Sasmsung Galaxy Note

poruka: 6
|
čitano: 2.775
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Rasprava - Samsung Galaxy Note
Pozdrav dragi Bug-ovci, evo danas vas napadam sa temom naravno o cem drugom nego android uredjaju, ipak su oni epic, svaka čast iphonu, pomoću kojeg pišem ovaj post, al ipak ice sandwich platforma je veoma kreativna. Dakle cim sam vidio ovaj smartphone odusevio sam se, dual core 1.4 GHz procesor i 1 Gb roma te ogromni ekran koji vec varira izmedju mobitela i tableta. Pa eto htio sam vas putati o misljenju tog smartphona, makar jos ne vrti ice cream sandwich u samsungu su rekli da ce jako brzo staviti update.
11 Uzeo bi mobilni uredjaj
0 Nebi uzeo mobilni uredjaj
0 Mozda bi uzeo mobilni uredjaj
Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note
Usporedba Samsung Galaxy Note i Samsung Galaxy S Usporedba Samsung Galaxy Note i Samsung Galaxy S
Dean Babic
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 13:30 (coldwarrior5).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sasmsung Galaxy Note

Sve je to oke, ali malo je prevelik za moj okus, to je naravno moje subjektivno misljenje, mozda je tebi taman. {#}

Po performansama je definitivno jedan od najboljih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 13:14 (Edge).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Rasprava - Samsung Galaxy Note
Mob nema 2ghz cpu nego 1,4ghz te 1gb rama a ne roma.
Sta se misljenja tog smartphonea tice, stvarno nemam pojma koje je njegovo misljenje..
14 godina
neaktivan
Sasmsung Galaxy Note

a i ova slika, zar nije isti mobitel na njoj

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sasmsung Galaxy Note
Dap ista je spika prvo sam mislio uploadat drugu pa me onda zezao bug zbog formata budem popravio to ;) sto se tice proca neki fraer na youtube-u je reko 2 GHz, makar mislim da je onda fake jer njima na stranici pise 1.4, al zamislite dual core 2 GHz haha bio bi bolji od mog racunala ;)
Dean Babic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sasmsung Galaxy Note

Kupio ga danas....ogroman je....ali preporuka svima odličan tel....nemam kaj rec...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice