Samsung Kies problemi

poruka: 15
|
čitano: 26.141
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung Kies problem, i to veliki!

Pozdrav svima,

Koristim mobilni uređaj Samsung GT-S8500 Wave i uz njega softver Samsung Kies. Problem mi radi softver koji nikako da poveže mobitel sa računalom, tako da uopće ne mogu napraviti update uređaja.

Kada spojim mobitel, na Samsung Kies cijelo vrijeme mi samo piše povezivanje i nikako da se poveže.

Pratio sam ovaj problem na netu, jer je očigledno da nisam jedini sa tim problemom pa bih se ovim putem svima vama obratio za pomoć, jer na netu nisam našao konkretan odgovor, već koješta..tipa prvo spoji ovo pa ono.....!

Napominjem da je na mom računalu instalirana najnovija verzija Samsung Kies.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Kies problem, i to veliki!

Koristiš li na mobu neki vid zaključavanja zaslona?

Pokret, PIN ili nešto treće? 

Na mom SGS II, ako je zaključan zaslon, zbog te zaštite se ne može povezati. Što ti piše na mobitelu kada uključiš uređaj u komp?

Koje Windowse imaš? 

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
15 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Koristim Windows 7 Ultimate (32 bit). Kad ga spojim na komp preko kabela, na mobitelu mi se normalno prikaže obavijest spojeno a na Kies-u se stalno vrti povezivanje. Mobitel sam spajao sa zaključanim zaslonom ( tipka za zaključavanje je na samom mobitelu, sa strane) i bez zaključanog zaslona. Ne znam više što da radim....

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 20:07 (bighart).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Upravo sam instalirao Samsung Kies na prijateljevom računalu i spojio svoj Wave i gle čuda, normalno se spojio, od prve. Izgleda da ja imam problema sa svojim USB utorima na prednjoj strani kompa...

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Kies problemi
E je*i ga prijatelju.. Probaj ukljuciti na zadnji USB utor
Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Kies problemi

evo da se i ja ubacim

nabavio sam si galaxy s2,i imam isti problem,kies ga ne prepoznaje,vrti povezivanje i ništa

na mobu je 2.3.3

probao na prednjim,zadnjim usb i na laptopu i isti slućaj,os je w7 64bit

ima tko kakvih ideja

hvala

edit-inace ga winsi uredno prepoznaju i mogu ubacivati glazbu i sve na njega!

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 14:28 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Mehh ... Kies je smeće kao i iTunes... žalosno je što si ljudi moraju takvim softwareom trovati kompove..

fking samsung ne dopušta file transfer mode, bez da instaliraš drivere... {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Pozz svima.

Znaci ja imam sljedeci problem; kad upalim kies nis se ne dogodi. Samo vidim u task manageru pod procese da je kies upaljen, ali nema ga nigdje.

Znaci nis se ne pojavi, smao se vidi onaj kružić kraj kursora (kao da se nesto pali)

Probao sam run as administrator i isto nista.

Win 7 32 bit, neradi ni 1.5 ni 2.02 verzija... trazim na netu vec 2 dana i nisam nasao rjesenje. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

ovako: imam gt s3350,skinuo sam kies ali kada pokusam da ga instaliram pojavi mi se : error reading setup initialization file?!!! sta da radim,bilo kakva pomoc je dobrodosla,pokusavam da povezem telefon i komp ceo dan... skinuo sam kies sa samsungovog sajta,imam xp profesional...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 19:07 (jevera).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Potrebno je otići na Postavke/Aplikacije/Razvoj aplikacija označiti usb ispravljanje grešaka na mobu i onda spojiti na Pc, te na mobu se dobije da se spoji na usb, tako nešto a za Kies treba skinuti i drivere za navedeni mobitel koji se spaja i to bi sami windozi trebali povući s neta ali ne paliti Kies prije instaliranja drivera jer normalno da ne prepozna. Pa onda mob spojen na usb Pc pokrenuti Kies. Ako ne radi reinstal Kiesa i oćistiti pc od smeća sa CC cleanerom pa ponovo pokušati.

Lp.

Sve se nema.Možeš mislit.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 19:15 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Kies problemi
dart_tom kaže...

evo da se i ja ubacim

nabavio sam si galaxy s2,i imam isti problem,kies ga ne prepoznaje,vrti povezivanje i ništa

na mobu je 2.3.3

probao na prednjim,zadnjim usb i na laptopu i isti slućaj,os je w7 64bit

ima tko kakvih ideja

hvala

edit-inace ga winsi uredno prepoznaju i mogu ubacivati glazbu i sve na njega!

Ako je rootan možda je tu problem.

Sve se nema.Možeš mislit.
17 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi
mozda vam fale kakvi driveri? kad sam spojio frendov galaxy s2 negdjeprije prvo ga nije prepoznao pa sam ga ponovno spojio, zatim su windowsi oko minutu instalirali neke drivere i eto radi..windows 7 64bit btw

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Koristim Samsung GT-I5800 (galaxy 3) 
imam laptop,i imam bežični internet (preko sticka) .
skinuo sam aplikaciju samsung kies,ali ne mogu je instalirati..piše mi "You are not connected to the Internet. Installation cannot proceed. Please check the Internet connection and try agin"
šta da napravim da bih instalirao tu aplikaciju? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

i meni je bilo tako ali otkrila sam zasto

kada hoces povezati mobitel s kiesom prvo mobitel ustekas u usb a tek onda udes u kies i to je to :D

leona

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Kies problemi

Kod mene ustekao mob ili ne svakako ga nece da pokrene. Ja kliknem na kies otvori samo mali prozorčić i učitava kies i tako stoji cilo vrime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice