Poweramp, ovaj walkman nije baš nešto koliko se hvali, mogli su se u Sony-u malo više potruditi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pics or it didn't happen
Stiže za cca. tri dana, već sam ga napunio.
ekipa stigla mi xperia sa softverom na 2.3.7.. sad da li se isplati nadogradivati na 4.0.4?znam da se isplati posto ce raditi sve fluidnije ali vidim da neki imaju probleme s kamerom nakon nadogradnje, kamera mi je dosta bitna..
ak ti se i ne svidi uvijek mozes vratit na 2.3.7...al svidjet ce ti se
Eto kupio jučer ovaj mobitel u tele 2 za 1800kn uz produljenje pretplate. S obzirom da je prije 3 tjedna bio 2300 uz isto uvjete mislim da sam dobro prošo.
Nakon GT540 sve izgleda jako brzo i lijepo, pogotovo kamera je vrhunska, a gledanje videa je wow. Potrošio sam sav data promet pa nisam baš švrljo po netu pa ću vidjet kak to funkcionira
ali mislim da sa ovako većim i prekrasnim ekranom ne može bit loše.
Jako jako sam nezadovoljan sa slušalicama, ovo je očajno. Jako slabo se čuje, a i stalno mi ispadaju iz uha, valjda bih si trebo nabit do mozga.
Tak da ću se morat poslužit ovima od LGa sa kojima se čuje puno bolje.
Ukoliko odustanem od nekog WP uređaja, ovaj uređaj mi je best buy, samo čekam da ponovno dođe u ponudu kod T-Mobile, jer najvjerojatnije prenosim broj tamo, pošto mi je u VIP-a ugovor istekao, a cijene uređaja su im enormno visoke u odnosu na konkurentske mreže.
Dali se isplati skidati ikakve aplikacije za ustedu baterije i
dali usteda energije pomaze?
Jeli bi se moglo pomoću ovakvog kabela http://dx.com/p/micro-5pin-to-usb-female-otg-data-cable-black-129671
spojiti usb na xperiu s.
bez problema no kad vec kupujes tako bolje uzmi preko e-baya meni je stiglo za tjedan dana dok sa deal extremeom nemam bas lijepa iskustva...uvijek po 2 mjeseca cekanja
Kako mogu namjestiti auto svjetlinu?
Stalno je uključena
zanima me kako mogu portat na cm 9.1 walkman sa svim dodatcima (eq...) da funkcioniraju, vec sam bio pokusavo i uspio sam ali dodatci ne funkcioniraju i nemam widget kojeg bi isto zelio, stock kameru bi isto tio portat (znaci ui i ostalo sto je u sastavu stock rom-a)
Pozdrav
Evo i ja imam jedno pitanje za iskusnije.
Imam I phone4 i želio bi promjeniti mobitel te razmišljam između xperia S i galaxy S2.
Vidim da su ustvari dva vrlo slična mobitela.
Ima li netko neku konstruktivnu kritiku ili pohvalu za oba modela na temelji iskustva a ne karakteristika koje sam i sam pročitao.
Koliko sam imao prilike držati xperiu u rukama činilo mi se da tri gumba ispod ekrana ne reagiraju baš najbolje na kratki pritisak nego se bas kao treba sporije pritisnut ili sam u krivu?
A koliko god da je galaxy stariji mislim da po ničemu osim kameri ne zaostaje?
Ajde pomozite mi jer sam baš u dilemi.
Hvala
Pozdrav
1.Evo i ja imam jedno pitanje za iskusnije.
Imam I phone4 i želio bi promjeniti mobitel te razmišljam između xperia S i galaxy S2.
2.Vidim da su ustvari dva vrlo slična mobitela.
Ima li netko neku konstruktivnu kritiku ili pohvalu za oba modela na temelji iskustva a ne karakteristika koje sam i sam pročitao.
3. Koliko sam imao prilike držati xperiu u rukama činilo mi se da tri gumba ispod ekrana ne reagiraju baš najbolje na kratki pritisak nego se bas kao treba sporije pritisnut ili sam u krivu?
4. A koliko god da je galaxy stariji mislim da po ničemu osim kameri ne zaostaje?
Ajde pomozite mi jer sam baš u dilemi.
Hvala
Imao sam iPhone 4, sad imam Xperiu S, a stari ima Galaxy S II pa ti mogu usporediti.
Kao što vidiš, po specifikacijama su Samsung i Sony znatno bolji, ali u praksi nije tako.
iPhone radi fluidnije dosta i aplikacije su kvalitetnije napravljene, npr. Facebook je oduvijek radio brže i bio je bolje napravljen nego na Andoridu, kod 24 sata učitavanje je puno brže. I greška je kod Androida što ne možeš pogledat videe koji su priloženi u članku. Ne radi ni kod mene ni kod starog na Galaxy-u.
2. Slični su dosta, Xperia S ima nekoliko boljih stvari.
3. Da, dobro si primjetio, touch tipke kod Xperie ne rade dobro, provjereno na više modela.
4. Pa da otprilike, jedine veće stvari kod kojih je po meni bolji su odličan ekran, bolja kamera, dosta brže punjenje, nešto brži internet i kvalitetnija izrada. Ima još par sitnica kao što su HDMi priključak, malkice kvalitetniji utor za slušalice......
Evo na kraju ćemo ovako stavit :
iPhone 4 : + Radi najfluidnije i bez trzanja, najkvalitetnije izrađen, nemaš straha od nedobivanja nove verzije softwera, kvalitetnije napravljene aplikacije, mnogo dodatne opreme koja je prilagođena baš iPhoneu, najbolja baterija, najbolji za glazbu.
- Sporije učitavanje podataka na internetu od Galaxy-a i Xperie, zatvorenost sustava.
Galaxy S II : + Samsungova verzija Androida je bolja od Sony-eve, stand by vrijeme najbolje
- iPhone i Xperia imaju prilično bolji ekran, bljeskalica nije baš najbolje izvedena, utor za punjenje je labav.
Xperia S : + Najbrže punjenje, najbolja kamera, najbolji ekran ( oštrina, boje), HDMI priključak, najbrži internet
- Stalno kašnjenje updateova, nekad zatrza, touch tipke ne slušaju baš
Ako još nešto trebaš slobodno pitaj
explorer...ma svaka cast na analizi.
Znam da je sony tema ali izbacio sam ga iz izbora skroz, i moje isprike ako malo skrećem s teme
Mozda sad imam neku mogućnost da uzmem Iphone5...a onda opet gledam usporedbe, ja nevidim neku posebnu razliku od starijih modela.
Jesi radio nesto na novom Iphoneu5?
Šta se mene tiče, ako ti paše ios i veličina ekrana od 3,5" onda uzmi 4s jer je 5 neisplativ.
Jailbreak-aj ga, i imaš odličan mobitel.
Tek prije par dana sam dobio XS, pa bih htio da pitam u vezi baterije par pitanja, dakle na jednom punjenju sam dobio 1d20h "meni normalnog" korištenja, znaći ništa pretjerano ugl dobio sam 3h screen on, (ne na največoj svjetlini naravno), ali preko 50% baterije mi je potrošio "sustav android", pa me zanima da dali je to normalno, a ekran je potrošio u ta 3h samo 18% baterije, ostalo je otišlo večinom na stand by, i ovo "čekanje čelije" to dvoje oko 20%.
Zanima me da li je normalo da taj "sustav potroši toliko", ako ne kako mogu smanjiti potrošnju istog?
Također me zanima u vezi rootanja uređaja, dali i koliko brže radi....koji su najbolji romovi, dali me može netko uputiti na neki video tutorial ili neku str gdje bih mogao vidjeti kako se to radi?
Ah da i sl. rami, imam otprilike oko 200mb sl, +-25mb, zanima me dali je to normalno, i dali bih nekih custom romovima i svim tim dobio više.
Dodao sam i neke SS da se vidi što papa bateriju, pa me zanima jeli to normalno svi ti neki procesi i glup.....
evo ljudi ako instalirate pro verizije programa koji se ugl placaju vidjet cete da su te aplikacije dosta bolje napravljene od free aplikacija, uzmimo npr aplikaciju MX Player Pro koja kosta 5 dolara, i aplikaciju MX player koja se ne placa, sam sam se uvijerio da pro verzija radi savrseno bez stekanja i onog "prisilnog zatvaranja" sve aplikacije koje imam na mobitelu su pro i mobitel mi sad radi kao sat, niti trza niti ista, a dok sam imao free verzije aplikacija bi mi znala zastekat mobitel tako da je problem taj sto ove aplikacije koje se ne placaju nista ne valjaju i nije samo prednost sto mozes poriktat nesto bolje u aplikaciji nego su i kvalitetnije izradene , to je problem andorida, i zato jedan samsug galaxy sIII s hrpom aplikacija radi bolje ( ima bolje komponente) dok ce jedna xperia s istim aplikacijama dosta losije radit jer je slabija, to isto koda imate racunalo s naj komponentama ali ako na njega stavite hrpu programa koji su lose napravljeni zastekat ce vam . tako je i s ovime
i jel zna netko odg na predhodno pitanje koje sam postavio, kako da mi yt radi u pozadini i da se ne gasi stalno cim se izade
Besplatne aplikacije usporavaju mob jer stalno vuku reklame s weba.
Postoji modana verzija službene youtube aplikacije koja može raditi u pozadini, samo se ne sjećam gdje sam ju vidio.
pozz,razmisljam o kupovini ovog mobitela ali imam dilemu izmedu njega i htc sensation-a ako mi moze neko reci ponesto o svakome ako zna pa da se odlucim,unaprjed hvala
a u vezu reklama oni koji imaju root nek si instaliraju ad free...
pozz,razmisljam o kupovini ovog mobitela ali imam dilemu izmedu njega i htc sensation-a ako mi moze neko reci ponesto o svakome ako zna pa da se odlucim,unaprjed hvala
Xperia S svakako. Da si rekao Galaxy S II ajde kako tako ali Sensation ne.
i da jeli zna neko,baterija kakva je? Moze li izdrzati jedan dan koristenja(malo internet,fejs itd,malo tu i tamo igrice,pokoja fotkica i to je to) bez punjenja
daj malo procitaj prethodne postove pa vidi, imas bar 3 stranice testa o bateriji
i da jeli zna neko,baterija kakva je? Moze li izdrzati jedan dan koristenja(malo internet,fejs itd,malo tu i tamo igrice,pokoja fotkica i to je to) bez punjenja
Tako može 2 dana, evo meni je ovaj vikend tako baterija izdržala.
Maloprije sam ga stavio puniti, ostalo još 6 %
Bok,
kako upgraedat na verziju 4 ?
Trebam program za mac
Bok,
Trebam program za mac
Imaš ikonu "Centar za ažuriranje" i tamo klikneš "sustav" i instaliraš.
Nego da vas pitam. Kamera na Xperia S mobu je dosta dobra ali sam primjetio kao da nešto fali, imam neki osjećaj da snimanje videa uopće nije Full HD i da bi kvaliteta videa mogla biti još bolja,jeli to do telefona odnosno kamere ili samo do mene?
I još nešto, razliku u fotografijama između 9MP i 12MP mi je nemoguće primjetiti kao i korištenje fokusiranja npr. Beskonačnost,Fokusiranje dodirom,jedinstven autofokus itd. razliku u kvaliteti također nemogu primjetiti!? Jeli vi također primjećujete ovo?
Bok,
Trebam program za mac
Imaš ikonu "Centar za ažuriranje" i tamo klikneš "sustav" i instaliraš.
Nego da vas pitam. Kamera na Xperia S mobu je dosta dobra ali sam primjetio kao da nešto fali, imam neki osjećaj da snimanje videa uopće nije Full HD i da bi kvaliteta videa mogla biti još bolja,jeli to do telefona odnosno kamere ili samo do mene?
I još nešto, razliku u fotografijama između 9MP i 12MP mi je nemoguće primjetiti kao i korištenje fokusiranja npr. Beskonačnost,Fokusiranje dodirom,jedinstven autofokus itd. razliku u kvaliteti također nemogu primjetiti!? Jeli vi također primjećujete ovo?
Kako nije full HD, meni je.
Pa nemoguće je primjetiti razliku u kvaliteti fotografije jer je nema, jedina razlika između 9 i 12 mpix je omjer slike ( 16:9 naspram 4:3)
Kako ne kužiš razliku između fokusa, pa fokusiranjem pomoću dodira izbistriš dio slike koji ti treba, dok to jedinstveni fokus ne može napraviti.
Di se nalazi ta ikona?
Imam samo ikonu "update center" koji javlja da imam najnoviju verziju, a imam verziju 2.3.4
p.s. sad skontah, imam xperiu arc s... pa valjda ima i za nju najnovija verzija?