Preporuka za android mobitel do 2200 kn

poruka: 22
|
čitano: 3.906
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pomozite molim vas pri odabiru andorid mobitela do 2200 kn...vec sam luda od svih komentara i podataka, svatko govori svoje....

KArakteristike koje moraposjedovat :) : prvenstveno spojivost sa svim mobitelima preko bluetootha, gps koji funkcionira i bez interneta( ako je moguce, ako ne i google maps ce bit ok), kamera iznad 3.00, bljeskalica nije potrebna, ali pozeljna i jednostavna povezivost preko wifi i mozda najvaznije da dobro reagira touch screen...

pomozite molim vas,  hitno je :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lg optimus gt540

Cijena: 1.595 kuna

Android os

Kamera 3 mp

Baterija: 1500mAh

WiFi Usb 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 14:10 (Herominimal).

0 3 hvala 0
17 godina

HTC Legend (slabiji model desirea) 

http://www.gsmarena.com/htc_legend-3141.php

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
16 godina

dao bi se naći novi iphone 3gs u oglasniku, mislim da je to najbolje

http://www.njuskalo.hr/iphone-3gs-16-gb/iphone-3gs-16-gb-nov-zapakiran-garancija-oglas-728518

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Preporuka za android mobitel do 2200 kn
power_user kaže...

http://www.njuskalo.hr/iphone-3gs-16-gb/iphone-3gs-16-gb-nov-zapakiran-garancija-oglas-728518

Naravno, baš sam jučer čitao kako je iPhone prešao na Android...

trailerlog.blogspot.com
16 godina
APazinjan kaže...
power_user kaže...

ups, nisam gledao naslov, a u postu ne piše nigdje android(EDIT:ipak piše, ali nisam pažljivo čitao)

sorry

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 14:22 (power_user).
16 godina
protjeran
power_user kaže...
APazinjan kaže...
power_user kaže...

ups, nisam gledao naslov, a u postu ne piše nigdje android(EDIT:ipak piše, ali nisam pažljivo čitao)

sorry

Ma ok je, samo se šalim :) Ajmo nazad na temu ;)

trailerlog.blogspot.com
15 godina
neaktivan

a HTC Desire? ima ih po oglasnicima otkljucani sa garancijom od 1800kn do preko 2000kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

:) hvala sv ima na odgovorima, htc je navodno daleko bolji od lg iako pricaju da vldaju predrasude prema lg-uali eto....nisam imala niejdan ni drugi, tako da ne znma sama ocjenit....gledala sammalo i samsugn monte, ali kazu da ne funkcionira gps i d ase ne povezuje preko bluetootha....iskreno samsug bi bii moj prvi odabir sto se tice odnosa cijena-vrijednost......

dakle, u konkurenciji su lg i htc....

tell  me more, tell me more :D

fakat hvala ljudovi, ovo mi je ful  hitno i bitno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i da, jeidno htc legend mi je malo cjenovno neprihvatljiv posto dode oko 3500, a ja mogu najvise do 2300S
16 godina
blizi kaže...

:) hvala sv ima na odgovorima, htc je navodno daleko bolji od lg iako pricaju da vldaju predrasude prema lg-uali eto....nisam imala niejdan ni drugi, tako da ne znma sama ocjenit....gledala sammalo i samsugn monte, ali kazu da ne funkcionira gps i d ase ne povezuje preko bluetootha....iskreno samsug bi bii moj prvi odabir sto se tice odnosa cijena-vrijednost......

lg je ok, ali ekran i kvaliteta izrade je katastrofa, HTC je HTC

LEGENT: http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-legend-neraspakiran-sve-mreze-oglas-2070742

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 14:55 (power_user).
15 godina
neaktivan
blizi kaže...

Jesi gledala ovo http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-otkljucan-sve-mreze-oglas-2069777 

- nov 2200 kn

- garancija 2god.

- otkljucan

15 godina
neaktivan

vidjela sam vec par oglasa,samo eto skupljam informacije jos :)

jos samojedno pitanje, nokia c6, znam da niej andorid ali koriti se ovi store....sad me zanima, posto sma korinsik jel ovi store podrazumijeva gps navigacijusamo preko interneta ili? i da li suaplikacije besplatne preko ovi store-a????

0 0 hvala 0
15 godina
Lg nikako uzimati! Kvaliteta je užasna.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
blizi kaže...

jos samojedno pitanje, nokia c6, znam da niej andorid ali koriti se ovi store....sad me zanima, posto sma korinsik jel ovi store podrazumijeva gps navigacijusamo preko interneta ili? i da li suaplikacije besplatne preko ovi store-a????

Aplikacije su besplatne.

a za navigaciju nisam siguran mislim da ovi maps trosi internet.

16 godina
protjeran
mario1990 kaže...
blizi kaže...

Aplikacije su besplatne.

a za navigaciju nisam siguran mislim da ovi maps trosi internet.

Nisu sve aplikacije besplatne! Ima ih dosta, ali većinom se one dobre plaćaju...

trailerlog.blogspot.com
17 godina

Ima dosta aplikacija besplatnih (nekih boljih kao skype itd.), C6 je izvrstan mob, pogotovo zbog fizičke tipkovnice.

Ovi Maps ima offline mod, skineš mape preko kompa i prebaciš na mob, europa ima oko 2gb, no za prometne info  moras imat internet

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 15:18 (Mitch).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje ti je uzeti mobitel koji ima android os

sa android market skidas sve moguce od winampa pa do adobe readera besplatno

Sto se tice mobitela HTC je najbolji jer nije plastican kao LG ali i razlika u cijeni je velika

pa je na tebi da odlucis

Htc Hero 

oko 3000kn pa na vise 

0 0 hvala 0
17 godina

Ko kaže da mora kupovat iz dućana, ima masu jeftinih htc-a i samsunga koji se prodaju neraspakirani na oglasniku.

Npr. htc hero, htc wildfire, galaxy 5, galaxy 3, t-mobile g2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

takvi su mi najjaci ... koji s klima i rashladnih uredjaja predju na mobitele i tehniku ... i obrnuto ...

konkretno govorim o LG-u

NHF

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 17:08 (rebelsy).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

cini se da nokia c6 ipak vodi zasad iako je na symbianu...mislim, ja nsiam neki profi korisnik, ali bino mi ej da ima dobar gps a ako se ovi maps mogu koristiti offline, onda je to definitivno plus s obzirom na cijenu izmedu njega i htc-a.....a valjda izmedu besplatnih aplikacija imeju one najosnovnije kojekao prosjecni korisnik mogu koristit....

ako netko jos ima koju preporuku recimo samsunga ili se ???? ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Optimusa imas u Tele 2 mrezi za 800kn zakljucanog. E sad zasto davati vise ako ti je on dovoljan :)

A za te pare brobaj naci recimo Htc Legend ili cak Htc Desire,pa bi to bio puni pogodak ;)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice