WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.903
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito

a kome nije nakon onakve liste? samo da ne zayebu nešto...{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Al će mo se načekat, predviđam da će do jeseni u ovoj temi samo pljuštit pitanja tipa "kad ce 8.1 na moj mob?"

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 15:03 (bik).
17 godina
WP8 - Općenito

Ko ima iskustva s tim preview-ima?{#}

Ma i ja si nekaj gruntam da puknem preview gore....

Kaj ne bi službena verzija bila dostupna tek u šestom mjesecu, mislim da sam to negde pročital, kolko ima istine u tom?

Mada su operateri ti kaj koče puštanje updejta, oni ga moraju prvo "pregledat" pa ga onda puste...

Po izlasku 8.1, Nokia izbacuje firmware za nadolazeći sistem, nadam se da bu to još digli na višu razinu, po pitanju performansi stabilnosti i sve kaj ide uz to.

Edit: stigel update na 1020..
verzija 3051.40000.1345.1003

--------------------------------------------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 21:42 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja sam imao preview za gdr3, nisam imao nikakvih problema.

Edit: Pogledajte sliku u prilogu, ako ne lažu izgleda da nam PBZ nešta sprema....

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 22:53 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nokia firmware update se ipak neće zvati blue već cherry blossom pink?! za novosti se čeka nekog kineza da prevede ove stvari sa screenshota 

http://wmpoweruser.com/forget-lumia-blue-wp8-1-screen-shots-reveal-lumia-cherry-blossom-pink/

Heh, 5 TD kad kažem da je Blue MSov, a ne Nokiin i na kraju sam ja u pravu hahah. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Danijel14 kaže...

Ja sam imao preview za gdr3, nisam imao nikakvih problema.

Edit: Pogledajte sliku u prilogu, ako ne lažu izgleda da nam PBZ nešta sprema....

Hmmmm... ako PBZ kuha app za WP, onda i ZABA može očekivati da izađe WP app, pošto je Asecco developer appova za obje banke... bilo bi to super.

16 godina
odjavljen

lol, nisi u pravu. bar ne onako kako ti misliš. ako ja mislim da ti misliš onako kako ja mislim da misliš. nitko nije ni govorio da blue nije od ms nego da će se (a sad znamo da neće, ipak su ono bila nagađanja) i od nokie sljedeći firmware update zvati također blue.

nego, evo kako će izgledati taj novi start screen. čak i možda ne bude loše ako se stavi prava slika. u igri je parallax scrolling kakvog koristi magnify beta reader...

i još malo novina

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-handson-video-nokia-lumia-630

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Mitsuoka kaže...
skank666 kaže...

nokia firmware update se ipak neće zvati blue već cherry blossom pink?! za novosti se čeka nekog kineza da prevede ove stvari sa screenshota 

http://wmpoweruser.com/forget-lumia-blue-wp8-1-screen-shots-reveal-lumia-cherry-blossom-pink/

Heh, 5 TD kad kažem da je Blue MSov, a ne Nokiin i na kraju sam ja u pravu hahah. 

evo tebi jos TD {#}

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-already-manufacturers-hands

Likewise for the much anticipated Windows Phone 8.1 Developer Preview. That program, which is open to anyone with a free App Studio account, is expected to be rolled out by ‘late April’. We’re not aware of a firm date yet for that program, but it is in its final stages of preparation.....

Luckily if you want Windows Phone 8.1, you can have it within the next 30 days.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

evo tebi jos TD {#}

Briga meni za to, zabavno mi je vas gledat kako tupite da znate nešto, a ubiti i nije baš tako {#}

@skank eno netko očigledno zna što mislim pa ti je dao TD. {#} Meni je uredno Indestructible rekao da je Blue striktno Nokiin, a ne MS-ov, memphis je rekao da je MS-ov i ja sam rekao da više njemu vjerujem, itd itd. Zato to spominjem.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 17:52 (Mitsuoka).
16 godina
odjavljen

je, samo što smo se totalno izgubili u prijevodu... i ti, i mi i svi oni skupa zajedno. svi smo dobro mislili ali se nismo razumijeli

14 godina
skank666 kaže...

lol, nisi u pravu. bar ne onako kako ti misliš. ako ja mislim da ti misliš onako kako ja mislim da misliš. nitko nije ni govorio da blue nije od ms nego da će se (a sad znamo da neće, ipak su ono bila nagađanja) i od nokie sljedeći firmware update zvati također blue.

nego, evo kako će izgledati taj novi start screen. čak i možda ne bude loše ako se stavi prava slika. u igri je parallax scrolling kakvog koristi magnify beta reader...

i još malo novina

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-handson-video-nokia-lumia-630

on screen tipke, to mi se ne svidja

a i vidim nema fizicke tipke za kameru? ne kontam zasto je to nokiji trebalo to da izbace

14 godina
Kao da idu unazad, nikad nisam shvatio poantu on screen tipki, a i izbacivanje tipke za fotic nije pohvalno.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

opet bok, trebam informaciju, pa ako tko zna bar nesto od ovog, pomogao je :)

1.) hoce li mi raditi nokia mix radio i dosta drugih aplikacija ako se prebacim regiju na UK store?

2.) takoder, hocu li moci kupovati aplikacije preko paypala ako sam na toj regiji? (postoji li uopce placanje aplikacija paypalom)?

odgovori na ta pitanja dat ce i odgovor na to isplati li se uopce imati hrvatski "store" i postoji li ijedna negativna strana ako nisam na njemu...

pitam jer na lumii 800 koja je imala windows 7 (7.5) besplatne aplikacije su radile na "tudem storeu (UK)", no platiti nisam nikako mogao jer kartica nije mogla proci buduci da je trebalo imat britansku adresu (placanje paypal-om tada nije bio moguce, vec iskljucivo placanje karticom)

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da, radit će ti sve normalno. i pay pall... ja imam uk acc i mob mi je namješten na UK regionalne postavke

11 godina
neaktivan

hvala, je li uopce potrebno imati uk account (to pretpostavljam da pri registraciji novog hotmail/live accounta odabires uk postavke)?... ja sam mislio se prebacit sa postojeceg (a mislim da je HR) jer tamo imam dosta aplikacija vec skinutih i kupljenih pa ih samo reinstalirat sa "purchase history"... a regiju imat britansku

16 godina
odjavljen

pa nije potrebno svima. meni je jer koristim xbox music pretplatu koja mi nebi radila na HR postavkama. što se tiće app - nemaš beda.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 19:31 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Dali netko ima huawei w1 i dali je dobio data sense?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Da li je tko od vas uzeo Lumiu ( mislim na 1020 ali može i neki drugi model ) kod vipa i da li su aparati zaključani ? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

OK, večeras radimo developer account i čim je dostupno, bacam ga na svoju L520. Can't wait :)

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma ja jedva čekam 10., i radi windowsa, i radi plaće, s tim da mi nekak uzbuđenje naginje debelo u korist windowsa :-)))))

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kae to, fora neka? S tim developer previewom, kako to funkcionira, moze ukratko neko? :D
Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel se netkom dešava ova stvar na L920?

Već dosta puta u zadnjih mjesec dana kad pričam s nekim titra mi ekran, kad kliknem na tipkovnicu dok razgovaram onda još više.

Kad prekinem razgovor tile-ovi koji na sebi imaju slike tipa tile za fotografije i za bing weather titraju (nakon desetak sek prestanu) dok oni tile-ovi koji su samo ikone u boji, tipa postavke, metrotube, trgovina oni ne titraju. Nadam se da kužite kaj hoću reć.

Titranje mi se par puta (možda 5, 6 puta u zadnja 4 mjeseca) javilo kad slušam glazbu točnije kad zaključam mob te kad stisnem unlock gumb (siva pozadina music playera dosta titra na dnu ekrana) i onda prestane nakon desetak sekundi kad ga otključam.

Svaki put kad mi se to desi nemam drugi mob kraj sebe da snimim i pokažem vam, prvo na kaj me asocira je titranje ekrana crt tv-a.

Nije da me smeta tokom razgovora kaj titra ekran pošto ga ne gledam, al da li je to neki softverski bug ili ekran polako otkazuje poslušnost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

vjerovatno je softverski bug, najbolje bi bilo da odradis factory reset, naravno prije toga da spremis podatke koji su ti vazni

da li imas zadnji update, ako ne bilo bi pozeljno to da odradis

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Što se tiče softvera sve je update-ano tak da tu nema problema.

Probat ću hard reset napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Lumia 920, sitnica koja me smeta kad idem slike direktno iz mobitela objaviti na fb recimo...

Odaberem sliku,prenesem je na fb i tamo je velicine par stotina kb a na mobitelu je par megabajta.

Na kraju ispadnu razlika nebo i zemlja izmedju slike na mobitelu i one koje sam stavio na net.

Ista stvar i kad slike uploada na skydrive,ista stvar.

Cim idem sliku malo vise uvecati odmah vidim pixele.

Ja nisam nista dirao sto se tice postavki slika,onedrivea niti bilo cega drugog.

Inace, imate li neke preporuke sto se tice postavki slika?

Kod mene je to sve ostavljeno onako kako je bilo kad je mob i dosao kod mene.

0 0 hvala 0
17 godina
keymaster kaže...
Ja nisam nista dirao sto se tice postavki slika,onedrivea niti bilo cega drugog.

Pa zato se i uploadaju smanjene slike. Trk u opcije i umogući opciju da se slike uplodaju u originalu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
13 godina
neaktivan
Da,upravo naisao na tu mogucnost.
To sam onda rijesio, medjutim na istoj stranici naletio na ovo:
If you share photos through Facebook using Wi-Fi, photos will be full size. If you use 3G then photos will be uploaded in smaller size.
Jel neko imao ovakvih situacija?Malo je blesavo sto nisu dopustili izbor,valjda im je bila namjera smanjiti internet promet.
Ako se ovo gore ne moze izbjeci onda su dodali jedan korak viska.Znaci ako bas zelim sliku objaviti u punoj velicini a nisam na wifiju onda moram uci u skydrive i od tamo postati originalnu sliku.
Nisam jos ovo probao,javim kasnije rezultate.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice