Vip racun

poruka: 4
|
čitano: 2.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vip racun
evo ovako mi pise na vip stranici

Potrošnja do 24.01.2012 u 11:04 iznosi 39,96 kn, od cega je 38,02 kn data (9,199 MB).

e sad to je u jedan dan samo pa mi previse izgleda samo sam malo bio na netu od moba ali onda sam prebacio na wifi a kolko vidim dok sam poslao mms je poslalo 200mb, jel mozda to ima veze s ovim vecim racunom za 1 dan? ili sto je ovo data (9,199 mb)
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vip racun
dmanz kaže...
evo ovako mi pise na vip stranici

Potrošnja do 24.01.2012 u 11:04 iznosi 39,96 kn, od cega je 38,02 kn data (9,199 MB).

e sad to je u jedan dan samo pa mi previse izgleda samo sam malo bio na netu od moba ali onda sam prebacio na wifi a kolko vidim dok sam poslao mms je poslalo 200mb, jel mozda to ima veze s ovim vecim racunom za 1 dan? ili sto je ovo data (9,199 mb)

Koliko vidim da je data 9,199mb to ti je zapravo 9,2mb si potrošio. Caka to me što ako nije aktivirana podatkovna pa ti pojede toliki promet jer koliko čujem da je 1mb dođe oko 5-6kn i pa moguće nabit račun bez  tvog znanja i zato bolje da aktiviraš neku podakovnu tarifu.

Meni je došao račun kojim piše da sam bio na netu bio ja jedan dan onako iz probe a surfao samo na Facebook i kad uneo pravilnu besplatnu facebook stranicu. I kad vidim na račun  koji došao i ostao paf piše 12kuna i pitam se zašto se naplačuje iako je Facebook besplatan?

On da sam odustao od moba da idem na facebook pa mi lakše preko laptopa i kompa.

16 godina
neaktivan
Vip racun
ovako, dok sam dobio mob bila je aktivirana podatkovna a ja nisam jos imao takav mob pa nisam znao da je to to, a iskljucio sam to nakon jedno 2 sata i vise ga ne palim, je onda to valjda to bilo?
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vip racun
dmanz kaže...
ovako, dok sam dobio mob bila je aktivirana podatkovna a ja nisam jos imao takav mob pa nisam znao da je to to, a iskljucio sam to nakon jedno 2 sata i vise ga ne palim, je onda to valjda to bilo?

Nisam siguran, kolikio znam ako je aktivira podatkovnu npr 50mb značu unajprijed plačeno npr 20kn i onda kad surfaš ne terete na raču sve dok ne potrošiš do 50mb ako se pređe preko 50mb tad se plača po važećem cjeniku.

Bilo bi najbolje informiraš Vipovu  SZK. (Služba za korisnike) pa češ znat na čemu si.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice