Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Azmo kaže...

Ovaj glupi KNOX ne možeš maknut s telefona!

Update mi je samo sranja napravio po mobu. Mislim da ću ga morat na servis nosit...

Problem riješen! :) Ako netko ima frku s mobom nakon update na 4.3 samo napravite tvornički reset i to je to!

Zahvala kolegi Prilika! :)

16 godina
neaktivan
Sta cu s gubitkom podataka?
13 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Sta cu s gubitkom podataka?

Pa spasiš ih na PC, ili na SD karticu.. ali nije poželjno na kraju sve vraćati a posebno aplikacije.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
neaktivan

Pošto se i meni baterija brže troši nakon updatea u odnosu na 4.2 zanima me ako napravim backup aplikacija preko kiesa,tvornički reset pa restore aplikacija (u ovom slučaju mbanking za pbz i hpb) da li će se svi podaci vezani za aplikaciju zapamtiti ?

Za te aplikacije treba unesti kod koji se dobije u banci pa me zanima dali bih opet trebao ići u banku da mi to šalju ili će mi ostat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
neonka kaže...

Pošto se i meni baterija brže troši nakon updatea u odnosu na 4.2 zanima me ako napravim backup aplikacija preko kiesa,tvornički reset pa restore aplikacija (u ovom slučaju mbanking za pbz i hpb) da li će se svi podaci vezani za aplikaciju zapamtiti ?

Za te aplikacije treba unesti kod koji se dobije u banci pa me zanima dali bih opet trebao ići u banku da mi to šalju ili će mi ostat?

Po nekom pravilu trebalo bi ostati.{#}

16 godina

Ima li možda negdje navedeno za koje uređaje Samsung namjerava izdavati update?Konkretno me zanima za S4 Mini jer ga namjeravam kupiti.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

S4 mini ce sigurno dobiti 4.3 i 99 % da ce dobiti i 4.4, mislim da ne moras ni razmisljati.

Imaju neku politiku od 18 mjeseci nadogradnji.

Ne znam jel ima nesto official gdje mozes provjeriti.

ja

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Ja sam prije 4-5 mjeseci dobio Samasung Galaxy S4 i prije nekoliko dana mi se poceo automatski gasiti i kada ga pomovno upalim baterija mi je pala sa 45%(npr.) Na 2%. Je li tko zna kako da taj probpem rijesim? Hvala ;(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...
MariusEight kaže...
hrcpin kaže...

bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva

inace sam na vipovom romu

Nisam ni ja baš oduševljen.

Čini mi se čak sporiji. Napravio factory reset i onda update na 4.3.

napravio sam factory reset i wipe

al sve jedno jako lose

Katastrofa od updejta je taj 4.3, pogotovo na VIP-u, pola korisnih stvari sam izgubio, ali samo dobio hrpu bugova (recimo često se telefonu ne uključuje ekran kad zvoni). 

Ima li kakav stabilini 4.3 updajte gdje su rješeni problemi?

13 godina

A i vas su s%e&ali znaci.

Jel nije obustavljen 4.3 upgrade za s4 ?

Vi cete ga dobiti onda vjerojatno uskoro dok ce nama zabiti.. :)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam 4.3 sluzbenu nadogradnju preko vip-a prezadovoljan sam s telefonom....

3 0 hvala 1
14 godina

ja isto sluzbenu preko vipa pa me hebu slusalice sto sam ukljucuje iskljucuje pa neka obavjest da provjerim postavke da možda imaju neki konflikt i sad mi je poco i bateriju jest ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NAKON ŠTO STAVITE ANDROID 4.3 POD OBAVEZNO JE URADITI TVORNIČKI RESET, U PROTIVNOM FAJLOVI SA 4.2 SA 4.3 NECE SE PODUDARATI=SPOR MOBITEL!{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav ekipa!

kako napraviti update na 4.3 za T-mobile jer meni nije dosao nikakav zahtjev za nadogradnju???

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prilika kaže...

NAKON ŠTO STAVITE ANDROID 4.3 POD OBAVEZNO JE URADITI TVORNIČKI RESET, U PROTIVNOM FAJLOVI SA 4.2 SA 4.3 NECE SE PODUDARATI=SPOR MOBITEL!{#}{#}

svejedno neradi kako spada ... ja sam to napravio cim sam updato ..

16 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ma mobitel je ok s brzinom, sve ostalo je sranje, recimo ukinuli su i opciju da pošaljem broj kontakta direktno iz imenika (osim kao vcf - koji pola ljudi ne prima dobro)

14 godina
neaktivan
Mr Einstein kaže...

Pozdrav svima. Ja sam prije 4-5 mjeseci dobio Samasung Galaxy S4 i prije nekoliko dana mi se poceo automatski gasiti i kada ga pomovno upalim baterija mi je pala sa 45%(npr.) Na 2%. Je li tko zna kako da taj probpem rijesim? Hvala ;(

Pogledaj bateriju ako se udebljala onda je tvornicka greška idi u samsung servisu s racunom koji nesmije biti stariji od 6 mjeseci (toliko je garancija za bateriju) i oni ce ti ga besplatno zamjenit.

17 godina
fredy26 kaže...
Mr Einstein kaže...

Pogledaj bateriju ako se udebljala onda je tvornicka greška idi u samsung servisu s racunom koji nesmije biti stariji od 6 mjeseci (toliko je garancija za bateriju) i oni ce ti ga besplatno zamjenit.

Kakva su vaša iskustva direktnog odlaska u servisu, jel mijenjaju te baterije isti dan? Imam isti problem, a u VIP-u kažu postupak zamjene traje 10 dana što mi je neprihvatljivo. 

hvala

17 godina
neaktivan
U Gundulićevoj (Zg) tip izvadi i pogleda bateriju, pa veli da im trebaju dva dana. Kad sam rekao da ne mogu ostaviti mob stavio je staru bateriju natrag i vratio mi mob. Da je stavio novu bili bismo gotovi...
I još me pita jesam li napravio backup? Jer izgleda da oni kada zamijene bateriju moraju obrisati korisničke podatke. Zašto bi im inače trebala dva dana?
14 godina
neaktivan
Goran kaže...
fredy26 kaže...
Mr Einstein kaže...

Kakva su vaša iskustva direktnog odlaska u servisu, jel mijenjaju te baterije isti dan? Imam isti problem, a u VIP-u kažu postupak zamjene traje 10 dana što mi je neprihvatljivo. 

hvala

Iste minute izvadio bateriju pogleda dali imam fizičke promjene kad je konstatirao zadebljenje tražio je bilo kakav dokaz da je mob nije stariji od 6 mjeseci i to je bilo to. To je u europatrade zg. Ovdje imas broj zovi i dog. http://www.europatrade.hr/Stranica.aspx?page=CentralniServis

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 17:03 (fredy26).
13 godina
neaktivan

Evo da se i ja obratim sa svojim slucajem i molim pomoc.

Kupljen s4 u vipa 32gb model, bilo sve bajno sjajno do 4.3 andorida. Kako tako se guralo sa TW, ali kada je dosa update 4.3 stekanja na sve strane. flashanjem priko odina sam se pokusava vratiti na 4.2.2 i upoznat sa situacijom knox 0x1. mobitel se bricka, zapea u bootloop. ja san ga posla na servis  i danas su me zvali da je mobitel rootan ali da samo koristia stock rom i da im je to jasno i da mi je otisla maticna ploca. jasno mi je da san ga roota i pokusa prikriti da mi ga poprave, ali mi nije jasno kako je maticna uspila otici u meduvremenu. popravak kosta 1860 sto nemogu si priustiti trenutacno, zanima me koliko bih mogao uhvatiti za njega u dijelovima? ili da ha popravim?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
nikola94 kaže...

Kupljen s4 u vipa 32gb model, bilo sve bajno sjajno do 4.3 andorida. Kako tako se guralo sa TW, ali kada je dosa update 4.3 stekanja na sve strane. flashanjem priko odina sam se pokusava vratiti na 4.2.2 i upoznat sa situacijom knox 0x1. mobitel se bricka, zapea u bootloop. ja san ga posla na servis  i danas su me zvali da je mobitel rootan ali da samo koristia stock rom i da im je to jasno i da mi je otisla maticna ploca. jasno mi je da san ga roota i pokusa prikriti da mi ga poprave, ali mi nije jasno kako je maticna uspila otici u meduvremenu. popravak kosta 1860 sto nemogu si priustiti trenutacno, zanima me koliko bih mogao uhvatiti za njega u dijelovima? ili da ha popravim?

hvala

ako si ga stvarno rootao, onda mozes uci u custom recovery i popraviti stvar otamo, ne?

ili preko odina flashati original s4 rom.

nije ni meni jasno kak je otisla maticna.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan

sve je to pokusano, ali sada mi jednostavno nedopusta ni da odem u recovery mode (nikakav, ni samsungog niti custom) ...cak sam i proba od vipa 4.3 i 4.2.2 staviti i opet samo zapne u bootloop i vraze na belji se... ni meni nije jasno kako zato i pitam, prosa san xda uzduz i popriko i opet nemogu naci rjesenje iako sam sve proba, a sto je najbolje imao S2  dvije godine i taj mobitel je prosa skoro sve romove na xda i radia je besprijekorno, odlucim se kupit ovu mrcinu i popapam govno veliko

14 godina
neaktivan
nikola94 kaže...

sve je to pokusano, ali sada mi jednostavno nedopusta ni da odem u recovery mode (nikakav, ni samsungog niti custom) ...cak sam i proba od vipa 4.3 i 4.2.2 staviti i opet samo zapne u bootloop i vraze na belji se... ni meni nije jasno kako zato i pitam, prosa san xda uzduz i popriko i opet nemogu naci rjesenje iako sam sve proba, a sto je najbolje imao S2  dvije godine i taj mobitel je prosa skoro sve romove na xda i radia je besprijekorno, odlucim se kupit ovu mrcinu i popapam govno veliko

ako je otisla maticna ploca oni nisu mogli otkrit da je mob rootan po mojoj nekoj logici (mozda grijesim) jel ti radi download mode?

16 godina

da, ako mozes uci u download mode, onda bi trebao moci preko odina nabaciti rom gore

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nikola94 kaže...

hvala

Tako to ide kad se ne čitaju uputstva {#}

evo ti citat sa xda, gdje skidaš stock romove za s4 Latest KNOX Bootloader INCLUDED - Completely IRREVERSIBLE back to 4.2.2!!! -Želi reći da kad se stavi 4.3 ROM nema vraćanja na 4.2 verziju bilo kakvu

Sad, ili je odin napravio neki propust pa krenuo ubacivati 4.2 android preko 4.3 pa je maticna riknula, ili je mobitel jednostavno izdahnuo nakog tog cimanja, ne zna se. Mada je su te 2 opcije skoro pa nemoguće.. za treću ne znam.

Trebao si pratiti tu uputu jer sa bootloaderom se nije zezati, ne bi ti se ništa od navedenog desilo. Ako mob zavibrira i pali displej nema te šanse da je matična otišla, u najgorem slučaju dio mobitela se rastavi, i prikopča se na jedan uređaj da se uradi JTAG(25-50€)

Ništa tu nije pregorilo, izgorilo.. Lijep pozdrav {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 21:18 (Prilika).
13 godina
neaktivan

uspustva znam citati i upoznat sam sa situacijom sa knoxom, prethodnih dvi godine san koristia s2 i prosa puno flashanja i brickanja ali nikada nije bilo problema, kada smo kod knoxa i nasao se nacin da ga se zaobide (na xda) i njega sam zaobisao te san i poznajem dobro kako odin funkcionira, mogu ce je kao sto si reka da se odin napravia propust ali nevidin gdje je moja greska, znam za i jtag i ima ljudi koji se bave time u zg-u za 200-300 kn, neman vremena se baviti s time ali u svakom slucaju dati

@mrezch

moze uci naravno, pokusati cu opet, nadan se da cu uspiti

@fredy26 slazem se s tobom, mislim da muljaju da isperu lovu od tebe, ali u svakom slucaju zadnji samsung koji iman.

13 godina
neaktivan

Neznam dali je vama, ali meni sad s 4.3 više neće da se spoji na 4G mrežu, kad se pokuša spojiti na LTE piše samo desetenku sekunde i onda "nepoznata mreža" i onda do 2 minute nemam mrežu, nemože se osvježiti stranica i onda se pojavi ikona 3G ili H+ i onda sve normalno. Danas sam otišao u setingse i stavio tamo samo WCDMA/GSM bez LTE I OD TADA NEMA PREKIDANJA !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 22:55 (Dany-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni je ista situacija sa LTEom... ne vidi ga vise na 4.3.
[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan
nikola94 kaže...

uspustva znam citati i upoznat sam sa situacijom sa knoxom, prethodnih dvi godine san koristia s2 i prosa puno flashanja i brickanja ali nikada nije bilo problema, kada smo kod knoxa i nasao se nacin da ga se zaobide (na xda) i njega sam zaobisao te san i poznajem dobro kako odin funkcionira, mogu ce je kao sto si reka da se odin napravia propust ali nevidin gdje je moja greska, znam za i jtag i ima ljudi koji se bave time u zg-u za 200-300 kn, neman vremena se baviti s time ali u svakom slucaju dati

@mrezch

moze uci naravno, pokusati cu opet, nadan se da cu uspiti

@fredy26 slazem se s tobom, mislim da muljaju da isperu lovu od tebe, ali u svakom slucaju zadnji samsung koji iman.

Probaj još jednu stvar promjeni kompjuter s kojim flashaš mob znam slučaj kojem je to pomoglo. A sto se tiče servisa ovlaštenog ne preko vip ili tcom nego direktno europatrade ja stvarno imam dobra iskustva s njima jednom sam im odnio tablet od brata kojeg sam zbrickao i naplatili su mi samo 80kn. A ovo sa knoxom je i mene malo "ohladilo" od samaunga nakon četiri generacije istih. Samsung mi je uvijek imao prednost baš zbog po meni najviše custom romova i mogućnosti da s njim radiš sta god hoćeš ali s ovim knoxom su ga ubili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice