Kako da naučim to što vi znate o mobitelima? Gdje ste vi naučili?Kad dam tolike pare za mobitel htjela bi i naučiti kako da ga što bolje iskoristim. Molim pomoć, ne riječi kritike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako da naučim to što vi znate o mobitelima? Gdje ste vi naučili?Kad dam tolike pare za mobitel htjela bi i naučiti kako da ga što bolje iskoristim. Molim pomoć, ne riječi kritike
Xda, darkyforum ...
Potrebno je samo razumjeti engleski.
evo ovak.kad sam kupil "galaxy s" negde oko 10mj. nisam imal pojma niti o romovima ,niti o kernelima ,niti o ničemu ,samo sam znal da ima android platformu koja se može nadograditi i staviti custom rom.e sad kak,gde,zakaj to nisam imal pojma.i tak sam imal mobitel nekakvih par mjeseci kad mi je dopiil onaj lag i počel sam čitat ovu temu onda je mislim bilo oko 20-tak stranica i mic po mic sam pohvatal sve te stvari.naravno pomogl mi je i čitanje na xda forumu i darky forum i naravno forumaši koji su bili spremni pomoči.pa eto nemaš druge nego čitanje po drugim forumima tutoriale i par puta flashati mob prek odina ili cmw-a i budeš se ufurala u sve to.
dosta ti je da pročitaš ovaj forum, ostalo češ skapirat kad počneš flshat
Ili jadni nekog tko se razumije u tvojoj blizini (nekog s foruma) da ti objasni osnove ...
To su ROMovi koje sam probao, MIUI i CM7 ni ne mislim isprobavat.
Darky 10.1 je imao drain zbog 2.3.3
Stock 2.2.1 laga
Stock 2.3.4 je niš spešl
Juwe 5.1 + Talon - Stalno se softreboota
Juwe 5.1 + Semaphore - Nemogu ga otključat nakon 5 minuta s ugašenim ekranom
GingerReal 7.1.2 mi se čini OK, samo moram još rekalibrirat bateriju.
Nigdje da pronađem tu mogućnost.
moze li mi netko molim vas reci sta je to "boot loaders" i cemu to sluzi ? hvala :)
Ne mogu naći info kada izlazi 2.3 za Galaxy S na VIP-u? Otegli to oni a ne želim rutati jer mi mobitel treba za posao i nema šanse da razmišljam hoć li se restartati ili nešto radi/ne radi.
ako već vip/vodafone kaska može li se staviti necustom firmware a da nije odin i ove kerefeke.
u biti hoću samo 2.3.x
Hvala!
Kupio sam sgs u vipu i radi mi tri sata...nisam ništa dirao...sad me zanima što mi preporučujete kako da napravim update na najnoviji software da budem u toku...ako može neki link sa tutorialom...hvala :)

Pa znači updetao bi za početak stock rom...pa nakom nekoliko mj kad proučim mijenjao romove i sl...koj alat mi za to služi...i se može na stock romu mijenjati teme..
Mozes stavit nesluzbeni sluzbeni rom.
Koristis Odin za to; 1.3 ili 1.82.

Mozes stavit nesluzbeni sluzbeni rom.
Koristis Odin za to; 1.3 ili 1.82.
Za Galaxy kazu da je najbolji osin 1.7 ..... Jer sa 1.8 zna bit problema....
1.3 je najbolji ak znas kaj radis i moras neke stvari rucno o(d)znacit.

Postovani,
Samsung Galaxy s treba da mi stigne sa os 2.2
Prelistao sam forum nesto mi je jasno nesto ne. Da li bi nekom od vas bilo mrsko da mi objasni kako da updejtujem telefon na 2.3.4.
Nista custume samo ofice firmware.Molim vas pomozite mi posto ne zelim da imam probleme sa bagovima i ostalim sr*nj*ma
Trazio sam malo i ne mogu da skontam ni sta je taj kies ni odin :/ molim vas pomozite :) sory sto ulazim ovako u raspravu ali neam pojma o cemu vi pricate pa ako bi mi neko mogao pojasniti bio bi mu veoooma zahvalan :)
Ima leakani sluzbeni.

Mogu li kako rucno da ubacim drajvere za touc dugmad menu i back? Ne rade mi tj ponekad prorade sad su mi 3 dana radila i opet ne rade. Probao sve moguce softvere itd... Ali ne pomaze. Ne mogu ni da se apdejtuju. Nekako se snalazim jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad pa m je lakse :)
Dugmad su valjda u redu samo drajvera nemaju. Moze li biti da je crkao ovaj dio cip sa drajverima za touc dugmad http://cgi.ebay.ie/GENUINE-SAMSUNG-KEYPAD-FLEX-RIBBON-CABLE-I9000-/200580740175 ? Da li da uzmem ovo? Bojim se da ce mi neko ostetit i telefon kad mi bude mijenjao ovaj dio?
Evo da se javim Vucem telefon vec 2 mjeseca po radnji i nikako da naprave ova dva touch dugmeta. Sad kazu nije hardverski problem vec kao softverski nesto ali ne mogu da ga naprave. Probao sam sve moguce romove sto postoje za ovaj telefon i ne radi tj nekad prorade po 2 dana i zdravo.
Ima li ko kakvu ideju jer cu ga bacit u smece izludje me. Prije neki dan mi jedan rece da je nesto do kernela i da treba da ga fleshuje ali nije nista napravio. Danas drugi kaze da treba neki fajl da ubaci da bi proradilo itd... Ja ga uzeh ne mogu vise bez njega
Ako ima neko predlog sto mi moga da isprobam jos neka kaze. U radnje vise ga necu nosit

Moze li ovako: Skinem stock ROM 2.3.4 gingerbread JVQ i skinem odavde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908
semaphone kernel JVQ 1.3.1 tar. Preko odina kako da ga instaliram? Sto da cinim sa ovim fajlom zImage?
ekipa, za one koji nisu vidli, novi android market je vani za flashat http://www.androidpolice.com/2011/07/12/download-the-new-android-market-v3-0-26-with-support-for-movies-and-books/
Izgleda da fix za senzore za taj firmware, 2.3.4 Gingerbread.
http://www.androidpolice.com/2011/07/12/download-the-new-android-market-v3-0-26-with-support-for-movies-and-books/
Izgleda da fix za senzore za taj firmware, 2.3.4 Gingerbread.
Mozesli mi rec kako da instaliram taj fix za sensore ima fajl sensors.default.so.zip