Super zanimljivo sve ovo sa servisima. Nije da nisam to sve znao, ali ipak, dobro je vidjeti potvrdu.
I zanimljiva pouka onima koji se pitaju je li bolje uzeti nešto novo i to iz HR s garancijom (hrvatskom s hrvatskim serviserima) (jer kako se čini, nabijem ti i hrvatske garancije i servise na tuki), ili naručiti praktički iste performanse iz Kine ili uzeti nešto s Njuškala.
Po meni, sigurne su tri stvari:
1. Hrvatska garancija garantira jedino gubitak živaca ako dođe do njezinog potraživanja iliti klejmanja.
2. Jebo me patak ako nije 100% bolje uzet polovnjak s njuške, ne od šuftova naravno nego od lika za kojeg vidiš da je: mob čuvao, volio, držao ispod zaštitnog stakla i u maskici te po mogućnosti daje istu s mobom, kuži se u njega, instalirao custom romove, još ti nudi na izbor hoćeš li stock ili će ti stavit CM ili šta god hoćeš. I to uzet polovnjak možda star i dvije godine, ili čak i više ako nisi jako zahtjevan. Jer ako u dvije godine ili više nije crko kod lika, pa jebote ne bude ni kod tebe. Osim ako si ti šuft i ne znaš pazit. U svakom slučaju, definitivno znaš da nije primjerak s tvorničkom greškom ili onaj koji nije prošao kontrolu kvalitete, kao ovaj S7 gore.
3. Svaki jamstveni list koji mi ne garantira instant zamjenu flagshipa nakon prvog ili, u najgorem slučaju, drugog kvara, obična je čmaramica i ništa više.