Evo ako ne review onda malo osobnog dojma po kategorijama
1. OBLIK IZRADA itd...
znaci,mob je jako ugodan za drzat u ruci nije predebel (12mm) ni pretezak (110g) odaje dojam inovacije i kvalitete jer ima isti izgled kao recimo sony xperia s
sve tipke su na desnoj strani kao i power tipka pa je udobnije rjeseno nego s xperiom s.
ima fora s osbjetljenjem transparentne trake da poprimi svjetlo boje teme ili slike koju gledate. tipke za home menu i back su 5 puta responzivnijeneg na xperii s
2. EKRAN
manji od konkurencije 3.5 inca ali s visokom rezolucijom sto rezultira s visokih 280ppi boje su ok,ekran je svjetao i responzivan
3. KAMERA
zbog manje memorije je kamera od 5mpix jako dobra,moze se startat kao na xperii s dok je mob u sleep modeu. slike su jako dobre,videi bas ne ali pri dobrom osvjetljenju su dobri
iako snima u 720p moze se uociti manjak detalja u usporedbi s recimo galaxy s 2 koji sad imam i testirao sam snimajuci na plazi isti video pa pogledo oba na kompu
manjak detalja je valjda zbog manjka memorije,sto znaci da minuta videa na xperii zauzima puno manje neg minuta na galaxy s2
4. SNAGA OS PERFORMANCE
uz hardver isti kao u xperii p i manje pixela za obradit radi odlicno,igre pokrece brzo,i glatko igrao sam max payne i ne stekasam je popunio gro memorije haha
512mb rama je mozda nize od standarda ali ne igra neku ulogu... ako moze ip4s moze i xperia haha... u benchmarkovima postize rezultate netako losijeod samsung s2,u antutu postigne 5200 dok s2 5350 nenamark 2 postize ipak manje 30fps dok s2 49 il tak negdje ali ics bi trebao donjet upgrade i u ovom segmentu (nadam se kao kod sensationa i eva 3d :)
5. ZVUK
zvucnik nije impresivan kvalitetom,relativno je glasan,dok na slusalicama daje izuzetno kvalitetnu kvalitetu zvuka i glasnocu
6.BATERIJA
traje 1 dan bez problema uz posteno koristenje (slikanje muzikai internet) ali nista vise od toga
SVEUKUPNO
pozitivno:
CIJENA
HARDWARE
EKRAN
NELOSA KAMERA
RESPONZIVAN I BRZ
negativno:
MANJAK MEMORIJE
MOZDA JE VIDEO MOGO BITI MALO BOLJI
baterija je prosjecna
ETO TOLIKO OD MENE ODO SE JA KUPAT :P