W960, molim savjete i iskustava....

poruka: 7
|
čitano: 4.395
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako, bacam se na neki lejtni posao, pa sam si mislio kupiti novi mobitel, jer ova siemens krama sam kaj ne krepa.

Za oko mi je zapeo SE W960 (i) !!!!

Zanimaju me iskustva pri dužem korištenju mobitela, da li se javljaju neki specifični problemi, nedostatci, itd...

Kakav je touchscreen, u usporedbi s LG cookijem npr..?

Ima li dodadtnih aplikacija za download..?

Koja je razlika između W960 i W960

I, za kraj, u oglasu su svi cca 1000-1200, zanima me da li se mobitel isplati za te novce.

Unaprijed hvala Smijeh

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni se čini da je mob sasvim odličan, ali ipak pogledaj: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52991

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w960-2008.php

Po specifikacijama vidim da i nije baš nešto, nokia xm 5800 bolja u svakom pogledu,ali i nešto skuplja.

Ja bi rađe čekao xm5530.

usporedba cookiea kp502 i w960

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odi na nokiu 5800XM odličan mobitel s obzirom na cijenu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slažem se da je  nokia stvarno dobra.. Koristim je mjesec i pol dana vec, svaki dan skoro izlaze nove aplikacije, a sa v21 firm. je osjetno brža, gps radi sasvim ok,wlan također. A najbitnije touch prima sasvim ok.. ja stylus ne koristim uopće..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima.

Nokie nažalost , ili na sreću ne volim, nikad ih nisam volio, nit ću....

5800XM je odličan telefon, ali nažalost, jako sam naviknut na fizičku tipkovnicu, pa mobiteli bez nje su odma' van konkurencije...

Neznam, netko je rekao da je mobtiel loš s tehničke strane, ali ne slažem se.

Meni je WLAN, Bluetooth, mp3 player, 3.15 MP kamera, Symbian OS, 8GB interne memorije, touchscreen i više nego što treba, tako da će vrlo vjerojatno biti W960

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: W960, molim savjete i iskustava....
FlyBoy kaže...

Hvala svima na odgovorima.

Nokie nažalost , ili na sreću ne volim, nikad ih nisam volio, nit ću....

5800XM je odličan telefon, ali nažalost, jako sam naviknut na fizičku tipkovnicu, pa mobiteli bez nje su odma' van konkurencije...

Neznam, netko je rekao da je mobtiel loš s tehničke strane, ali ne slažem se.

Meni je WLAN, Bluetooth, mp3 player, 3.15 MP kamera, Symbian OS, 8GB interne memorije, touchscreen i više nego što treba, tako da će vrlo vjerojatno biti W960

Loša odluka, ali ako ti nepaše full touch screen šta ti ja mogu.

Symbian je u svakom slučaju bolji od onih "os-eva" koji rade proizvođači sami. WM nisam još probao, tak da neznam za njega.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice