Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.967
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ima li naznaka kad će naši provideri pustiti update?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Netko prije, netko poslije a svi u trećem mjesecu ! {#}

Ja sinoć stavio i ne vidim neku bitniju promjenu u odnosu na 4.3

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 10:16 (Dany-os).
11 godina
neaktivan

Pozz svima, muči me ovo -

The Android 4.4 KitKat update could limit the use of the Micro SD card even more.

Navodno ima problema sa zapisivanjem na SD karticu, pa ako je netko stavio update da kaže šta se dešava......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

baterija mi se napuhala nakon 2 miseca koristenja. u servisu su mi dali novu ali ova jedva traje 1 dan bez nekog velikog koristenja?!?

ima li jos ovakvih slucajeva?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jučer sam stavio official KitKat 4.4.2 Nordic country XXUFNB9. Kod skrolanja teksta (bijeli font/crna podloga) slova kao da su malo mutna.

Jeli itko primjetio slično?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antisa7 kaže...

baterija mi se napuhala nakon 2 miseca koristenja. u servisu su mi dali novu ali ova jedva traje 1 dan bez nekog velikog koristenja?!?

ima li jos ovakvih slucajeva?

Pričekaj par dana, treba joj da se "iskalibrira"

14 godina
neaktivan

Meni je kad idem u postavke pa ona tanka siva podloga gdje pise podnaslov, kod skrolanja kao da kasni za slovima pa ostaje crni trag. Al moj je rootan pa sam stavija drugu pozadinu i sad je sve ok.

No android-No party

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvih 10 dana je bila ok a sada nema sanse da izdrzi do veceras...

14 godina
neaktivan

Pozdrav, imam priliku da mjenjam S3 i 880kn za crni S4 ocuvan sa garancijom do 7 mjeseca 2015 iz telecoma. Isplati li se?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Pozdrav, imam priliku da mjenjam S3 i 880kn za crni S4 ocuvan sa garancijom do 7 mjeseca 2015 iz telecoma. Isplati li se?

prelazak sa S3 na S4 se ne isplati IMHO

12 godina

Isuse boze krepao s4 opet nakon sto je dva put krepala baterija, i mobitel gubi signal svako malo danas krepao ekran. E pa smece,sranje kramp to je sve sto cu reci. Pod moj krov samsung mobitel vise nikad. Inace mob je curin i stvarno ga pazi.

1 8 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Isuse boze krepao s4 opet nakon sto je dva put krepala baterija, i mobitel gubi signal svako malo danas krepao ekran. E pa smece,sranje kramp to je sve sto cu reci. Pod moj krov samsung mobitel vise nikad. Inace mob je curin i stvarno ga pazi.

prilikom odnošenja mobitela u servis kažeš da želiš novi mobitel, ne želiš da ti ovaj popravljaju (ukoliko imaš garanciju) i koristiš all in one punjač kakav je imo galaxy s2 što se tiče baterije.. riješava sve probleme, moj s4 se nije nikako pokvario, i bez ikakve greške je od kako sam ga kupio (a ne pazim ga)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
12 godina

Mislim da ga necemo popravljat uopce. Ak mi frend uspije nabavit 5s za novce koje smo se dogovorili ovaj ide u zid sa gustom al ozbiljno a ak ne popravit cemo ga.

1 10 hvala 0
16 godina

pozz ljudi evo hocu sebi da kupim sgs 4 ali vidim da ima dosti fake-ova. Kako je najlakse primjetiti razliku izmedju fake i originala? bez da moram instalirati aplikaciju neku nego kad budem isao da gledam telefon da se uoci razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

pozz ljudi evo hocu sebi da kupim sgs 4 ali vidim da ima dosti fake-ova. Kako je najlakse primjetiti razliku izmedju fake i originala? bez da moram instalirati aplikaciju neku nego kad budem isao da gledam telefon da se uoci razlika?

najlakše ti je primjetiti razliku u LCD-u...

fake-ovi nemaju amoled (bar ni jedan nije imao dok sam ja bio u procesu kupnje)

značni crna mora biti kao da je mob ugašen!

najbolje se vidi kod bootanja , samsung logo, a okolo kao da nema ničega drugog. dakako testirati u potpunom mraku ako je ikako moguće...

uniformnost ekrana je savršena, znači nema probijanja pozadinskog osvjetljenja (zato jer ga amoled nema :) )

drugo što se primjeti bez paljenja moba je to da je ledica od kamere izrazitije žuta nije kao kod orginala da se žutilo samo malo nazire.

btw.

osobno sam uzeo sa garancijom iz t-mobile i sa svim njihovim sra**ma instaliranim na mob kao i boot animacijom

(to nećeš dobiti sa kinezom ;) )

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ne branim samsung kao brand niti sam fan, ali ovako nešto možeš doživiti kod svakog velikoserijskog proizvoda i tu nema pomoći...

zato postoji garancija s kojom će biti otklonjeni svi nedostaci na proizvodu koji nisu uzrokovani ne pažnjom vlasnika...

jedina mana je to što moraš ići na servisi i biti bez uređaja određeno vrijeme...

znam da živcira, ali gledaj to s druge strane, nisi ti bolestan pa da tebi treba pomoć :)

12 godina

ma kuzim ja to sve al ovaj je bas poluproizvod. ja sam takav i zato kad mi se nekaj zamjeri to vise ne kupujem. trenutno su na listi acer,asus,hp i od sad samsung nazalost.

sutra ga nosim na servis ipak pa cemo vidjet. popravit cu ga i dat burazu on ima neku kramu pa cu mu darovat malo bolju kramu. cura ga nezeli ima glavobolje od njega kaze.

1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ma kuzim ja to sve al ovaj je bas poluproizvod. ja sam takav i zato kad mi se nekaj zamjeri to vise ne kupujem. trenutno su na listi acer,asus,hp i od sad samsung nazalost.

sutra ga nosim na servis ipak pa cemo vidjet. popravit cu ga i dat burazu on ima neku kramu pa cu mu darovat malo bolju kramu. cura ga nezeli ima glavobolje od njega kaze.

TI SI NEKI DOBRO PLAČENI HEJTER(ili iPhone fanboy) DA FLEJMAŠ NEDUŽNU FIRMU?(ako ništa takav dojam odaješ)

Nisi ga na cesti našao, garanciju imaš, začepi usta i posjeti servis.
Ako ti se na kraju mobitel ne svidi, prodaš, ili šta već. Nikoga ne zanima da li tvoju curu boli glava od s4,

ili da će tvoj prijatelj i ti s4 sa guštom razvaliti o zid ako se ne bude mogao napraviti.. dalje neću da pišem, na forumašima je da procijene..{#}

p.s.(Molim one koji ciljaju da kupe s4 ne uzimaju ovakve stvari u obzir, nego sa oficijelnih stranica koje se bave recenzijama, te tako obrate pažnju na prednosti i nedostatke mobitela)

lično mi se s4 nešto i ne sviđa previše, ali ne pišem ovakve gluposti već sve njegove prednosti koristim.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 23:16 (Prilika).
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

I meni se alkohol zamjerio ovaj vikend, tako da sad ima jednu zabranu od mene do idućeg vikenda. trenutno na listi su razna vina, jackie i balić, a od ovog vikenda i rum.

sutra idem kod doktora pa ću vidit šta on kaže. mislim da ću kumu dat ovaj rum, on ima dobar želudac. cura ne želi, kaže da ju glava boli od njega..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
omomomomoomm kaže...

I meni se alkohol zamjerio ovaj vikend, tako da sad ima jednu zabranu od mene do idućeg vikenda. trenutno na listi su razna vina, jackie i balić, a od ovog vikenda i rum.

sutra idem kod doktora pa ću vidit šta on kaže. mislim da ću kumu dat ovaj rum, on ima dobar želudac. cura ne želi, kaže da ju glava boli od njega..

Hey, možeš i meni dati.

Jednostavno, svakome se može desiti to sran** kakvo se tebi desilo s S4.

Cura mi ima Toshibin laptop od 16 000 kn kada je izašao, i u prvih godinu dana - 2x garancija jer se gasio i pregrijavao. A druga Toshiba radi 24/7 normalno. Da li je sada Toshiba automatski užas?

12 godina

vi str pravi fanboyevi. Ovakve stvari sto ja pisem se bas trebaju uzeti u obzir. S4 ne valjna nista. J..ebe se meni sto tebe zanima ili nezanima napisao sam kako je i tebe to boli. Ovo mu je cetvrti kvar.

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti si prva osoba koju znam da mu se to dogodilo. Par prijatelja je imalo problem s baterijom, zamijenili i sad je sve ok. Jbg, na osnovi samo tvog izoliranog iskustva reć da ne valja ništa je malo glupo. Ja sam imao sve modele iz S4 obitelji, pa nikakvih problema. 

Sad gledam i tvoj post poviše. Imam ASUS 10 godina i radi 24/7 kao pojačalo za signal WLAN-a, na njemu je Win7, sve radi kao i prvi dan. Nikakvi kvar. I nije jedini ASUS toliko star u mojoj okolini. Isto tako i za HP i Toshibu samo što ne rade 24/7. Jesi možda probao krenut od toga da je problem u tebi?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 10:30 (Mitsuoka).
16 godina
odjavljen

trololo :D

nemam pojma gdje bi ovo mogao drugdje stavit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izgleda da je Nokia malo ljubomorna Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Izgleda da je Nokia malo ljubomorna Smijeh

na zblurane fotke? {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

Prodajne rezultate. Briga njih jesu li zblurane slike ili ne {#}

16 godina
odjavljen

dobra!

15 godina
omomomomoomm kaže...

cura ga nezeli ima glavobolje od njega kaze.

kaj ne radi vibra ili kaj?

16 godina
fear619 kaže...
omomomomoomm kaže...

cura ga nezeli ima glavobolje od njega kaze.

kaj ne radi vibra ili kaj?

ne nego joj vjerojatno vec ide na zivce kad joj decko pljuje po mobitelu{#}

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
12 godina

Samo vi prcajte ja sam rekko svoje misljenje al ovo je fanboy tema pa se nesmije nista reci. Mobitel je svjetsko sranje a vi koji ga imate odmah napadate cim se pljuje po s4

2 10 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice