Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 735.534
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako netko ima rootanu xperiu s ili custom rom nek mi se javi hitno je

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ovako ja imam problema također s ovim novim update fix-om, osim što mi tipka za glasnocu ne radi nakon sat vremena nakon što upalim mob što ajde još nekak podnosim,no nisam našao ni jedan bug više. Zanima me jel zna tko jel če i doć taj update da se to sve sredi? I još ne kužim ovaj google now pošto je sad došo i na hrvatskom mislio sam da će i radit normalno, da ce se one kartice prikazivat, na ostalim mobitelima sam vidio i vidim da ljudi pišu po forumima kako to radi sve normalno sad neznam jel stvar moga moba ili cijelog modela kod svih ostalih, piše mi da nije dostupno u našoj državi?! Ne kužim! Poomoć molim !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
filip5578 kaže...

Ovako ja imam problema također s ovim novim update fix-om, osim što mi tipka za glasnocu ne radi nakon sat vremena nakon što upalim mob što ajde još nekak podnosim,no nisam našao ni jedan bug više. Zanima me jel zna tko jel če i doć taj update da se to sve sredi? I još ne kužim ovaj google now pošto je sad došo i na hrvatskom mislio sam da će i radit normalno, da ce se one kartice prikazivat, na ostalim mobitelima sam vidio i vidim da ljudi pišu po forumima kako to radi sve normalno sad neznam jel stvar moga moba ili cijelog modela kod svih ostalih, piše mi da nije dostupno u našoj državi?! Ne kužim! Poomoć molim !

Stavio napokon cm10 i mob doslovce radi kao lud. Na sony jelly bean ostajalo mi je negdje 200-250 rama slobodno dok sad imam 400-450 i radi fenomenalno a baterija doslovno drzi duplo dulje nego na sony firmwareu. Stavite ga necete pozalit 

Zadnji update je 211 verzija i ako ti tu neradi jbg to je najvjerojatnije zadnji update od njih bio

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 18:02 (VILLA18900).
16 godina
VILLA18900 kaže...

Stavio napokon cm10 i mob doslovce radi kao lud. Na sony jelly bean ostajalo mi je negdje 200-250 rama slobodno dok sad imam 400-450 i radi fenomenalno a baterija doslovno drzi duplo dulje nego na sony firmwareu. Stavite ga necete pozalit 

Zadnji update je 211 verzija i ako ti tu neradi jbg to je najvjerojatnije zadnji update od njih bio

Za CM10 treba otključan bootloader?

12 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
VILLA18900 kaže...

Za CM10 treba otključan bootloader?

Da treba al ja sam otkljucao preko jednog programa i imas isto opciju zakljucat ga ako slucajno zatreba

13 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Može mi neko napisat na PP ili ovdje proces unlocka bootloadera i stavljanja CM10 na Xperiu ? Da ne zahebem nešto još... :P

Hvala unaprijed. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Može mi neko napisat na PP ili ovdje proces unlocka bootloadera i stavljanja CM10 na Xperiu ? Da ne zahebem nešto još... :P

Hvala unaprijed. 

Sutra ovdje napišem sad nemam vremena

13 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Ok hvala ti puno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

unlock bootloader

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

imas i video na toj stranici

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

unlock bootloader

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

imas i video na toj stranici

Al ako imaš kao ja Windows  xp neces  moci na taj način nego drugi 

13 godina
neaktivan

Jel se može svaki bootloader otključat, baš na svakom mobu?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
ExStazy kaže...

Jel se može svaki bootloader otključat, baš na svakom mobu?

Ne...Utipkaj *#*#7378423#*#* zatim idi na SERVICE INFO >CONFIGURATION >ROOTING STATUS. Ako pise Bootloader unlock allowed yes onda se moze otkljucati ali ako pise ne onda se nemoze...

12 godina
neaktivan

Kod mene pise yes , jel mozes mi pojasniti sta je to ??? nisam bas upucen u to i cemu sluzi .. Hvala

Riki
14 godina
Kurijak kaže...

Kod mene pise yes , jel mozes mi pojasniti sta je to ??? nisam bas upucen u to i cemu sluzi .. Hvala

otkljucas bootloader i mozes stavljati romove i kernele na mob.

13 godina
neaktivan

@Lee Hvala, al kod mene piše NO!.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Hey ljudi trebao bi mi stock kernel!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
alfaero kaže...

Hey ljudi trebao bi mi stock kernel!

Pa skini s interneta i flashaj

14 godina
neaktivan

Ne mogu naci na netu!

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zna li se hoce li biti cm10.1 (4.2.2) za ovaj mob

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Novi bug,ljudi pomozite....,znaci kad skinem mob sa punjaca i dalje mi svijetli ona zelena ledica (kaj oznacava da je mob napunjen) sve dok ne resetiram mob...?!?!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Novi bug,ljudi pomozite....,znaci kad skinem mob sa punjaca i dalje mi svijetli ona zelena ledica (kaj oznacava da je mob napunjen) sve dok ne resetiram mob...?!?!?!

To je i meni prije bilo dok nisam stavio custom rom sam meni se nakon 3-4 minute ugasi

16 godina
lmutak kaže...

Ponovo uključi punjač pa ga isključi. 

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ej, zanima me kolko se vaša XS najviše zagrijala, jel dns mi je došlo do 43, zar nije to maloo puno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ej, zanima me kolko se vaša XS najviše zagrijala, jel dns mi je došlo do 43, zar nije to maloo puno?

To je normalno ako igras igrice al promjenom kernela i custom roma nestaje problem zagrijavanja

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Može neki tutorijal za rootanje i stavljanje CM10 na mob ?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cubes kaže...

Može neki tutorijal za rootanje i stavljanje CM10 na mob ?

Hvala unaprijed

Zar i ti, pa sto puta su pisali o tom imas na 37 stranici bar mislim

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Više na stranici si ti napisao da će napisati o stavljanju cm10..pretpostavio sam da si zaboravio..nisam znao da ima otprije...moje isprike

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve imaš na XDA

12 godina
neaktivan
Cubes kaže...

Više na stranici si ti napisao da će napisati o stavljanju cm10..pretpostavio sam da si zaboravio..nisam znao da ima otprije...moje isprike

Al trebas prvo otkljucati bootloader

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ovako imam sony xperiu s i kad se ja s nekim razgovaram ja njega sve cujem ali kad ja pricam on mene ne cuje...dal je tu problem mikrofon ili??

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice