ma najsigurnije je napravit interni zapisnik i onda pratit neke sumnjicave osobe (uspjesnost 50% veca nego da samo slusa dogadjaje iz skole)...
ako si instalirao gore find my iphone onda je izy pizy, ako nisi sjeti se to napravit sljedeci put i nemoj da ti kradu stvari :)
Nošenje moba u školu je ok zbog poziva i poruka, ali koji će ti vrag mp4?
Di si ti vidio mp4?
Di si ti vidio mp4?
iPod, može reproducirati video zapise.
Nazivi za playere u narodu:
mp3-samo muzika
mp4-i video
Di si ti vidio mp4?
mp3-samo muzika
mp4-i video
Ahaa, ja mislio da sam na informatickom forumu, my bad, p.s. Svidja mi se jako onaj mp4 od sonya, onaj novi psp vita!
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Traži lopova i onda traži 10 milijuna kuna odštete i još nadoknada za duševne boli .
P.S. nadam se da ćeš naučiti da se skupe stvarčice ne nosaju bilo kuda ukoliko nećeš paziti kako treba na njih . 
Di si ti vidio mp4?
mp3-samo muzika
mp4-i video
Ahaa, ja mislio da sam na informatickom forumu, my bad, p.s. Svidja mi se jako onaj mp4 od sonya, onaj novi psp vita!
I ja, al šta ćeš 
Di si ti vidio mp4?
mp3-samo muzika
mp4-i video
Dobro znaš šta sam mislio, ali ok može i ovako - smartphone bez osnovnih funkcija, jeli ti sad srce na mjestu?
imaš prijatelja u školi? skupiš par njih i dogovoriš se s njima da u pričama sa svojim prijateljima ubace da kupuju ipod i jel znaju nekog tko prodaje i tako se to proširi i kad tad će netko naletiti da prodaje. znate sigurno sumnjice po školi što preprodavaju jojosranja i ostale stvari.
a valjda da se tip malo "frajeriše" pred kolega i curkama...ajd da je to neki jeftilen za 400 kn, al takav stroj...velim, to mu je škola, ak već ne nauči ništa iz prave škole, iz ove valjda hoće.
Kakva glupa konstatacija, odgovara ti i avatar i nick, samo sto ti sa ovom izjavom ispade glupa ruka foruma,
ne. znas sto znaci bit glup? pronaci se uvrijedjen na osobnom levelu ako netko negdje napise sprdacinu na iProizvod.
loool
epic...pogledajte mu poruke i teme u kojima sudjeluje ... i-Kamikaza.
Ko ima ima ko nema nek se jebe