blago tebi kad ti samsungov bloatware dozivljavas kao zabavne softwareske feature.
on topic:
primjetio sam za kratkog koristenja xperie Z da scrollanje u chromeu gadno lagga kod malo "tezih" stranica.
takvih problema nemam na sgs3 pa se cini da je fullHD rezolucija s jedne strane korak natrag jer dobrano uzima danak na performansama.
Vidis kako si licemjeran.
S3 ima svoj "Internet" browser koji radi fenomenalno bez lagga, full screen i sve opcije koje zelis.
Vidis, Xperia Z je toliko "jadna" (naravno da nije,uredaj je bolestan,ali SW, ubi boze) da mora koristit Chrome koji lagga za poludit, na svakom uredaju koji sam probao.
Taj tvoj "bloat" je najveci razlog zasto svi kupuju Sansungove uredaje, ne znam kako toliko funkcionalnosti, koje nit trose nesto ekstra bateriju niti usporavaju uredaj mozes nazvat bloatwareom, pomjesao si malo pojmove, slobodno dalje raspravljamo kad si ponovis osnove.
Ako tebi ne smeta, OK, ali ide mi na živce što dolazi već predinstaliran. Meni se ne sviđa ništa oko TouchWiza, uvijek ću korisiti Chrome, one gimmicke ugasim jer rade samo kad ne trebaju, izuzetno je ružan i više manje je jedini razlog zašto neću kupiti SGS4(uz dizajn). Znam da mogu staviti ROM, ali ipak bih volio imati stock dok je na najnovijem OSu. To vrijedi za sve proizvođače, ali Samsung je najgori, bilo bi najbolje da ti svi na prvom paljenju daju opciju hoćeš li čisti android ili njihov UI