WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.038.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Dodao bih i da bluetooth quick action gumb napokon reagira odmah nakon dodira.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Elles D. kaže...

Dodao bih i da bluetooth quick action gumb napokon reagira odmah nakon dodira.

meni je to OK radilo, valjda ovisi o uređaju

16 godina
neaktivan
Da, radi dosta bolje na 640DS. Meni jos BT ne reagira odmah, ali radi uredno (spoji se bez problema na sustav u autu). Tipkovnica vise ne steka kod mene

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

super, znači sa novim buildom su proradile neke osnovne stvari, ajmo onda još jednom pokušat puknit novi win na moju 1520, sa hard resetom naravno

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a tko kaže da osnovne stvari nisu radile i prije? sada se samo ovisno o uređajima samo peglaju neke stvari

17 godina
neaktivan
dadn kaže...

a tko kaže da osnovne stvari nisu radile i prije? sada se samo ovisno o uređajima samo peglaju neke stvari

pa evo par postova poviše bluetooth button napokon reagira nakon dodira, bogte gori ste ovde nego ajfonovci, šta ćeš me sad uvjeravat da je to i ellesu radilo samo da on to nije znao stisnut

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Radio je on i prije, samo sada odmah vidim rezultat akcije.

Npr. ugasim bt dodirom ikone, a ona stoji plava još 10ak sekundi (iako je bt ugašen odmah).

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
karlanal kaže...
dadn kaže...

pa evo par postova poviše bluetooth button napokon reagira nakon dodira, bogte gori ste ovde nego ajfonovci, šta ćeš me sad uvjeravat da je to i ellesu radilo samo da on to nije znao stisnut

ja nikad sa BT nisam imao problema na W10... 640LTE, 640 DS, 920, 550 i 950XL... uvijek je radio. kratki dodir za paljenje, dugi dodir za otvaranje postavki...

druga stvar što vi koji nikad uređaj niste imali u rukama pa odmah imate sliku da ništa ne radi i da ne valja

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 16:34 (dadn).
17 godina
neaktivan
dadn kaže...
karlanal kaže...
dadn kaže...

ja nikad sa BT nisam imao problema na W10... 640LTE, 640 DS, 920, 550 i 950XL... uvijek je radio. kratki dodir za paljenje, dugi dodir za otvaranje postavki...

druga stvar što vi koji nikad uređaj niste imali u rukama pa odmah imate sliku da ništa ne radi i da ne valja

oprosti ali kako bi bilo da malo čitaš ili da uključiš mozak prilikom čitanja, ajde pročitaj moj post poviše još par puta

imao sam wp uređaj prije tebe, vjerojatno prije velike većine ljudi ovdje i još uvik imam jadnoga i ne trebaju mi sve ove negativne poruke ovde da bih znao da ne radi kako treba

15 godina
Ekipa kako vam se ponasa L930 sa wm10 AU, najvise me zanima trajanje baterije
i nogom u guzicu je korak naprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
karlanal kaže...
dadn kaže...
karlanal kaže...
dadn kaže...

oprosti ali kako bi bilo da malo čitaš ili da uključiš mozak prilikom čitanja, ajde pročitaj moj post poviše još par puta

imao sam wp uređaj prije tebe, vjerojatno prije velike većine ljudi ovdje i još uvik imam jadnoga i ne trebaju mi sve ove negativne poruke ovde da bih znao da ne radi kako treba

LOL znaš koji je bio moj prvi WP uređaj ako ćemo baš raspravljati tko je imao prvi? prve demo HTC 7 Pro uređaj koji sam dobio od jednog frenda koji je u upravi Tmobilea, par mjeseci prije nego što su krenuli u prodaju i od tada stotinjak raznih HTC-a, Samsunga i Nokia je prošlo kroz moje ruke... idi na XDA forum pa me potraži , a ne na ovaj ništ koristi forum gdje samo ljudi znaju pljuvati i gdje su oni koji nemaju problema automatski proglašeni lažovima.... pitam se što uopće radim ovdje.. došao sam da pomognem ljudima svojim iskustvo ali čast rijetkim izuzetcima ovdje koji otvoreno raspravljaju a ne "ja sam jedini u pravu a svi vi ostali ste glupi i nemate pojma jer imam problema" 

komentar za ljude koji nisu nikad imali uređaj, tu sam mislio na one trolove a ne na tebe

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 16:53 (dadn).
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da, zato ti prvi i kamenuješ ljude prije nego pročitaš njihove poruke do kraja

PS

i kažeš 100njak mobitela ti prošlo kroz ruke

i onome liku u praoni prođe 10ak auta dnevno kroz ruke tako da

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 17:05 (karlanal).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nisi ništa konkretno napisao što ti to ne radi. ako sam ja na 920 složio da AU radi (čak i glance) onda 1520 ne bi trebao imati tolike probleme. po tvojem pisanju kao da ti najsosnovnije stvari ne rade što apsolutno ne može biti istina...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa ako ekran ne reagira kako treba kako bi ti to opisao

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

priznajem, od skoro svih LUmia, Samsung i HTC uređaja, 1520 je jedna od rijetkih koje nisam imao u rukama, ali veliku većinu jesam. što na testiranju, što u vlasništvu a velikom većiom na jailbreaku (WP7 davno prije) i sada samo da ljudima sve složim kada imaju probleme, a dijelom da sada da ljudima dižem W10 AU na x20 nepodržane uređaje

a jesi li probao službeni W10 AU... evo išao sam malo gledati na microsoft community u vezi 1520, zadnje što takvo opisuje je vezano u Technical Preview verzije od prije godinu dana

na Windows centralu gledam komentare, prije 4 mjeseca ljudi komentiraju da ima radi bez problema... ono što se nekad svima nama dogodi da malo poludi pa troši bateriju to riješava HR i na to se ni ne obazirem... baš tražim što pišu ljudi o touchu

znam o kojem problemu misliš, na 1520 se pojavio sa Cyan ažuriranjem davno prije... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 17:22 (dadn).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma pojavilo mi se dosad na svakom win10

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
karlanal kaže...

L1520 ima hardversku grešku gdje ekran, ne baš svaki puta al dovoljno često, svajp registrira kao dodir... Nema tog softwarea koji to može ispraviti.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
karlanal kaže...

L1520 ima hardversku grešku gdje ekran, ne baš svaki puta al dovoljno često, svajp registrira kao dodir... Nema tog softwarea koji to može ispraviti.

a zašto se to ne dešava na 8.1

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ajmo sad jednom za debile kao mene

stavljen 8.1 sa windows device recovery toolom, napravljan hard reset

da čujem sad sve ove šta im radi savršeno

šta sad

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
karlanal kaže...
skank666 kaže...
karlanal kaže...

a zašto se to ne dešava na 8.1

Ne znam zašto ali sumnjam da je rješeno. Sječam se da su neki predlagali da ga malo savineš ekranom prema unutra i da bi kao to privremeno trebalo rješit problem... Imao sam je i ja tako da sam koliko toliko upoznat s tim problemom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
14 godina
WindowsPhone - Općenito

dao malom burkiju lumiu 830, jucer dosao neki update, nakon čega sam napravio hard reset, podigao sistem, napravio novi ms račun za malog itd, uglavnom sve prošlo za 5.

samo sad ekran pizdi. stavio sam da se ekran gasi nakon 30 sec, isključio automatsko osvjeljenje i postavio na low u opcijama. i sad npr. pisem poruku i dok tipkam ekran je na low osvjetljenju, ostavim da se ekran zagasi (ne pritiskam lock tipku sa strane) i nakon nekih 10 sec idlea ekran sam pojača osvjetljenje na max i tako glumi svjetionik dok se ne ugasi. kad tako krene pojačano svijetlit, kad pritisnem bilo kaj na ekran, svjetlina se opet vrati na low.

u čemu je fora? jel mi nešto u opcijama promaklo? na wp10 je još od ljeta i ovo se nije događalo.

edit: verzija os-a je 10.0.14393.321

What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 18:18 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

dao malom burkiju lumiu 830, jucer dosao neki update, nakon čega sam napravio hard reset, podigao sistem, napravio novi ms račun za malog itd, uglavnom sve prošlo za 5.

samo sad ekran pizdi. stavio sam da se ekran gasi nakon 30 sec, isključio automatsko osvjeljenje i postavio na low u opcijama. i sad npr. pisem poruku i dok tipkam ekran je na low osvjetljenju, ostavim da se ekran zagasi (ne pritiskam lock tipku sa strane) i nakon nekih 10 sec idlea ekran sam pojača osvjetljenje na max i tako glumi svjetionik dok se ne ugasi.

u čemu je fora? jel mi nešto u opcijama promaklo? na wp10 je još od ljeta i ovo se nije događalo.

ma neee, to tako treba, ništa se ti ne sekiraj 

oprosti, mora sam, sorry

14 godina
WindowsPhone - Općenito

nadam se da nije neki novi fičr. uglavnom mobitel sam radio jedno sat i pol od hard reseta do namještanja opcija i isntaliranja appova, stvarno ne bi to opet prolazio, pa ako ima netko bilo kakvu ideju... nemojte se sramit 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

samo sad ekran pizdi. stavio sam da se ekran gasi nakon 30 sec, isključio automatsko osvjeljenje i postavio na low u opcijama. i sad npr. pisem poruku i dok tipkam ekran je na low osvjetljenju, ostavim da se ekran zagasi (ne pritiskam lock tipku sa strane) i nakon nekih 10 sec idlea ekran sam pojača osvjetljenje na max i tako glumi svjetionik dok se ne ugasi. kad tako krene pojačano svijetlit, kad pritisnem bilo kaj na ekran, svjetlina se opet vrati na low.

edit: verzija os-a je 10.0.14393.321

To je vojerojatno bug. Meni se ekran zatamni, i kad ga pipnem, vrati se normalno osvjetljenje. Vjerojatno je do firmwarea, ili OS-a. Bitno da je HW ispravan.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kod mene sve u redu... da nisi slučajno dizao backup (iako pišeš da si novi otvorio pa pitam) nakon hard reseta? možda je neka postavka zbrljana?

btw trenutno badava Mahjong - Shanghai https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4w7x1

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 0:50 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

bez backupa, sa novim računom. a ko ga hebe, nek ostane ovako.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

@Hornet_93 - Sa svjetlinom ekrana upravlja senzor svjetline, pa me to divljanje svjetla podsjeća na mogući problem s tim senzorom. L830 je zadnja Nokia (čini mi se), pa bi mogla biti još pod garancijom (mislim da je, tu negdje, oko 2 godine od njena izlaska). Ja bih posjetio servis.

@Dex.pwn  - mislim da sam se s tvojim slučajem sreo. Nije se radilo o bug-u nego o definiranom vremenu isključenja zaslona. Ako je to slučaj i kod tebe, onda odi u postavke -> personalizacija -> zaključani zaslon - pa promijeni vrijeme zaključavanja zaslona na recimo 3 minute.

Sada ti je vjerojatno namješteno na 1 minutu - pa ti se zaslon isključi nakon te 1 minute.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Instagram je službeno postao UWP !

Do sada je Instagram bio samo mobilna aplikacija. Od sada je Instagram i potpuno funkcionalan PC aplikacija. Preko Continuum-a podržano je jednostavno prelaženje s malog na veće i velike zaslone.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

slijedeći koji mi kaže da win10 radi dobro, glavu ću mu razbit

upravo napravljan update na zadnji build i ekran i dalje zajebaje, ne diram ništa a ekran stoji i treska

1 5 hvala 0
10 godina
neaktivan
evo "razbij meni" - ali sve radi dobro. I ne samo dobro, nego i duplo brže, bez ikakvog resuming-a - nakon zadnjeg update. Što bih trebao reći - kad dosita, otkad sam u svibnju podigao L640XL na W10M radi sve brže i bez ijednog problema. Jedini HR kloji sam napravio bio je u svibnju pri prelasku s WP8.1 na W10M.

Šta vi radite s tim telefonima? Nemate li kakvi HW kvar? Ne bih znao.

Ali znam čovjeka koji je s L730 na Insider-u a da uopće nije napravio HR. Pitao sam ga zašto? Odgovorio mi je da mu sasvim dobro radi u Slow ring-u, i da problemi nisu toliki da bi mu se zajebavalo 2 sata sa reinstalacijom.

I što da još kažem?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice