WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
skank666 kaže...

jel vam radi IE11?

meni radi normalno

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Instalirao 8.1 na Lumia520...

U Postavke-kartica Aplikacije,nema na dnu izbornika" Pozadina",u kojoj mogu  direktno vidjeti koje aplikacije rade u pozadini.

je li vama tako i kako to riješiti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

sada se to radi u battery saveru

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Mislim da se nalazi u Battery Sense (Battery Saveru).
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

rješio navigaciju :) treba odinstalirati here drive, intalirati here maps pa onda drive na novo. Pa evo ako nekom zatreba.

osim toga, sviđa mi se ubrzanje animacija u meniju i explorer, evo danas skoro 2 sata visio u komadu i 0 crasheva.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Kod mene sve super radi. Nakon updejta na 8.1 napravio sam hard reset telefona, te sam do dns ujutro cekao da store proradi.  Pomocu SysAPP Pusher-a sam azurirao sve aplikacije od Nokie ( system, tools, here services itd. ).

Drago da su napokon stavili prikaz trenutne potrosnje baterije tako da mi sad vise battery app nije potreban. Sve u svemu sam zadovoljan. Posebno mi se svida sto su stavili dodatni red plocica i prozirnu temu, hebeno izgleda.

Akcijski Censtar isto za svaku pohvalu. Jako mi se svida ovaj update, promjene, dodaci, noviteti i samo neka dalje tako natave. 

Btw, promijenili su komandu za ScreenShots, sad je Power Button + Volume Button UP . Ne mogu nikako nac kako da prebacim (kopiram) kontakt brojeve sa mobitela na SIM karticu? Nasao samo sa SIM kartice na mobitel!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 15:26 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni isto sve radi osim ovog govna od ie11. napravio zbog toga i soft i hard reset i opet kuratz

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala,battery saver je zadužen sada aplikacije u pozadini...

16 godina
skank666 kaže...

Meni isto sve radi osim ovog govna od ie11. napravio zbog toga i soft i hard reset i opet kuratz

A ništa, dam ja tebi HTC one a ti meni 1520. {#} 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
WP8 - Općenito

Ima li neko da je upgradeovao Ativ S i da ima problema s kamerom? Kada odaberem opciju za Video, nakon toga kamera prestane raditi i nista ne pomaze osim restart telefona.

Hard reset sam uradio, nije pomoglo.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Da, na WPCentral Forumu sam vidio.
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Jesi pokusao obrisati History u IE postavkama? Meni IE radi ko podmazan, cak je dosta brzi od 10tke... Ja osobno nemam nikakvih problema, aplikacije sam azurirao odma nakon instalacije, srecom pa je store tada jos radio, a radi mi i glance i kaze mi obavijesti... Jedino sam primjetio da je Music app nesto sporiji od prethodnika, al nije nest sto me smeta... Primjetio sam da se sada mogu iskljucit iz rada u pozadini neke aplikacije,koje se prije nisu mogle, pa se moze dodatno ustedit na bateriji, a i sada se moze recimo messenger vrtit u pozadini,bez obzira sto je ukljucen battery saver... Sve u svemu zadovoljan sam nadogradnjom...

12 godina
WP8 - Općenito

Evo kako omogucit Cortanu->  Klik

Btw jel ste isprobali brzo pisanje po tipkovnici?? Predobra stvar, steta sto je samo na engleskom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Kod mene sve super radi. Nakon updejta na 8.1 napravio sam hard reset telefona, te sam do dns ujutro cekao da store proradi.  Pomocu SysAPP Pusher-a sam azurirao sve aplikacije od Nokie ( system, tools, here services itd. ).

Drago da su napokon stavili prikaz trenutne potrosnje baterije tako da mi sad vise battery app nije potreban. Sve u svemu sam zadovoljan. Posebno mi se svida sto su stavili dodatni red plocica i prozirnu temu, hebeno izgleda.

Akcijski Censtar isto za svaku pohvalu. Jako mi se svida ovaj update, promjene, dodaci, noviteti i samo neka dalje tako natave. 

Btw, promijenili su komandu za ScreenShots, sad je Power Button + Volume Button UP . Ne mogu nikako nac kako da prebacim (kopiram) kontakt brojeve sa mobitela na SIM karticu? Nasao samo sa SIM kartice na mobitel!

Da i ja rijesio here drive na isti nacin.

skank ne kuzim zasto ti ne radi ie stvarno mi nije jasno

17 godina
WP8 - Općenito

Evo da i ja napisem koju pametnu {#}

Prvo nisam uopste planirao preuzimati ovaj update jer nisam neki frik ali eto entuzijazam citanja komentara me je natjerao i moram sada priznati da bih grdno pogrijesio da nisam {#}

Ogromna razlika koju mozda bih opet najvise pripisao notification centru jer korisim ga i na android i IOS uredjaju je bas primjetna. Cortana radi ali nekada ima problema sa prepoznavanjem nasih imena ali je sasvim dobra u pretragama engleskih pojmova {#} 

Ne planiram je nesto koristiti u buducnosti pretjerano jer lokaciju pretezno drzim ugasenom. 

Ehhh sada kod mene se cortana pali ako malo duze drzim onu search ''tipku'' a ako je brzinski ''pritisnem'' onda mi se pojavi onaj stari bing search sa opcijama skeniranja kodova, telefon je lumia 1020. Vecina aplikacija je odradila update, za sada sam primjetio da mi jedino accuweather ne radi od aplikacija {#}

Mozda je vise stvar psihe jer sam odusevljen novim os-om pa mi se cini ali nekako kao da mi baterija duze traje {#}

Uglavnom odlican update i mislim da ce S3 uskoro biti zamijenjen jednom 1320 {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel vam radi IE11?

radi, cak mi se cini brzi, samo jedna stvar mi je malo cudna, drugacije zoomira bug forum na double tap nego prije, prije bi mi zoomirao tocno tekst posta, a sad obuhvati i dio sa avatarom pa tekst ispadne nesto sitniji i trebam dodatno rucno zoomirat, dok na ostalim forumima radi ok... :\

btw. super su mi ove prozirne plocice :D

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 17:26 (berto).
15 godina
WP8 - Općenito

Ispbrobavam samo upload. :)

Pokušajte nešto uploadati, dobijete nekakav rudimentalni file browser. ;)

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kak sljaka na 1520? :) ja upijam dojmove i recenzije vas pa sam malo priceko s nadogradnjom na svoju 1520 :D jer jos mi je i sa 8.0 turbo zanimljiva i izivljavam se...

citam nes po wpcentralu da ima ekipe kojima pije bateriju nenormalno otkako su na 8.1.

jel se to i vama desava , il baterija se standardno trosi ko i prije (nevezano jel to puno ili malo, promjene me zanimaju :) )

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Bateriju ubije Cortona, kad ju ukljucim,svak malo vidim da mi trazi lokaciju,tako da sam ju maknuo i sad je cak jos nesto malo bolje nego na 8.0...

0 0 hvala 0
15 godina
knight kaže...

Ima li neko da je upgradeovao Ativ S i da ima problema s kamerom? Kada odaberem opciju za Video, nakon toga kamera prestane raditi i nista ne pomaze osim restart telefona.

Hard reset sam uradio, nije pomoglo.

Meni radi sve normalno!

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 godina
skank666 kaže...

kurjeoko kaže...
skank666 kaže...

kak sljaka na 1520? :) ja upijam dojmove i recenzije vas pa sam malo priceko s nadogradnjom na svoju 1520 :D jer jos mi je i sa 8.0 turbo zanimljiva i izivljavam se...

citam nes po wpcentralu da ima ekipe kojima pije bateriju nenormalno otkako su na 8.1.

jel se to i vama desava , il baterija se standardno trosi ko i prije (nevezano jel to puno ili malo, promjene me zanimaju :) )

Čitam imate 1520 koju razmišljam uzet.

Jeste negdje pisali review?

Zanima me kako ste zadovoljni uređajem i te sitnice.

uBlowMeBro?
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni IE radi, osim činjenice da ne mogu do naprednih postavki. Sve ostalo super. Zasad.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

i kod mene sve radi fino

mene interesuje kakav vam je battery life? meni se malo cini da je nesto losiji od wp8, moram ga jos malo testirati i vidjeti

a kod ove aplikacije battery sense su vala mogli staviti kad prikacim aplikaciju na homescreen srednje ili velike velicine, da mi pokaze postotak baterije

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Što se baterije tiče... ha, lošije, valjda zato što ovoliko puno po mobu nisam 'pikao' već jako dugo. Reći ću ti kroz dan/dva kakavo je ponašanje s baterijom

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja imam isti taj problem i još sa bljeskalicom, isključena mi je no ona svejedno posvijetli kad uslikam -.-
Hard reset sam napravio.

Puno ljudi ima takvih problema http://forums.wpcentral.com/preview-developers/275036-ativ-s-8-1-preview-camera-broken.html#post2460856

E jel i vama xbox game šteka?
I napočetku kad upalim mob i piše mi da stavim pin code, ja ga stavim i piše pin code ok, no onda iz neznam koga razloga ga moram još jednom pisat 0.o te onda zašteka i nakon 10 sec bude dobro? Pa sam maknuo pin code. 

12 godina
odjavljen
Re: WP8 - Opčenito
Koliko dugo vam je trajao update na WP8.1?
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni oko 30min od downloada do zavrsetka instalacije...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

oko 1 sat

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nekima je 30 minuta bilo na spinning gears i onda još 15-45 minuta na Migrating data. xD
12 godina
neaktivan
Novi Xbox music je piece of shit
404 Greške a nema ih nigdje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice