Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.269.384
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
PITBULL kaže...

Pozdrav zelim nabaviti samsung galaxy s2 i imam ponudu da zamjenim svoju xperiu p za SGS2 pa me sad zanima nekoliko stvari koliko je bolja baterija na njemu nego na xperii i dali se gubi garancija ako se mobitel roota?

Baterija-> http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-p-battery-life-gets-tested-1305mah-found-lacking-by-whitemagic-creen/

Gubi se gara.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...

Pozdrav zelim nabaviti samsung galaxy s2 i imam ponudu da zamjenim svoju xperiu p za SGS2 pa me sad zanima nekoliko stvari koliko je bolja baterija na njemu nego na xperii i dali se gubi garancija ako se mobitel roota?

Baterija-> http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-p-battery-life-gets-tested-1305mah-found-lacking-by-whitemagic-creen/

Gubi se gara.

Meni sad ovaj covjek koji mi prodaje govori da se ne gubi ako se nesto vrati sve na stare postavke ni ja nezz sta ugl njemu je rootan i jel ja ikako mogu garanciju vratit? 

14 godina
PITBULL kaže...
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...

Gubi se gara.

Meni sad ovaj covjek koji mi prodaje govori da se ne gubi ako se nesto vrati sve na stare postavke ni ja nezz sta ugl njemu je rootan i jel ja ikako mogu garanciju vratit?

Tako je, samo ga odrootas i vratio se garanciju. Postupak je lagan. Ako hoces pitaj njega da ga odroota.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...

Gubi se gara.

Tako je, samo ga odrootas i vratio se garanciju. Postupak je lagan. Ako hoces pitaj njega da ga odroota.

Aha ok a kolika je realna nadoplata da dam?

13 godina
neaktivan

Jedno pitanje.

Mislim uzeti Samsung Galaxy S2 odnosno LG 4X HD.

Imam trenutno Xperia U, mobitel je li-la, cak i sa nekim custom rom-om nastaje havarija i uopste mnogi korisnici nisu ni osjetili rad Dual-core procesora kao i ja {#}.

Cijena Galaxy S2 je 240€ kod nas, nov, garancija, itd. LG 4X HD je 270€.

Samsung me privlaci jer ima podršku 5+, opće poznat mobitel, dijelova na sve strane, na xda ima dosta ROM-ova.. sto je jedan veliki +.

LG sam imao i prije i ostao manje vise razocaran(LG GT540) ali sad je druga priča, TRUE HD IPS, quad core, da ne nabrajam dalje.. ali podrška 0. XDA ne želi ni da čuje za njega.

Pa bi pitanje bilo:

Koji je mobitel bolje uzeti na duži vremenski period(mislim da se s2 polako  oprašta od tržišta?) Za s3 se ne mogu protegnuti, pa tako ni za HTC ONE X, mislim da je jasno {#}

Da ne bih pisao još veći roman, napišite mi par stavki koje bi mi pomogle da se odlučim koji mob da uzmem..

9 Samsung Galaxy S2
3 LG 4X HD
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:42 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Jedno pitanje.

Mislim uzeti Samsung Galaxy S2 odnosno LG 4X HD.

Imam trenutno Xperia U, mobitel je li-la, cak i sa nekim custom rom-om nastaje havarija i uopste mnogi korisnici nisu ni osjetili rad Dual-core procesora kao i ja {#}.

Cijena Galaxy S2 je 240€ kod nas, nov, garancija, itd. LG 4X HD je 270€.

Samsung me privlaci jer ima podršku 5+, opće poznat mobitel, dijelova na sve strane, na xda ima dosta ROM-ova.. sto je jedan veliki +.

LG sam imao i prije i ostao manje vise razocaran(LG GT540) ali sad je druga priča, TRUE HD IPS, quad core, da ne nabrajam dalje.. ali podrška 0. XDA ne želi ni da čuje za njega.

Pa bi pitanje bilo:

Koji je mobitel bolje uzeti na duži vremenski period(mislim da se s2 polako  oprašta od tržišta?) Za s3 se ne mogu protegnuti, pa tako ni za HTC ONE X, mislim da je jasno {#}

Da ne bih pisao još veći roman, napišite mi par stavki koje bi mi pomogle da se odlučim koji mob da uzmem..

sve stoji, lg je znao nekako to sve lijepo upakirati na papiru, a u stvarnosti totalna suprotnost
s2 lagano gazi vrijeme, ipak su tu 2 nasljednika koji su miljama daleko

ako misliš da su ti bitnije perfomanse, onda lg, ako ti je sve ostalo bitnije onda s2, neznam kako ti drugačije pomoći

jesi možda bacio oko na konkurenciju one s koliko dođe ili sl

osobno (ne gledajuči novce, već uloženo dobiveno) bi sada uzeo note2, čak nekako prije nego s4

14 godina
neaktivan

Najlakši način za root Galaxy S2 trenutno je original T-Mobile firmware XWLSD na njemu i moram maknuti SIM lock pa ako može mala pomoć. Preko odina znam raditi i sve, samo sve mi je sad novo pošto sam prešao na S2. Inače za S3 Mini sam imao onaj toolkit pa zato.. Hvala

15 godina
neaktivan
imaš na playstore galaxy sim unlock, isprobaj par verzija, neki rade bolje neki lošije
14 godina
neaktivan

http://genius-tips.com/how-to-root-xwlsd-android-4-1-2-jelly-bean-on-galaxy-s2-i9100/

evo root sam napravio preko ovoga, ali baca mi stalno SuperSU greška

15 godina
neaktivan
probaj siyah ili dorimanx staviti
14 godina
neaktivan

A evo ide nekako inače kad otvorim nešto odma baci grešku, pa onda opet kad otvorim hoće raditi. Ugl to ću samo da otključam za početak na sve mreže, a onda staviti ovaj zadnji XWLSS firmware, a kad uhvatim vremena zezati se oko custom. Koji offical XWLSS preporučujete da stavim od koje države ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LSS NEE ja koristim i stima.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
probaj onda instal super user, imaš na trg. play
13 godina
neaktivan

zasto mi nakon nekih sat vremena razgovora mob sam prekine?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
t-mobile i simpa, nakon ravno sat i 30 minuta poziv se prekida, bio ili nebio besplatan
13 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

jesi možda bacio oko na konkurenciju one s koliko dođe ili sl

osobno (ne gledajuči novce, već uloženo dobiveno) bi sada uzeo note2, čak nekako prije nego s4

HTC One S 250€..

Pa vidi, S2 bih uzeo odmah da znam da nece nakon par dana na nekom website-u izjaviti da je s2 službeno napušten od strane podrške, a ne daj Bože još od Xda..

LG jeste dobar po performansama, bitna stvar mi je hoće li ipak prodisati development na xda ili ne? Sa tim developmentom koji s2 ima, bi li njega uzeo ili lg sa ovakvim performansama koji nema development?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
neaktivan
planiram si ubosti note2 i napustiti s2

vidi dok je xda, biti će i cm romova za s2, a službeno su već trebali napustiti, a navodno da ćemo dobiti i official nadogradnju i za novu verziju (bila ona 4.3 ili 5.0 nije bitno bitno, još se nezna koja je)
a opet s druge strane prešao sam na cm zbog manje potrošnje i izbačeno masu nepotrebnih stvari tako da mi u večini slučajeva iskorišteni ram ne prelazi 350 mb i sve radi bez štucanja
14 godina
PITBULL kaže...
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...
dinos3 kaže...
PITBULL kaže...

Gubi se gara.

Aha ok a kolika je realna nadoplata da dam?

Pitaj ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx?jumpto=3670272&sort=asc&view=flat&page=260

14 godina
neaktivan

Riješeno sve otključan SIM, stavljen zadnji XWLSS i stvarno sam prezadovoljan s mobitelom, preporodio se naspram S3 Mini :D

Koliko se vaši pune dugo ? Evo moj već skoro 2 - 2 i pol sata i tek je na 83 %  ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 0:52 (Marko5552).
13 godina
neaktivan
Kako si ga uspio unlockat, na kojem rom-koji kernel, koji app za unlock? Ja svoga od kad je nova maticna ne mogu nikako. Sa starom plocom se dalo.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Kako si ga uspio unlockat, na kojem rom-koji kernel, koji app za unlock? Ja svoga od kad je nova maticna ne mogu nikako. Sa starom plocom se dalo.

Pa imao sam na njemu XLWSD firmware, stavio onaj siyah 6.04b kernel. Ujedno root je to bio. Skinuo ovu apk i to je to u sekundi unlock : http://db.tt/Tr5aEpnE

Mobitel je kupljen u 12. mjesecu 2012 u Tmobile..

I koji kernel koristite sa stock rom, koji je preporucljiv ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 11:55 (Marko5552).
13 godina
neaktivan
Ja sam na komplet stock i rom i kernel, samo je rootan preko neke app napiso sam vec negdje u nazad s cim. Meni odgovara. Kupljen je 21.12.2011. U t-mobileu, al je ploca mjenjana prosle godine u 10. Mj. i od tad ga nemrem unlockat nikako.
16 godina

pozz!

imam potpuno netaknut sgs2 i mislin se stavit nekakav rom na njega. e sad bi mi trebala preporuka nekog brzog i stabilnog. volija bi da mi i baterija duže traje. netko mi je rekao da je Omega rom jako dobar...

šta vi kažete?

hvala lipa!

lol
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Fox Mulder kaže...

pozz!

imam potpuno netaknut sgs2 i mislin se stavit nekakav rom na njega. e sad bi mi trebala preporuka nekog brzog i stabilnog. volija bi da mi i baterija duže traje. netko mi je rekao da je Omega rom jako dobar...

šta vi kažete?

hvala lipa!

Ako želišSamsung looks like, onda Neat ROM Lite 4.7

P.s. ekipa, ako niste vidjeli SuperNexus je od sada Milestone 1 {#} (klikni me)

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 14:36 (sudy_freak).
14 godina
sudy_freak kaže...
Fox Mulder kaže...

pozz!

šta vi kažete?

hvala lipa!

Ako želišSamsung looks like, onda Neat ROM Lite 4.7

P.s. ekipa, ako niste vidjeli SuperNexus je od sada Milestone 1  {#}  (klikni me)

Ja sam na njemu, jucer ga flashao preko builda 4.

Zadovoljan kao s buildom 4, nikakvih znacajnih pomaka u odnosu na build 4 nisam uocio, osim ovo sto je u changelogu.

13 godina
neaktivan

znam da nije tema i rasprava tu o s3 mini, al je slično ko i kod s2 pa da vas pitam. naime frendica je kupila s3 mini u tmobile, i neide joj tele2 kartica. traži neke kodove.. sad da vas pitam da samo stavim softwer preko odina neki, ili trebam još nešto stavljat.? i što to gdje to skinut ako treba? ako je stvar samo u official softweru preko odina onda znam riješit stvar... hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Treba ga rootat i probat unlockat, no nije isto kao i za s2 pa bi trebo potrazit na XDA
17 godina
neaktivan

Pomagajte ljudi

ovako imam problema sa sgs2. Kad ga maknem s punjača normalno radi do jedno 80% baterije.

Nakon toga mi se ugasi signal, i ekran zatreperi i ugasi se.

Mogu ga normalno uključit, ali onda mi neki put baterija odmah prikaže 1%, neki put 17%, te se opet isključi signal i ekran opet zatreperi i ugasi se.

napominjem da kad je na punjaču radi bez problema.

Probao bih za početak promjenit bateriju, ipak ima skoro 2 godine, tako da mi date neki prijedlog za bateriju, ali ako može da bude iz hrv.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jedno pitanje. Ako sve formatiram i sa triangle away resetiram countere itd., puknem onaj Tele2 Jelly Bean gore preko odina, vrijedi li mi garancija ako se sto dogodi jednog dana s mobom? Jer na Samsung baziranim custom romovima imam sleep of death problema a to naravno ne mogu nosit na reklamaciju. Hocu rec, jel taj Tele2 4.1.2 i "sluzbeno" vani ili se moram vracat na ICS za garanciju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Garancijs ce vrijedit ako tako napravis. Ds sluzbeno je vani, ak imas ICS OTA i kies ti kazu da mozrs nadogradit na taj JB.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice