Samsung Galaxy Mini 2 ili Sony Xperia Tipo

poruka: 5
|
čitano: 3.877
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kao što već naslov kaže, molim savjet koji od ovih dva moba da uzmem, napomena je da moram birati između ova dva modela bez mogućnosti izbora drugog. Mob uzimam preko firme u T-mobile i šef mi je dao dozvolu da biram samo između ova dva u tarifi Plan za posao L. Unaprijed se zahvaljujem na pomoći! {#}

Bara1983
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isprobao oba 2,po meni samo sučelje se razlikuje,a brzina je ista. Prednost Xperie je što ima već predinstalirani ICS (Android 4.0),aali po dizajnu Samsung je ljepši,ali izgleda više kao dječji,imaju ga dvojica iz moga razreda,i stvarno izgleda kao mobitel za vrtić. ALi pošto je Samsung dobro odradio posao što se tiče softvera,mislim da će Galaxy Mini 2 biti malo fluidniji,jer probao sam oba,i Samsung je za mrvicu brži,i još ako flashas neki custom ROM super,ako ne opet dobro.

Malo više informacija: http://mob.hr/recenzija-samsung-galaxy-mini-2/  i   http://mob.hr/recenzija-sony-xperia-tipo/

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma znam već za sve recenzije, ta dva moba u kao klonovi što se tiće hardvera, znam također i da xperia dolazi sa ICS, a samsung sa gingerbread-om, no kolike su šanse na na njih dođe Jelly bean, te me također zanima vaša osobna iskustva sa oba moba, jer ovako od oka su potpuno isti, a osim vanjskog izgleda nema razlike.

Bara1983
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samsung...kvalitetnija izrada, fluidniji rad, dobiva JB uskoro...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Mini 2 ili Sony Xperia Tipo
bara1983 kaže...

Ma znam već za sve recenzije, ta dva moba u kao klonovi što se tiće hardvera, znam također i da xperia dolazi sa ICS, a samsung sa gingerbread-om, no kolike su šanse na na njih dođe Jelly bean, te me također zanima vaša osobna iskustva sa oba moba, jer ovako od oka su potpuno isti, a osim vanjskog izgleda nema razlike.

Šansa da na bilo koju xperiu sa ICS-om dođe JB su jednake šansama da ovi iz vlade nas ne kradu :D

Dakle-nikakve!

Ali eto samsung je najavaio JB za galaxy mini 2 još prije par mjeseci,al još uvijek ništa,ali zato sigurno ima ROM-ova sa JB-om za galaxy :)

Koliko sam vidio uživo,samsung ima živahnije boje nego xperia..

ugl. glas ide za samsung :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice