, kako vam ne dosadi? Mislite da ste pametni a ustvari se prosipate kao vrece riže. 
Citat dadn iz 950/950 xl teme: ''loša izrada, daj molim te.. istina poklopac nije naj i ne leži dobro pa rezultira škripanjem u kutovima ali reći da je 950XL loše izrađena je glupost...'' Procitaj covjece vlastiti citat i pukni se smijat sam sebi... Da 950 xl je savrsene izrade samo sto cete kad telefon izvadite iz kutije morati naruciti drugi poklopac LOL. da ne govorim da ti je sasvim normalno  cekat 5-6 sekundi dok se otvori messenger na uredjaju od 4k kn. 

Torenta mislim da nema potrebe da citiram. Ok ste vi ali samo malo popustite :).

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina

Slazem se potpuno, tema je postala degutantna i necitljiva.

Ajmo se slozit s Torentom da je WP smece nad smecem i ne radi kako treba. U Redmondu se tog proizvoda svi srame i mi koji imamo smo fanboyevi. Ajmo prestat trovat temu s svadjama ciji je veci...

Kad smo se slozili s tim, idemo dalje pricat o trenutnim problemima, updateima, aplikacijama i ostalim aktualnim temama vezanim za WP.

Object reference not set to an instance of an object
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 11:49 (Beno).
11 godina
neaktivan
Beno kaže...

Slazem se potpuno, tema je postala degutantna i necitljiva.

Ajmo se slozit s Torentom da je WP smece nad smecem i ne radi kako treba. U Redmondu se tog proizvoda svi srame i mi koji imamo smo fanboyevi. Ajmo prestat trovat temu s svadjama ciji je veci...

Kad smo se slozili s tim, idemo dalje pricat o trenutnim problemima, updateima, aplikacijama i ostalim aktualnim temama vezanim za WP.

znači onima kojima radi dobro su lažovi i kreteni što ga koriste, androidaši su najpametniji i smiju ovdje  bacati svoje bisere koliko hoće

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Dadn, toliko si zabrijao da si skroz promašio smisao onoga što je Beno napisao.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
7 0 hvala 5
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ček šta se vi ljudi još niste riješili WP? Što čekate da postane dummy phone za pozive i SMS, jer prema tome ide, svaki dan sve manje aplikacija

Da se razumjemo šteta je sve ovo, WP je imao prespektivu ali je ovo već šamaranje mrtvog magarca.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
2 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Dadn, toliko si zabrijao da si skroz promašio smisao onoga što je Beno napisao.

samo se slažem s njime i njegovom prvom i drugom rečenicom

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 12:28 (dadn).
10 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Ček šta se vi ljudi još niste riješili WP? Što čekate da postane dummy phone za pozive i SMS, jer prema tome ide, svaki dan sve manje aplikacija

Da se razumjemo šteta je sve ovo, WP je imao prespektivu ali je ovo već šamaranje mrtvog magarca.

I ja to kazem i odmah ja sam mrzitelj al covjek ima halucinaicije tipa da strani recezenti stavljaju namjerno lose slika da sabotiraju lumie, da ako neko kaze da mu nesto ne radi on kaze da njemu radi i da taj ne zna koristiti i jos povrh svega google namjerno sabotira win phone... Samo ne znam kojom logikom to zakljucuje. Sigurno google strepi od platforme koja ima marketshare u rangu statisticke greske ali se ne boji applea na kojima googleovi servisi uredno rade...

15 godina
neaktivan

Činjenica je da još od WP7 Google-ove aplikacije ne rade na win mobilnoj platformi...Sigurno ne strepi od MS, ali se ne trudi niti pomoći...

10 godina
odjavljen

Imas nekakve dokaze za to ili onako lupis? I kako to mislis treba pomoci? I zasto bi pomagao... ne pomaze ni applu...

15 godina
neaktivan

Opipljive dokaze nemam, ali ako ti je stalo da tvoje aplikacije rade i na drugim platformama, onda ćeš valjda nešto učiniti s tim.

Ipak je sve to samo kupi-prodaj sistem. Nitko nam ne poklanja svoje aplikacije, svatko u svemu tome ima svoju računicu. To je moje laičko mišljenje, mišljenje običnog korisnika, koji u svom životu koristi mobitel za pozive, poruke, mailove...i fotografiranje

14 godina
odjavljen
esko kaže...

Tema nam je otisla u 3 lijepe. Imaju dva lika, dvije krajnosti, dva poklopca, jedan svakoj serpi a drugi svakom loncu, jednom nije nista normalno, drugom je sve normalno. Daj popustite vise, kako vam ne dosadi? Mislite da ste pametni a ustvari se prosipate kao vrece riže. 
Citat dadn iz 950/950 xl teme: ''loša izrada, daj molim te.. istina poklopac nije naj i ne leži dobro pa rezultira škripanjem u kutovima ali reći da je 950XL loše izrađena je glupost...'' Procitaj covjece vlastiti citat i pukni se smijat sam sebi... Da 950 xl je savrsene izrade samo sto cete kad telefon izvadite iz kutije morati naruciti drugi poklopac LOL. da ne govorim da ti je sasvim normalno  cekat 5-6 sekundi dok se otvori messenger na uredjaju od 4k kn

Torenta mislim da nema potrebe da citiram. Ok ste vi ali samo malo popustite :).

Messenger -> Facebook

To je loš port. Žali se Kurcenbergu.

10 godina
odjavljen
darko964 kaže...

Činjenica je da još od WP7 Google-ove aplikacije ne rade na win mobilnoj platformi...Sigurno ne strepi od MS, ali se ne trudi niti pomoći...

darko964 kaže...

Opipljive dokaze nemam, ali ako ti je stalo da tvoje aplikacije rade i na drugim platformama, onda ćeš valjda nešto učiniti s tim.

Ipak je sve to samo kupi-prodaj sistem. Nitko nam ne poklanja svoje aplikacije, svatko u svemu tome ima svoju računicu. To je moje laičko mišljenje, mišljenje običnog korisnika, koji u svom životu koristi mobitel za pozive, poruke, mailove...i fotografiranje

Naravno. ti pricas o pomoci a polsije pravilno zakljucis da je sve to biznis. Nema tu pomoci nikome. Kome MS pomaze? Mislis da MS radi aplikacije za andorid iz ljubavi ili da nekome pomogne? Zasto cak MSove aplikacije rade i bolje na androidu? I prije nego krene pljuvacina to kazu korisnici obje platforme ovdje... Jednostavno svi usmjere resurse u ono sto donosi profit a to trenutno nije w10m... Platforma tone i svi se prebacuju na profitabilne stvari.. Mogu kolege postovane koje me nazivaju svakakvim imenima pricati sta hoce ali sve govori u prilog tome... Marketshare tone, ms digao ruke , oem proizvodjaci digli ruke. Niko ne najavljuje nove telefone osim nekih opskurnih proizvodjaca za koje niko nikad nije cuo....

15 godina
neaktivan

U pravu si. Ali to ne smeta ljudima koji koriste i koji vole W10M. Oni ovdje traže pomoć ili komentiraju nešto što im ne radi.

A uvijek se onda javljaju ljudi s komentarima tipa "haha ko još pametan koristi W10.." i slično.

Daj pomozi s konstruktivnim prijedlogom ako znaš...

Nego, kad će novi build, šuška li se što o tome?

16 godina
Dex.pwn kaže...
esko kaže...

Citat dadn iz 950/950 xl teme: ''loša izrada, daj molim te.. istina poklopac nije naj i ne leži dobro pa rezultira škripanjem u kutovima ali reći da je 950XL loše izrađena je glupost...'' Procitaj covjece vlastiti citat i pukni se smijat sam sebi... Da 950 xl je savrsene izrade samo sto cete kad telefon izvadite iz kutije morati naruciti drugi poklopac LOL. da ne govorim da ti je sasvim normalno  cekat 5-6 sekundi dok se otvori messenger na uredjaju od 4k kn

Messenger -> Facebook

Doticnog vjerovatno zaboli prvi dio prezimena sto se nekom neki app otvara 5-6 sec a meni 10 sec i vjerovatno bi mi savjetovao da sebi kupim neki tel sa normalnim os-om. Inace samo sto se nisam zalio opstini. Al' kad skontas isto je to, il' opstina il' tamo neki majkrosoft.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Isprika na ovom postu koji neće donijeti ništa novo u temu. Cijelo vrijeme čitam ovu temu jer želim biti informiran. Ako mogu predložiti da se kolegu, koji kontinuirano spama temu, jednostavno ignorira i ne odgovara se na njegove postove. Njega nećete uvjeriti a tema će otići u krasan...

Stručnjak za odmaganje...

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
esko kaže...
Dex.pwn kaže...
esko kaže...

Messenger -> Facebook

Doticnog vjerovatno zaboli prvi dio prezimena sto se nekom neki app otvara 5-6 sec a meni 10 sec i vjerovatno bi mi savjetovao da sebi kupim neki tel sa normalnim os-om. Inace samo sto se nisam zalio opstini. Al' kad skontas isto je to, il' opstina il' tamo neki majkrosoft.

Da imalo pratiš druge OS-eve, shvatio bi da Facebook posjeduje aplikacije slične kvalitete kao i na WP-u. Nedavno je bio i članak uvezi toga ;)

17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Isprika na ovom postu koji neće donijeti ništa novo u temu. Cijelo vrijeme čitam ovu temu jer želim biti informiran. Ako mogu predložiti da se kolegu, koji kontinuirano spama temu, jednostavno ignorira i ne odgovara se na njegove postove. Njega nećete uvjeriti a tema će otići u krasan...

Ja ne znam koji je kurac tom torentu, baca flejm svuda samo ne po android temama a moderatori lade jaja. iPhone 7 tema je uništena, želiš nešto pametno pročitat i kurac... Samo flejm na flejm. Prijavljivao sam da se pobriše spam ali jok.... Ajmo DrNastyLazarus Long , XXX-ManDanny_HR malo reda tu i u iPhone 7 temi  - pa vidite da se ljudi žale non stop na istog forumaša?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
Dex.pwn kaže...
esko kaže...
Dex.pwn kaže...
esko kaže...

Messenger -> Facebook

Da imalo pratiš druge OS-eve, shvatio bi da Facebook posjeduje aplikacije slične kvalitete kao i na WP-u. Nedavno je bio i članak uvezi toga ;)

Sta znaci pratiti? Citati sta neki potencijalni idiot pise o necemu? Na prosjecnom androidu se messenger pokrece za 2 sec i jedno 2 svjetlosne godine je ispred wp-ovog i znas ima i pozive. I na ostale 2 platforme normalno otvaras i preslusavas glasovne poruke za razliku od wpa. Ja recimo otvorim glasovnu poslanu sa androida dok sa ios-a ne mogu. Mozda trebam uraditi hard reset? Heh.

16 godina
neaktivan
Nova agonija s L640DS.

Navigacija ne radi. Kad pocnem pisati naziv neke ulice, prepozna o kojoj se ulici radi, i kad kliknem ponuđenu ulicu, ne moze ju naći na karti.
Monument browser tile ikona je zatamnjena, a u izborniku aplikacija pise Pending. U storeu nema znakova da se app updeata.
Vratio se na edge, a on se redovito smrzava.
A samo prije dva tjedna napravljen potpuni oporavak (W10 preko W8.1 s hard resetom ofc)

0 0 hvala 0
16 godina
Nix666 kaže...
Nova agonija s L640DS.

Navigacija ne radi. Kad pocnem pisati naziv neke ulice, prepozna o kojoj se ulici radi, i kad kliknem ponuđenu ulicu, ne moze ju naći na karti.
Monument browser tile ikona je zatamnjena, a u izborniku aplikacija pise Pending. U storeu nema znakova da se app updeata.
Vratio se na edge, a on se redovito smrzava.
A samo prije dva tjedna napravljen potpuni oporavak (W10 preko W8.1 s hard resetom ofc)

Čekaj sad da se javi dadn sa konstatacijom kako njemu sve radi super i da je očito stvar u tebi kao osobi. NHF, dadn

Si probao obrisati karte? Reinstalirati app? Prebaciti karte na telefon?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
neaktivan

Pa instalirao sam nanovo prije 2 tjedna sve. Nađe mi npr. Zagreb, ali ni jednu ulicu u Zagrebu ne. Znači ja krenem pisati, on ponudi naziv i onda dok kliknem nema.

16 godina
Nix666 kaže...

Pa instalirao sam nanovo prije 2 tjedna sve. Nađe mi npr. Zagreb, ali ni jednu ulicu u Zagrebu ne. Znači ja krenem pisati, on ponudi naziv i onda dok kliknem nema.

A mape su na SD kartici ili unutarnjoj memoriji?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice