World Of Tanks: Blitz dolazi na Windows 10 !
World Of Tanks: Blitz dolazi na Windows 10 !
Pitanje za znalce.
Imam 640 službenu i sad sam skinu onaj WP insider.Jel se isplati dići 640 na WP 10 ili da pričekam službenu verziju.
Službeni je mob pa ne bi htio da mi se sjebe e-mail klijent.
Također ne bih radio čistu instalaciju.
Pitanje za znalce.
Imam 640 službenu i sad sam skinu onaj WP insider.Jel se isplati dići 640 na WP 10 ili da pričekam službenu verziju.
Službeni je mob pa ne bi htio da mi se sjebe e-mail klijent.
Također ne bih radio čistu instalaciju.
nemoj ići... iako radi dobro još uvijek ima dosta bugova naročito aplikacije koje nisu prilagođene... plus toga hard reset se preporučava da bi Win10M radio kako treba...
Prijavljuje li ko ove bugove ?
prvi put sam na forumu pa mi ne zamjerajte ako sam zalutala :S
trebam pomoć oko odabira mobitela,zapela mi je za oko lumia 735 ili 535 .. ili bilo koji drugi mob po preporuci do 2100 kn :)
prvi put sam na forumu pa mi ne zamjerajte ako sam zalutala :S
trebam pomoć oko odabira mobitela,zapela mi je za oko lumia 735 ili 535 .. ili bilo koji drugi mob po preporuci do 2100 kn :)
Moje bi mišljenje bilo 735, u svemu je bolji u odnosu na 535. I da : dobrodošla na forum i Windows Phone platformu općenito ! 
- HTC 8S -
možeš i 640 ili 640 xl ako preferiraš veče mobitele,A1 su
hvalaa 
pogledat ću si cijene i za 830 onda 
a 640 su mi too big ipak 
hvalaa 
pogledat ću si cijene i za 830 onda 
a 640 su mi too big ipak 
640 XL je veća, 640 je manja
World of Tanks Blitz
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/games/world-of-tanks-blitz/9nblggh202h8
ali još nije dostupan za download
Do 2100kn mozes gledat prakticki sta hoces od w10m. Ja sam 830 platio 1400kn tako da...mozes 830, 925, 930, 1520...Naravno ne iz ducana, na njuskalu se vise isplati jel.
ja osobno ništa nevolim kupovati od njuškala,jedino ako vidiš robu onda da jer naši bi vraga podvalili kad bi mogli tako da veliki oprez,sve mi je jasno ali da žene vole manji mi je jako čudno

I koja korist od toga, kad ne radi ni touch screen na tome?! 
ja osobno ništa nevolim kupovati od njuškala,jedino ako vidiš robu onda da jer naši bi vraga podvalili kad bi mogli tako da veliki oprez,sve mi je jasno ali da žene vole manji mi je jako čudno

Pa, naravno da nećeš prihvatiti slanje poštom. Direktan poziv nekome da ti pošalje ciglu.
Malo sutra.... Moguće je hakovati Lumie da se instalira RT a Android ne jer je Microsoft to spriječio (PA bug).
upalio mobtel ujutro i ovo me docekalo
zna netko mozda sta bi ovo bilo na slici ?
ne radi mi mail,kamera,one drive,twiter,whatsapp... - jos jedna ikonica ali se nemrem sjetiit za sta je,jer je prazna
zgasio par puta upalio ali nista....neki savjet?
nokia 930
idem probat soft reset napravit - i nista sve isto :/
upalio mobtel ujutro i ovo me docekalo
zna netko mozda sta bi ovo bilo na slici ?
ne radi mi mail,kamera,one drive,twiter,whatsapp... - jos jedna ikonica ali se nemrem sjetiit za sta je,jer je prazna
zgasio par puta upalio ali nista....neki savjet?
nokia 930
idem probat soft reset napravit - i nista sve isto :/
Idi hard, soft nije ništa.
s cim da napravim backup,koji program mi je najbolje za to ?
nasao u system backup opciju
s cim da napravim backup,koji program mi je najbolje za to ?
nasao u system backup opciju
Imaš u OS ugrađeno, 3rd party programi ne postoje, osim OneDrive,MEGA i sl.
Malo sutra.... Moguće je hakovati Lumie da se instalira RT a Android ne jer je Microsoft to spriječio (PA bug).
vidjet ćemo... jedino što je sigurno da ništ nije sigurno ;) promjenom bootloadera možda se otvori put i androidu... prvi korak prema tome je napravljen....
btw ako niste primjetili Lumia Panaroma je dostupna za W10M.... ignorirajte to što piše da ne radi na W10M... probao sam jučer...
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/lumia-panorama/9wzdncrfhx4s
Je l' postoji neka fora da se naprave panorame (manje-više) pune vertikalne rezolucije?
Je l' postoji neka fora da se naprave panorame (manje-više) pune vertikalne rezolucije?
možda Photosynth? ali on je 3D panorama
ali ako ga nisi prije instalirao više ga ne možeš jer ga je Microsoft povukao... na Win10 se nađe pod Moja biblioteka u trgovini i instalira se...
http://www.windowsphone.com/s?appid=ef860a79-5f68-4ed6-aa21-c038d1a55517
netreba mi neki ogromni mob..prosjek..ipak je u pitanju mob
on ide u ruku jel.. tako da 
735 dobro leži u ruci,ako ćeš manje onda 635 (1GB),ima 4.5 inča.
zanima me da li se može napraviti drukčije na 640 xl da nema pločica već da displey bude kao na androidu
Ne.
Ne može,ali ćeš moći nešto personalizacije sa Windows 10 kad izađe (organizirati pločice i postaviti njihovu transparentnost). Windows je zatvoren OS i ne možeš raditi na njemu isto što i na Androidu.