Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.189
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Samsung Galaxy Note 4!
spajder68 kaže...
marsovac zemaljski kaže...

cemu TD što kažem da note 3 ima bolju bateriju od note 4?

što govorim istinu?

ne ponašajte se kao djeca.

Pa evo ti još jedan na čelo,pošto si jedan ubačeni troll.Osobno se o bateriji ne priča jerbo je osobna percepcija pojedinca,kako če je gazit i na koji način.

*ebo te troll da te *ebo.

odi na temu od note 3 pa gledaj i uvjeri se a te benchmarke ostavi za fanboye koji se po internetu svađaju u stilu ko je bolji messi ili ronaldo (možda si i ti jedan od njih).

Da sam troll i da ne volim samsung da li bi kupio note 3? Ne razmišljaš baš svojom glavom najbolje.

Znači svatko tko kaže manu nekog uređaja je troll? Ako mi se ne sviđa neizmjenjiva baterija i nedostatak microSD na S6 jesam li troll?

Note 4 mi je bio jedan od mogućih budućih uređaja, ali za razliku od tebe ne visim na 1 forumu, pogledam 100 video-tekstualnih recenzija a i na kraju prošetam do vip/tele2/ht centra i osobno ga isprobam u ruci.

Ali se pojavio spajder koji poslijepodne se sprema za školu i koji će mene nazvati trollom i učiti me kako baterija se razlikuje od pojedinca do pojedinca.

Da bi dokazali tko je tu troll i tko uopće čita postove ljudi napomenut ću da scrollaš malo gore pa da vidiš da se baterija na mom uređaju kreće između (sinonim mu je "interval" ako učiš matematiku možda) 1.5 dana do 2 dana a SOT (screen on time, ako još nisi učio engleski) se kreće između 5 i 6 sati.

Naravno to nisi vidio jer ti je cilj isprdat nekog, a ti si sam predmet sprdnje.

Za kraj, od svih testova i screenshot-ova koje sam vidio za bateriju note3 i note4 prosjek trajanja baterije je uvijek prevladavao na stranu note 3 zbog rezolucije ekrana na note 4.

Stavi još 1 TD ali ti to neće pomoći što si neobrazovan i neinformiran

14 godina
odjavljen

Daj dečko oladi... Boli ne uvo, uzimam N4 i boli me uvo za bateriju što traje koji ms duže na N3...

14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Definitivno moj zadnji Samsung ikad.

Kvaliteta izrade je vrlo loša,rubovi su mi se nakon mjesec dana korištenja svi oštetili,ekran nije dobro zaljepljen pa pri se pri pritisku na gornji ljevi/desni kut osječa pomak digitizera.

Zadnji plastični poklopac ne sjeda dobro od prvog dana.

Power tipka večinom ne reagira na prvi pritisak.

U čarima androida 5.0 LG G3 uživa od  11 mjeseca!!!!!!!!!!!!! dok dvostruko skuplji(i noviji) NOTE4  još ne..

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

I onda mene netko krivo shvaća kada sam ja izrazio neka svoja nezadovoljstva sa dvojkom!!!! 

Kada uzimaš flagship model nekog brenda, onda samo za početak valjda imamo za pravo i očekivati flagship premium kvalitetu samog gadgeta, zar ne?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Danas mi je fino stigao s-view koji sam naručio iz kine za nekoliko dolara, naravno da kod nas original košta 300kn, i tako sam i ja kupio original za 5puta manju cijenu. Reko idem malo uštediti. 

Normalno na slikama sve vrhunski.  I sad došo, ajde ok ima neku plastiku preko rupe gdje bi trebalo biti kao otvor za ekran. Reko ajde dobro. 

Al nema niti logo samsung niti note4 ništa. Reko ajde nema veze nije mi to uopće bitno. Samo da radi kako treba. 

I naravno nema senzore one koji imaju original na svojim maskama. 

I sad, reko kad je već došo idem probati. Prvo mi je roknuo telefon sa stola na pod, točnije srećom na neke kablove pa nije mu se baš ništa dogodilo. 

Jedva sam ga ugorao u tu masku. Naravno ne sjeda dobro. I sad roknem ja to, em se ne preklapa do kraja. Naravno mislim si. Sjajno. 

I sad normalno dobio sam neku kinesku karticu s koje skidam aplikaciju da to ipak može raditi. Uf reko ajde, pretrpiti ću to i to nekako. 

E sad krakte crte da opišem kako sve to radi. 

Radi ko goli **** .... neću niti trošiti riječi više o tome. Samo ću rei da se pali taj s view kineski i kad je otvorena futrola. Ma joj nikako ne radi. 

Ako netko hoće poklanjam. Samo nek se javi u inbox i nek dođe po to. Ko nova, jednom korištena :D Doslovno. 

Za koji dan ide u smeće. Jer nema šanse da to više ikad vidi mog telefona. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Franjo15 kaže...

Danas mi je fino stigao s-view koji sam naručio iz kine za nekoliko dolara, naravno da kod nas original košta 300kn, i tako sam i ja kupio original za 5puta manju cijenu. Reko idem malo uštediti. 

Normalno na slikama sve vrhunski.  I sad došo, ajde ok ima neku plastiku preko rupe gdje bi trebalo biti kao otvor za ekran. Reko ajde dobro. 

Al nema niti logo samsung niti note4 ništa. Reko ajde nema veze nije mi to uopće bitno. Samo da radi kako treba. 

I naravno nema senzore one koji imaju original na svojim maskama. 

I sad, reko kad je već došo idem probati. Prvo mi je roknuo telefon sa stola na pod, točnije srećom na neke kablove pa nije mu se baš ništa dogodilo. 

Jedva sam ga ugorao u tu masku. Naravno ne sjeda dobro. I sad roknem ja to, em se ne preklapa do kraja. Naravno mislim si. Sjajno. 

I sad normalno dobio sam neku kinesku karticu s koje skidam aplikaciju da to ipak može raditi. Uf reko ajde, pretrpiti ću to i to nekako. 

E sad krakte crte da opišem kako sve to radi. 

Radi ko goli **** .... neću niti trošiti riječi više o tome. Samo ću rei da se pali taj s view kineski i kad je otvorena futrola. Ma joj nikako ne radi. 

Ako netko hoće poklanjam. Samo nek se javi u inbox i nek dođe po to. Ko nova, jednom korištena :D Doslovno. 

Za koji dan ide u smeće. Jer nema šanse da to više ikad vidi mog telefona. 

Znam da sam na Xposedu vidio framework koji omogućava ne-samsung s-view jer je navodno samsung u softveru onemogućio korištenje zamjenskih futrola za sview, e sada ne znam da li si to probao možda.

A ako si kupio na ebayu probaj od prodavača dobiti novac nazad ili bar dio novca jer ta stvar ne radi

16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ma sve sam ja to provjerio. Znam da je samsung onemogućiuo svima osim njima da koriste. I da ostali od tada banana. Ali mislio sam da je makar ista stvar od samsunga taj sview. Ali ovo je neko bijesno kinesko smeće, što niti ne radi kako treba. 

Uglavnom banana. Popušio sam. Nije mi krivo do love. Probao sam i to je najbitnije. Zato sam i napisao ovaj post, da makar ovi koji sad prate pročitaju, pa se ne zalete i kupe smeće koje ništa ne vrijedi. 

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo kako to izgleda na zadnjem firmwaru N910CXXU1BOC3,sa kojim je vračen mutavac!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

izasao loly za neke zemlje,HR nema

Macedonia
5.0.1
N910CXXU1BOC3
N910COXX1BOC1

Slovenia
5.0.1
N910CXXU1BOC3
N910COXX1BOC1

Bulgaria
5.0.1
N910CXXU1BOC3
N910COXX1BOC1

Romania
5.0.1
N910CXXU1BOC3
N910COXX1BOC1

Hungary
5.0.1
N910CXXU1BOC3
N910COXX1BOC1

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Bitno je da je krenulo,sad je sigurno da dolazi za koji dan. A,više je i vrime..

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Bitno da oko nas svi dobivaju. A nama nikako da se sredi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Marsovac, ja imam note 3 i nema sanse da mi baterija traje 5-6 sati SOT. Jedino nisam probao skoro skroz ugasiti svijetlinu ekrana kao sto sigurno ti radis. Ne vidim kako  bi drugacije dobio 6 sati...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 1 hvala 1
11 godina
acarnoje kaže...

Marsovac, ja imam note 3 i nema sanse da mi baterija traje 5-6 sati SOT. Jedino nisam probao skoro skroz ugasiti svijetlinu ekrana kao sto sigurno ti radis. Ne vidim kako  bi drugacije dobio 6 sati...

Evo dokaz, napravio screenshot prije nekih mjesec dana, iako vjerujem da imam još slika ali mislim da je ovo rekord što se tiče SOT jer ovdje baterija traje 1 i pol dan.

Može trajati i 2 dana baterija, ali tada je SOT manji, negdje 4 sata manja više.

16 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Da ali na koliko % zaslon radi? Jeli power saving ukljucen?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
acarnoje kaže...

Da ali na koliko % zaslon radi? Jeli power saving ukljucen?

Zaslon je na automatskom, a budem dio dana vani, dio unutra.

Što se tiče štednje baterije, u vrijeme kad sam napravio screenshot se točno ne sječam, ali preko noći i kada znam da ga neću koristit dugo onda uključim, čisto da mi postoci baterije ne padaju naglo.

Sve u svemu nije loše, a iako sam rekao ovdje na forumu da mi je baterija bolja od note4 pojedinci su me popljuvali, ali dobro, to je dio njihove kulture

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo jedno isisavanje na brzake na BOC3 firmw...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ja sam jučer stavio Lollipop (5.0.1) na Note 4 i primjetio sam jedan GPU bug, GPU mhz se ne diže kad treba, mob kao da je cijelo vrijeme u battery save modu i recent app kad se pritinse malo laga, nekad se otovori odmah nekad malo duže treba. Probao sam preko Antutu benchmarka i dobio loše rezultate. 43000, 41000, 38000 cca, zatim nekad ako je uređaj dugo miran i poslje restarta moba se digne na 52000 ili 53000 bodova. Ima netko probleme s time? ROM koji sam stavio je ovaj: http://www.sammobile.com/firmwares/download/44800/N910CXXU1BOC3_N910COXX1BOC1_SIO/

Sad neznam da li da stavim Poljski al mislim da je isti ako se ne varam...Jedino sam primjetio da Poljski update ima BOC3 i u CSC a Slovenski ima BOC3 i BOC1 sad ako to moza ima kakve veze? Hvala na pomoći

Bobby :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 15:06 (Bobby).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Nema ti to nikakve veze broj ispravki je jednak,osobno nemam nikakvih problema,sve radi tiptop!!

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kod mene je isto CPU sve ok, pada i diže Mhz kad treba i kako treba, baš grafika nešto zeza kod mene... A i vidio sam preko Aide64 da grafika nejde preko 266 mhz, stalno se kreće od 150 do 266 Mhz a morala bi do 600 ili 700 Mhz ići...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 15:23 (Bobby).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Glasine da sams.... radi na 5.1,to  bude jedan dobar upgrade,naravno ako bude istina. izvor: http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Koliko ja vidim taj clanak pobija glasine, i kaze da nije istina da sam radi 5.1 ni za jedan mobitel...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

dajem anal i oral za n4 hihihi koliko mob košta u prosijeku kod nas i kod švaba da znam kad budem kupovo ako 99designs da

2 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Evo skidam lolly , VIP.

975.32 MB

napokon

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

Evo skidam lolly , VIP.

975.32 MB

napokon

znači sad je Vip službeno pustil Lollipop nadogradnju? A ja baš u subotu stavil ručno Poljski firmware, grrrrrr

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

da, eto da si bio malo bolje strpljiv

sad cu napraviti factory reset, procackat sve da si slozim onako kako ja to hocu pa cu stavit antutu i popratit bateriju

ja inace sam ljubitelj flashanja i s2 sam cijedio uzduz i poprijeko,al eto knox i ne prizna se garancija pa se nisam htio zezat s tim i poljskim FW.

ako naprave knox reset onda cu experimentirat .

naravno najvise cekam 5.1 update i "deblotani" tačwiz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa kolko ja znam ako se samo stavi drugi FM se ne gubi garancija na mob, jedino ako se roota. Btw kako ja sad mogu vratit nazad na Vip-ov FW? Da sve bude kao i prije. I daj molim te stavi par screenshot-eva od "O uređaju" da vdim verziju i još neke informacije...hvala ;D

edit: http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/

Nažalost Samsung za sad ne radi na 5.1 verziji Lollipop-a za Note 4 ili druge, al tko zna možda bude ;D

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 17:40 (Bobby).
17 godina

Ne vidim na sammobile.com ništa za VIP.

Mobitel si baš kupio u VIP-u, koji je FW bio na njemu?

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

na sammobile nema ništa da, vjerovatno bude postavljeno sutra.

kupljen u vipu,gore bio zadnji kit kat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Valjda je malo pre friško da bi bilo već na Sammobile, ako je update došao danas. Sutra bi već moglo biti. Nego zanima me koji build je VIP pustio? Da znam ako je starije ili novije od mog. 

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Evo slika

neznam kaj su zmrdali,ali nemogu dobit preko 43k u antutu, sa kit katom sam uspio 50.3k

ak moze netko nek odvrti da znam dal imam problem s telefonom il je stvar u software-u

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice