zanima me da li je moguće prerezati SE slušalice (koje imaju dvije žice) i spojiti ih sa utorom od 3,5mm? znam da je moguće, ali da li bi, kad bi u taj utor utaknuo prave zvučnike, ili slušalice, ili pojačalo, dali bi to radilo? zanima me jer, šta ću uništavat slušalice i utor ako neće radit...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radit ce s zvucnicima koji u sebi imaju pojacalo (PC zvucnici). Naravno, takvi zvucnici traze dodatno napajanje. Ne trebas se bojat da ce mob pregorit...
da li je ovo "Ne trebas se bojat da ce mob pregorit..." bilo sarkastično ili ne?
a jel onda dobijem mono ili stereo zvuk?
i dali to dodatno napajanje može biti preko pojačala ako su mi zvučnici spojeni na pojačalo i dali mogu to utaknuti u pojačalo?
Pa gotovo sve nove SE sluške sad imaju 3.5 mm utor...pa na njih spojiš kaj ti paše...samo kaj su 110 kn...
ali ja ne mislim o slušalicama nego o utoru na samom mobitelu, a slušalice su samo prijenos do utora. htio bih mobitel učiniti univerzalnim pomoću tog utora, ne brinem ja o slušalicama. nego di got da dođem s tim nazovi adapterom utaknem i slušam. a ne da slušalice ili zvučnike (isključivo za SE) moram vucarat po svuda...
ne shvaćam te al dobro...
Nemaju svi SE 3.5 mm utor... Nisam bio sarkastican u vezi toga da mob nece pregorit.
Mislim da ti je jednostavnije kupiti novije SE slušalice dođu ti mislim 120kn(barem sam ja platio pred nekih godinu dana toliko) i sa njima dobiješ kabel koji ti ide iz SE utora u 3,5mm i na to omžeš uštekati što god oćeš. Danas ti takve slušalice sa takvim kabelom dođu standradno u walkan modelima SE-a. Ja kući već imam 3 takva kabela iako je jedan u uporabi, a druga dva su u lošem stanju(priključak u mob se oštetio pa ne drže kontakt kako spada)