WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.671
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

probao sad ovaj Ashpalt Overdrive, laga mi iz nekih razloga, nije igrivo jednostavno
Lumia 1020

je li ko jos probao

mada ce svakako na delete jer sam igrao dovoljno vec ovakvih igara, nista nego cekati punokrvi nastavak asphalta, ovo je tek spin off

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
izzy007 kaže...
Stigao službeni wp 8.1.1 za Lumiu 930.
Upravo sam dobio notifikaciju da je spreman za instalaciju. Live folderi su u ovom update-u. Mob je iz Vip-a ali je Mađarska verzija i nije izgleda Vip brand-iran.

moj iz t-coma jos nista nije dobio :(

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Takodjer, vip, madjarski firmware, dobio live foldere, moram pogledat jel jos kakvih novosti ima..L930

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa sa Htc 8X dp jel vam normalno da se postotak baterije smanji na 92-98% kad se skine s punjača iako je bila napunjena na 100% ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Takodjer, vip, madjarski firmware, dobio live foldere, moram pogledat jel jos kakvih novosti ima..L930

tmobile hr nista zasad

cujem da su popravili ljubicasti ekran i slike s kamere

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 14:54 (apoteka).
12 godina
Indestructible kaže...

probao sad ovaj Ashpalt Overdrive, laga mi iz nekih razloga, nije igrivo jednostavno
Lumia 1020

je li ko jos probao

mada ce svakako na delete jer sam igrao dovoljno vec ovakvih igara, nista nego cekati punokrvi nastavak asphalta, ovo je tek spin off

meni na 520 ne steka, a igrica ko igrica je automobilska kopija subway surfa

18 godina
apoteka kaže...
zvonac kaže...

tmobile hr nista zasad

cujem da su popravili ljubicasti ekran i slike s kamere

Nisu, bar ne u tom updajte, al ponuđen mi je update za display, al čitajući komentare, bolje ne updejtat..

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel postoji mogućnost da mobitel ima odmah burn in na zaslonu?  Riječ je o nedavno kupljenoj Lumiji 925. (yeah i know) ugl. sinoć sam primijetio dok je bio mrak u sobi na ekranu za vrijeme prikazivanja crnih sadržaja, npr. Glance, ili bolje rečeno kad crna boja dominira ekranom, spazio čudne točke, više mi liče kao da je netko ugasio cigaretu na mobitelu lol. mislim da sam ih izbrojao tri u gornjem dijelu ekrana, a u donjem dijelu ekrana nešto kao da je netko grebao. Ne vidi se nikako za bijela dana. Mora baš biti mrkli mrak u sobi. Što kažete? Zovemo želju? xD I pardon ako griješim negdje. Nemam pojma šta bi onda to trebalo biti. Ne znam kak da vam to uopće uslikam.

EDIT: izvinjavam se, Glance ali onaj noćni, dakle crna pozadina s crvenim slovima najbolje nekako ukazuje na te tvorevine jer ja mislim da malo onako ipak osvijetli zaslon i okolo. Toliko od mene. Uspio sam to sad provjeriti u prostoriji gdje nemam osvjetljenja pod majicom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 16:47 (Arsen_Lupiga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
<p>...</p>
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 17:31 (MasterPeace).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Nije Burn In... Burn in se najbolje vidi na sivoj pozadini... Ove mrlje imaju sve L925... zasto? nemam pojima...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Poznata "boljka" AMOLED ekrana. Ne bih znao zbog cega ali pojavljuje se i na galaxyu s1,s3... ugl na vecini sa AMOLED ekranima. Nije nikakav kvar ni burn in nego eto jednostavno se vidi pod određenim uvjetima.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-925-screen-quality/td-p/1976324 it is due to the phone using an OLED (Organic Light Emitting Diode) display. These work by activating pixels which emit their own light, unlike an LCD screen that is backlit with a much more coherent light.... Znaci opcenito je do AMOLED-a...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Takoder imam L925 i imam jednu mrlju na otprilike sredini ekrana, primjecujem jedino kad je ekran crn dok sam recimo u krevetu navecer. Uglavnom ne dira me to previse.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ja na Lumiji 1020 nikakvih problema nemam hvala Bogu, doduse bilo je malo kad se gleda na display sa strane, pa nekako plavkasta dodje do izrazaja, ali koliko sam se na to navikao, cak je vise i ne primjecujem

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Nije bas da su te mrlje neki "problem"... BTW L1020 ima AMOLED, tako ni ona nije izuzetak... Svi AMOLED ekrani imaju te mrlje, razlika je samo u broju i poziciji...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam Ativ S s tim nekim Super Amoledom i jedine mrlje kojem imam su one od prstiju {#}

1 1 hvala 0
15 godina
Update 8.1.1 instaliran. Sve radi ok za sada. Nema nikakvih nus pojava za sada. Live folderi su odlični. Tile od trgovine je postao LIVE sa 8.1.1 update-om. Također i xbox music iliti music sa 8.1.1 update-om postaje LIVE ali ja ga nisam uspio upogoniti.
Purple hue ne vidim za sada a niti ne znam kako bih ga probao reproducirati. Telefon se i dalje grije kao i prije ali nije ništa extremno kako ljudi vole pričati po forumima. Za sad sve 5.
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Došao je i taj dan... Xbox video od danas ima podršku za SRT titlove...

http://m.wpcentral.com/xbox-video-windows-phone-picks-srt-subtitle

Sad još samo neka dodaju podršku za MKV i AC3...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Ja ne mogu uključiti titlove ni nakon zadnjeg updatea Xbox videa.Možda jer su mi postavke na hrvatskom.Ne brine me to toliko jer Moliplayer sve očitava.
Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Radi bez obzira na regionalne postavke... Samo treba kopirat film u "Video" i tamo kopirat srt istog imena... Vidi na slici kako to treba izgledat... Kad to sve kopiras i prilagodis ime filma i srt datoteke, samo odes u xbox video,pokrenes film, odes na postavke i tapnes na "subtitle off", i odaberes "track 1"...

ovako treba biti postavljeno u Video folderu ovako treba biti postavljeno u Video folderu
Titl radi Titl radi
Titl radi 2 Titl radi 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 23:46 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
MasterPeace kaže...

Radi bez obzira na regionalne postavke... Samo treba kopirat film u "Video" i tamo kopirat srt istog imena... Vidi na slici kako to treba izgledat... Kad to sve kopiras i prilagodis ime filma i srt datoteke, samo odes u xbox video,pokrenes film, odes na postavke i tapnes na "subtitle off", i odaberes "track 1"...

Nisam ljubitelj gledanja filmova na mobitelu, ali taj film je vrlo dobar, iznenadio me {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ako tko prodaje bijelu lumiu 920 vičite :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
MasterPeace kaže...

Hvala kolega!Meni je bilo u mapi Serije,kad sam kopirao u Video proradilo je.Ni ja baš ne gledam puno filmove na mobitelu ali za pogledati koju epizodu Moderne obitelji ili TBBT u noćnoj smjeni može proći.
Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
Arsen_Lupiga kaže...

Jel postoji mogućnost da mobitel ima odmah burn in na zaslonu?  Riječ je o nedavno kupljenoj Lumiji 925. (yeah i know) ugl. sinoć sam primijetio dok je bio mrak u sobi na ekranu za vrijeme prikazivanja crnih sadržaja, npr. Glance, ili bolje rečeno kad crna boja dominira ekranom, spazio čudne točke, više mi liče kao da je netko ugasio cigaretu na mobitelu lol. mislim da sam ih izbrojao tri u gornjem dijelu ekrana, a u donjem dijelu ekrana nešto kao da je netko grebao. Ne vidi se nikako za bijela dana. Mora baš biti mrkli mrak u sobi. Što kažete? Zovemo želju? xD I pardon ako griješim negdje. Nemam pojma šta bi onda to trebalo biti. Ne znam kak da vam to uopće uslikam.

EDIT: izvinjavam se, Glance ali onaj noćni, dakle crna pozadina s crvenim slovima najbolje nekako ukazuje na te tvorevine jer ja mislim da malo onako ipak osvijetli zaslon i okolo. Toliko od mene. Uspio sam to sad provjeriti u prostoriji gdje nemam osvjetljenja pod majicom.

Pozz. Mrlje na amoledu su normalna pojava. Neki ih nemaju skoro uopće a neki pun ekran. Fora je u nedovoljno naprednom proizvodnom procesu za sad pa se ne mogu totalno riješiti vlage u proizvodnji nakon čega ostaju te ''mrlje'' vidljive samo na jako tamnoj podlozi

15 godina
WindowsPhone - Općenito

postoji li mogucnost prebacit tipkovnicu na qwerz a da bude engleska?

Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo sad sam primjetio da mi komp ne prepoznaje mobitel (L920) spojim ga na komp, uredno se puni. 

Ali mi ne očitava niti windows, niti WP aplikacija na 8.1, htjedoh baš neke slike preabciti s moba. I eto banana.

Uredno se puni preko USBa, ali nikakve znakove života da je spojen ne pokazuje ostale. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 19:41 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Franjo15 kaže...

Evo sad sam primjetio da mi komp ne prepoznaje mobitel (L920) spojim ga na komp, uredno se puni. 

Ali mi ne očitava niti windows, niti WP aplikacija na 8.1, htjedoh baš neke slike preabciti s moba. I eto banana.

Uredno se puni preko USBa, ali nikakve znakove života da je spojen ne pokazuje ostale. 

Probaj s drugim portom i s drugim USB kablom.

- Psiho246
15 godina
WindowsPhone - Općenito

ako moras prebacit slike mozes to preko aplikacije easy transfer, mob ti mora bit spojen na istu mrezu ko i komp a zasto ti ne prepoznaje usb to ti neznam

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Probao sam direkt na matičnoj, pa na kućištu, pa i 3.0 usb iako je to nebitno. 

Dva različita kabla. Ali eto za vraga, puni se na oba kabela, ali podatke da prihvati i očita mob, nikako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Franjo15 kaže...

Probao sam direkt na matičnoj, pa na kućištu, pa i 3.0 usb iako je to nebitno. 

Dva različita kabla. Ali eto za vraga, puni se na oba kabela, ali podatke da prihvati i očita mob, nikako. 

Još samo moraš probat drugi komp.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice