WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.230
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
WP8 - Općenito

ja sam na HTC8S imao 750 mb free space i bilo mi je dovoljno, tako slobodno udri po update

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Okay swipe radi samo sa GB keyboard a ne sa US
404 Greške a nema ih nigdje
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Koliko vidim po redditu dosta se korisnika 8S i 8X javlja da ima probleme sa Cortanom (tj da je uopce nemaju  {#}). Ima tko ovdje srece s nekim od tih uredjaja i brbljavicom?  {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da bi imao Cortanu, regija treba bit na USA, ali i jezik treba bit USA... Koliko sam vidio na wpcentral forumu, europski HTC-ovi ne mogu promjenit jezik na USA, pa samim time ne mogu ni do Cortane... Neka me netko sa HTC-om ispravi ako moze promjenit postavke jezika na USA..

15 godina
WP8 - Općenito

Napravio sam update,dugo je trajalo (oko 3 sata,vjerojatno zbog malo memorije).Uređaj je Nokia Lumia 520,Cortana radi (ima smisla za humor),sve aplikacije vraćene,sva glazba također.Razdvojeno je podešavanje jačine zvuka za glazbu i aplikacije od obavijesti i zvona.Uspješno sam prebacio Asphalt 8 na memorijsku karticu (iako je kartica klase 4).Nisam još istražio novu tipkovnicu,sutra ću.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mastermax kaže...

Da bi imao Cortanu, regija treba bit na USA, ali i jezik treba bit USA... Koliko sam vidio na wpcentral forumu, europski HTC-ovi ne mogu promjenit jezik na USA, pa samim time ne mogu ni do Cortane... Neka me netko sa HTC-om ispravi ako moze promjenit postavke jezika na USA..

Postavim na US ali mi i UK ostane, i nemogu ga izbrisati :/ Bit ce vjerovatno da je opet do HTC-a, samo se nadam da ce to popraviti a ne da cemo ostati zakinuti. Takodjer advance settings za IE11 ne radi vecini sa HTC-ovima.

11 godina
neaktivan

Mariossa: Znaci na HTC-u je problem sto i UK english ostaje ukljucen... Na mojoj 925ici, USA english je ukljucen,a Hrvatski iskljucen i Cortana radi, stovise iznenaden sam kako razumije neka imena u kontaktima za koje google nece ni cut...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 0:54 (mastermax).
15 godina
WP8 - Općenito

Proradio store.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

I ne bas... Sad cak radi izbornik,al download ne...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

here drive mi se ruši po samom pokretanju :(

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Gdje mogu naci sta znace te nove ikonice gore(gdje je baterija, lokacija, wifi i to....)?

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Sad definitivno radi. I stigao je neki novi update, skidam ga.

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

sve radi odlicno, cak i brze jer su animacije optimizirane, swype, cortana, sve radi :) jedino sto mi fali kad je cortana aktivna, a sto sam cesto koristio, je bing vision za skeniranje qr kodova prtiskom na tipku search... no buduci cortana ne radi s iskljucenim gps-om (a tako ce i ostati kod mene zasad), search tipka se automatski vraca na staru funkciju s bingom :)
i jos jedna stvar koju sam primjetio, glance ne prikazuje notifikacije... nadam se da ce nokia napraviti skori update glancea, a ne da cekam do ljeta, do sluzbene cyan nadogradnje...
jos jedna stvar za koju sam se nadao da ce promijeniti (iako se nigdje nije spominjalo), je da sms delivery report ne dolazi kao novi sms, nego da se pojavi kao neka posebna notifikacija, tipa kvacice u poruci kao na whatsapp-u... ali eto, mozda u nekom buducem updateu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 9:56 (horchata).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nisam imao namjeru odraditi update na 8.1 dok ne izadje službena verzija, ali čitajući vaše dojmove i komentare nisam mogao izdržati ni 24h od izlaska... evo odradio update oduševljen sam... sve radi kako treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

i meni se heredrive rusi pri pokretanju. Zna netko rjesenje? Odlicna aplikacija i stavio sam ju davno na htc 8x i sad ne radi updateom na 8.1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

i meni se heredrive rusi pri pokretanju. Zna netko rjesenje? Odlicna aplikacija i stavio sam ju davno na htc 8x i sad ne radi updateom na 8.1

Meni je odmah nakon update 8.1 došao i update appa za here drive tako da nisam primjetio nikakva rušenja ili bugove...

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ajmo još jedno pitanje:

4 trebao je hard reset
15 nije trebao hard reset
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

nažalost moram u posebnoj poruci

4 baterija je bolja na wp8.1
2 baterija je lošija na wp8.1
4 baterija je ista kao i na wp8
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Wp 8.1 Na mojoj Lumiji 520 je fenomenalan. Radi brže, fluidinije, IE 11 je brži i istabilniji, i još treći red ikona, mogućnost stavljanja aplikacija na SD karticu, ma sve 5. Osim novog XBOX Musica. Zašto su to mijenjali? Prije je bio brži i bolje je izgledao, sad je baš glup.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ovaj word flow je interesantan ali nema naših riječi! ja hoći napisati Hej on mi Greek nudi  {#}

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

moliplayer pro radi ali ne prepoznaje muziku na sd kartici ( wp 8.1 )

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo malo slikica sa moje Lumie 520

Cortana &lt;3 Cortana <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 10:50 (Bug Manijak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

jel chatovi iz whatsappa i vibera ostanu u mobu ako se radi samo update bez hard reset?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

vidim na L520 sve odlicno radi i slabo da ko prijavljuje neke probleme

evo i ja se dvoumim da li da odradim update

zanima me nesto...obzirom da nemam SD karticu,sve mi je na mobitelu...ali i nemam nekih "podataka",jer sam relativno skoro kupio L520...hoce li se sve izgubiti sa telefona,jer citam da ima neko "vracanje" podataka ili sta vec

sta trebam napraviti da ne izgubim aplikacije a ako nemam SD...ako je ovo ikako moguce

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Meni je na 520-ki vratio sve kako je i bilo,ton zvona,alarma,vrijeme alarma.Asphalt 8 sam prebacio na SD karticu,sav napredak mi je ostao.Još nisam primjetio da nešto ne radi kao prije updatea.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Sta je vama zanimljivo u toj kortani?

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Sta je vama zanimljivo u toj kortani?

Pocetni hype, ekipa bu se smirila posle..

Uglavnom sve na istu foru ko i siri i onaj google drek talk..

Dok nauci hrvatski, e onda bu bilo zanimljivo, al ovak, obicni feature..

16 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Meni je na 520-ki vratio sve kako je i bilo,ton zvona,alarma,vrijeme alarma.Asphalt 8 sam prebacio na SD karticu,sav napredak mi je ostao.Još nisam primjetio da nešto ne radi kao prije updatea.

a je li ti se samo vratilo,jesi li radio "backup" telefona prije ili nisi ?

15 godina
WP8 - Općenito

Nisam radio backup prije,nakon updatea je sam odradio "migrating data" i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

jel vam radi IE11?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice