Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.882
|
čitano: 14.380.661
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Pomoć pri odabiru mobitela

Motorola ili Honor po Vama bolji izbor?Tu mi neki prodavač i Xiaomi nudi,ali ne znam..

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ltina0808 kaže...

Motorola ili Honor po Vama bolji izbor?Tu mi neki prodavač i Xiaomi nudi,ali ne znam..

Ovisi, koji mob. je u pitanju.

16 godina
ltina0808 kaže...

Nudi ti smeće, tipično

15 godina

Malo je gotovo nimalo na oglasu Njuškalo ili Fb Moto edge 60pro i drugog izbora Honor 400 pro

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 11:47 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Sto vise surfam manje znam..nekako mi je odabir pao na ta dva motorola edge 60 i honor 400.Sad samo ne znam koji.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti je prioritet baterija i čvršći izgled onda Motorola a kamera i jači procesor onda Honor

16 godina
Osobno bi išao na Honor zbog softvera i podrške, ali ako gledaš Motorolu, onda Edge 60 Pro, ne obični Edge 60. To bi izbjegao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 14:52 (vepar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Našao sam jedan Honor star ravno 1 god ok izgleda jel to puno za rabljeni u ok stanju izgleda?

3 godine
kaw_liga kaže...

Našao sam jedan Honor star ravno 1 god ok izgleda jel to puno za rabljeni u ok stanju izgleda?

koliko uopće želiš potrošiti eura?

ako tražiš jeftino, a solidno onda Honor Magic 8 Lite, ako želiš najbolju bateriju i odličan SoC onda Poco x8 pro max. Nikakve Motorole i slične frljoke.

15 godina

Pa oko 300 eur bi dao za polovan...mob mi služi za osnovne potrebe navigacija,surf bez igra 

3 godine
kaw_liga kaže...

Pa oko 300 eur bi dao za polovan...mob mi služi za osnovne potrebe navigacija,surf bez igra 

Honor Magic 8 Lite

polovni oko 200-220 eura, novi oko 300 eura.

16 godina
kaw_liga kaže...

Honor 400 NOVI

15 godina

Našao sam kod čovjeka 300eura Honor 400 pro star 4mj..

Mislim da nema bolje opcije 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
To uzmi. Iako se za 300€ može pronaći Magic 6 Pro, ako je taj Honor top stanje s garancijom, uzimaj...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
vepar kaže...
Honor 400 Pro ili ako baš želiš flagship za 400€ na oglasima se nađe Magic 7 Pro.

Eo sad i meni treba savjet,. Jucer ubio svoj poco x7 pro

Proveo sam sinoc cjelu noc na netu . Isto mi bitna kamera slike /video - noc/dan  (glavna ) i dobra baterija..

Drugih zahtjeva nema.. Gledo nothing 3a pro, vec narucio pa odusto od nord 5...

sve sto gledam su razliciti dojmovi.cak sam i xiaomi 15/15t pro gledo..

Al i ja bi posto ne znam cuvato mob htio jeftyinije proc (400/500e)

A o=i pomogucnosti ostat u gabaritima velicine mog poco x7 pro

R33mba#2892
16 godina
Poco X8 Pro Max 12/512 je ispod 500€. Malo gabaritniji, ako smeta možda obični X8 Pro. Manji i jeftiniji.
Ili Motorola Edge 60 Pro 12/512. Bolji kamera setup, siromašniji UI.
S25FE 256GB, slabija baterija, odličan UI
Honor 400 Pro. Nekako najkompletniji ako uspiješ pronaći ispod 500€ (novi u zalagaonici?).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

A oppo Reno 15 ??

Vidim da su mu kamere dosta ok, ostalo mu je bez nekih mana...

Na onoj gimbo stranici 460e

R33mba#2892
16 godina
Ipak previše za mob s SD 7 Gen 4. Meni je grijeh dati tu lovu kad se na oglasu može naći Magic 7 Pro, S25 +, Pixel 9 ili Pura 70 Pro..
Ali opet, ako tražiš nov mob i odgovaraju ti dimenzije i specifikacije ko sam ja da prigovaram...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

I ne zaboravimo cinjenicu da je teski flex imat svoje ime na mobitelu . Ovom koliko vidim pise Reno na kameri.. koliko znam proc je cist ok,igre ne igram ni na 5070ti a jos manje na mobu.

ps honor je 600e na njuskalo,ovo sve drugo ima samo polovno a to ne zelim ...

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:18 (R3nchi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

može preporuka mobitela od 150e do 200e max?

Potreban je novi mobitel za moju staru koja ima stari huawei y7 2019..

Bitna je pohrana, instalira dost aplikacija za ducane, ima dosta slika i videa pa bi bilo pozeljno da se i to prebaci na novi mob,

neznam kako je sad sa sd karticama dal su fizicke i dal se mogu stavljati u mobitel il je sva memorija u mobitelu vec isto tako i sa sim karticama, dal su fizicke il esim samo..

Nesto tipa samsung il tak nes.

Hvala i lp

EDIT: Samsung galaxy a16 je trenutno na akciji za 100e, čini mi se kao dobar izbor pa ga budem i preporucio..

Heavens shame and hells nightmare
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:27 (hardrock).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pošto nije vezana za Samsung ili nešto, možda je bolje ići na neki čisti android poput Motorole ili Honora, ja ne bi baš na najniži Samsung išao. Ili nešto rabljeno, a jače u tom cijenovnom rangu, ili novo nešto što nije Samsung. Pogledaj na njuškalu zalagaonice oni znaju imati zapakirane s računom i garancijom a opet jeftinije nego bilo koji na nabava.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:32 (Dud).
16 godina

Samsung galaxy a17 8gb 256gb 5g za 200e na akciji mi se cinio kao dobar izbor pa budem vidio kad stigne.

Imam osobno honor magic 7 lite koji sam kupio odma po izlasku krajem sijecnja 2025., kad je bio na akciji za 240e,

pa nisam bas odusevljen, bio je solidan na pocetku, brz, brz je i sada ali ima stalno neke bugove i steka tu i tamo slika/zvuk,

sad pred kojih 2,3 tjedana mi je otisla bljeskalica ne mogu je nikako upalit provjerio sam i dal je negdje drugdje upaljeno, nije...

da nema te mane, bio bi odlican mobitel, al nazalost valjda sam uspio naletit na neki šit..

uglavnom lose iskustvo, imam jos garanciju pa ga mislim poslati na servis il zamjenu, kupljen je u linksu..

Lp

Heavens shame and hells nightmare
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice