SE X10 - 3G ili EDGE

poruka: 3
|
čitano: 1.059
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SE X10 - 3G ili EDGE

Ovako, zanima me jel se može na X10-i namjestiti da koristi samo 3G mrežu,tj. da pristup internetu bude puno brži. Meni trenutno koristi EDGE i gotovo stalno samo nju. Jučer mi se samo dogodilo da koristi 3G i bio je znatno,znatno brži. Jel se uopće to može namjestiti ili to mobitel automatski korigira ovisno o lokaciji ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SE X10 - 3G ili EDGE
Vjerojatno ti je namješteno da automatski bira mrežu koju nade, tako da si vjerojatno stalno na edgeu jer ti 3G nije u dometu. Ako nisi u centru grada teže ćeš imati signal, pogotovo još ako si u zatvorenom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SE X10 - 3G ili EDGE
Vrale89 kaže...

Ovako, zanima me jel se može na X10-i namjestiti da koristi samo 3G mrežu,tj. da pristup internetu bude puno brži. Meni trenutno koristi EDGE i gotovo stalno samo nju. Jučer mi se samo dogodilo da koristi 3G i bio je znatno,znatno brži. Jel se uopće to može namjestiti ili to mobitel automatski korigira ovisno o lokaciji ili?

Mobitel automatski bira. Kada dođeš na mjesto gdje ima 3G signala mobitel će ti se sam prebaciti na 3G.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice