Windows vs. Symbian

poruka: 38
|
čitano: 10.999
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows vs. Symbian

Teško pitanje, evo kako posjedujem WM platformu i Symbian S60 neznam što da kažem, a onako brzo ko iz topa dajem možda glas za Symbian S60. Mada mi je želja jedan dan imati uređaj i sa UIQ platformom, što mislim da će mi biti najbolji. Ali to je moje skromno mišljenje koje sam stvorio u svojoj glavi.

Pozdrav

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows vs. Symbian

and Oscar goes tooooo Symbian haha

jednom  sam  se  igrao  na  nekoj  Motoroli  sa  windowsima  i  bio  totalno  izgubljen  i  razocaran...

Koristim  nokiu  N80  i  i  totalnom  sam  zadovoljan  s njenim 9.1...  i  nakon  god  i pol dana... a korisnih i jako ne korisnih aplikacija ko bajci...

eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows vs. Symbian

Još bih htio nadodati jednu dosta bitnu stvar, kako je čišći i jasniji zvuk prilikom razgovora na Symbian telefonu u odnosu na WM. E sad jedino neznam dali je razlog tome platforma (OS) ili proizvođač.

Ali mislim kako je svaka platforma kvalitetna i ima svog kupca/korisnika.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows vs. Symbian
HCSC kaže...

Još bih htio nadodati jednu dosta bitnu stvar, kako je čišći i jasniji zvuk prilikom razgovora na Symbian telefonu u odnosu na WM. E sad jedino neznam dali je razlog tome platforma (OS) ili proizvođač.

Ali mislim kako je svaka platforma kvalitetna i ima svog kupca/korisnika.

To ti nema veze s time, takve radnje (kodiranje zvuka) se uglavnom izvode sklopovski. To vjerojatno slijedi iz toga što Symbian platformu koriste proizvođači mobitela koji su tradicionalno usavršili tehnologiju (mikrofon , sklopovlje, optimalni algoritmi), dok Win ME koriste proizvođači računala (HP, DELL, HTC) koji još nisu dostigli tu razinu.
17 godina
neaktivan

ofkors Symbian jer moze -- SVE

17 godina
protjeran
Windows vs. Symbian

Koristim Symbian od dana Psiona i uvijek je jednako dobar. Nakon godine koristenja WM, povratak na Symbian je bio cisti uzitak i radost.. Mozda google napravi nesto konkurentno...

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows vs. Symbian

Evo da i ja dadnem svoj glas... Po meni, definitivno Symbian! Pogotovo iz razloga što je nakon godina korištenja S60 uređaja sučelje postalo intuitivno dok mi je WM jako konfuzan. Vjerujem da će Microsoft to usavršiti ali moje srce i dalje kuca za Symbian. ;)

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ista stvar i samnom, WM mi nikako nije sjeo.....Možda zato što sam se naučio na symbianCool

Vuce kaže...

Za mene osobno dileme više nema. Nakon što sam isprobao doslovno sve, mogu samo reći da me windowsi više neće vidjet. Kupio sam Tytn II i imao ga 2 dana koliko mi je bio dobar (brz, ergonomičan, intuitivan itd.) Sad sam uzeo e90 i preporodio sam se. Da čujemo glas naroda konačno. Zanima me mišljenje običnih korisnika ( dosta mi je "objektivnih" recenzija).

www.red-gsm.net - Sve o mobitelima!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice