cemu TD što kažem da note 3 ima bolju bateriju od note 4?
što govorim istinu?
ne ponašajte se kao djeca.
Pa evo ti još jedan na čelo,pošto si jedan ubačeni troll.Osobno se o bateriji ne priča jerbo je osobna percepcija pojedinca,kako če je gazit i na koji način.
*ebo te troll da te *ebo.
odi na temu od note 3 pa gledaj i uvjeri se a te benchmarke ostavi za fanboye koji se po internetu svađaju u stilu ko je bolji messi ili ronaldo (možda si i ti jedan od njih).
Da sam troll i da ne volim samsung da li bi kupio note 3? Ne razmišljaš baš svojom glavom najbolje.
Znači svatko tko kaže manu nekog uređaja je troll? Ako mi se ne sviđa neizmjenjiva baterija i nedostatak microSD na S6 jesam li troll?
Note 4 mi je bio jedan od mogućih budućih uređaja, ali za razliku od tebe ne visim na 1 forumu, pogledam 100 video-tekstualnih recenzija a i na kraju prošetam do vip/tele2/ht centra i osobno ga isprobam u ruci.
Ali se pojavio spajder koji poslijepodne se sprema za školu i koji će mene nazvati trollom i učiti me kako baterija se razlikuje od pojedinca do pojedinca.
Da bi dokazali tko je tu troll i tko uopće čita postove ljudi napomenut ću da scrollaš malo gore pa da vidiš da se baterija na mom uređaju kreće između (sinonim mu je "interval" ako učiš matematiku možda) 1.5 dana do 2 dana a SOT (screen on time, ako još nisi učio engleski) se kreće između 5 i 6 sati.
Naravno to nisi vidio jer ti je cilj isprdat nekog, a ti si sam predmet sprdnje.
Za kraj, od svih testova i screenshot-ova koje sam vidio za bateriju note3 i note4 prosjek trajanja baterije je uvijek prevladavao na stranu note 3 zbog rezolucije ekrana na note 4.
Stavi još 1 TD ali ti to neće pomoći što si neobrazovan i neinformiran