Stigao mi je jučer pa sam odlučio napraviti kratki review. Riječ je o telefonu koji, koliko sam primjetio, nije dostupan na našem tržištu.
Karakteristike: Android 4.1.2. Jelly Bean
Quad Core Cortex-A7 1,2 GhZ
PowerVR SGX544
1 GB RAM
IPS LED 4,5"
Dual sim
8 mpx kamera.....
U ovom kratkom roku koliko ga imam, mogu ga samo nahvaliti. Prešao sam na njega sa Xperie P i drago mi je što sam to učinio.
Ekran: Meni je ovaj IPS odličan i stvarno nemam ni jednu zamjerku na njega zasad. Touch je precizan i zanimljivo je to što mi se još nije dogodilo da sam pritisnuo krivo slovo dok pišem SMS ili chatam na facebooku. Pregledavanje videozapisa te igranje igara isto odlično.
Zvuk: Za zvučnik i mikrofon mogu reći da su bolji milijun puta nego na Xperii P, dok gledate video, slušate glazbu ili igrate igre, zvuk je kristalno jasan i ne šumi. Mikrofon isto solidan i dovoljno glasan.
Memorija: 4 GB od čega vam je dostupno nekih 2 GB, srećom, postoji mogućnost umetanja micro SD kartice do 32GB
WiFi i 3G: Oboje rade super brzo i signal se ne gubi
Kamera: 8 megapikselna kamera rezolucije 3264X2448 sa autofokusom će uslikati sasvim pristojne fotke: Velika zamjerka ide na to što telefon nema bljeskalicu.
+ : Odličan ekran, jako brz i fluidan, dual sim, kamera, GPS i WiFi, cijena
- : Nema bljeskalicu, nema prednju kameru , nema gumbić za kameru.
Sve u svemu, sasvim pristojan telefon i za 1000 kuna koliko sam dao za njega mislim da bolje jednostavno nećete naći. Otključan je na sve mreže i došao mi je rootan. Slike ću staviti uskoro.