Može pomoč oko izbora moba do 2000kn +- 100kn.
Gledao sam G3 ili S5 Neo na njušci. Ima li šta boje u tom rangu a da nije rabljeno?
Gledao sam G3 ili S5 Neo na njušci. Ima li šta boje u tom rangu a da nije rabljeno?
Sestra kupuje mobitel do 1000kn (200kn +-), nov uređaj s garancijom. Uvjeti: proširiva memorija (ako je interna 16gb, kartica možda ni nebi bila potrebna), solidna kamera, 5.5 incha ekran(uglavnom što veći), uređaj u boji (ako postoji). Traži BESTBUY za tu lovu, a ja se ne kužim pa molim Vas za pomoć. Hvala :)
vidim da nije nitko odgovorio. pisalo se da Xiaomi Redmi Note 2 na everbuyingu dođe oko 800 kn, a na drugim stranicama (honorbuy, giztop) je oko 1000 kn. to je nekakav best buy.. dakle, naručiš iz europe novi mobitel s 2-godišnjom garancijom..
Tražim mobitel do 2000,00 kn.
Po mogućnosti da nije kinez Znači da ima jačinu, mem, dosta dobru kameru i da lijepo izgleda jer je za curu
moto x starija generacija oko 1800 kn novi ,
lg g3 3gb, asus zenfone 2 4gb
ili za isto love novi zapakirani G3
Sestra kupuje mobitel do 1000kn (200kn +-), nov uređaj s garancijom. Uvjeti: proširiva memorija (ako je interna 16gb, kartica možda ni nebi bila potrebna), solidna kamera, 5.5 incha ekran(uglavnom što veći), uređaj u boji (ako postoji). Traži BESTBUY za tu lovu, a ja se ne kužim pa molim Vas za pomoć. Hvala :)
vidim da nije nitko odgovorio. pisalo se da Xiaomi Redmi Note 2 na everbuyingu dođe oko 800 kn, a na drugim stranicama (honorbuy, giztop) je oko 1000 kn. to je nekakav best buy.. dakle, naručiš iz europe novi mobitel s 2-godišnjom garancijom..
Jel garancija funkcionira da se šalje nazad u Europu ili imaju kod nas servisi?
Postavil sam pitanje pod temu S6, ali možda je ovdje pametnije :
Da li se isplati kupit sad s6 (~3000kn) ili se očekuje jači pad cijena kad kroz mj dana dođe S7 ?
Trenutno imam Nexus 4 kojeg mislim prodati. Želim bolju kameru i bateriju. Trenutno imam jedva 2,5h SOT
Alcatel Go Play je u pitanju.
Ekipa kaj sa punjenjem? Ujutro sam u 6:00 skinuo mobitel s punjača (Z3) i sad mi je baterija na 46%.
Sumnjam da će mi izdržat još kroz noć i sutra cijeli dan na poslu a ne nosi mi se punjač sa sobom zato jer baterija drži dva dana
Dal ga se smije sad nadopunjavat ili je bolje da se prazni do kraja?
Pozdrav svima ,evo da prenesem iskustva koja imam pa možda nekom pomogne,,,,naime vec duze vrijeme uzimam mobitele iz kinei do sada sam ih narucio jako puno,svakako mogu reci da sa markama koje sam uzimao nisam nikad imao niti najmanjih problema .Trenutno sam uzeo doogee f5,cubot s600,i cubot x17,ono sto mogu reci da kojeg god da uzmete necete pogresiti jer su mobiteli izvrsni u svakom pogledu od izrade ,karakteristika i naravno cijene,za cijenu od nekih 116 do 140 eura koliko dodu dobija se vrhunski stroj.svi su podrzavali nas jezik i nije bilo kineskih gluposti na njima kamere su savrsene ,brzina rada da negovorim,posjedujem samsung galaxy s5 i nevidim niti jednu razliku po kojoj bi on bio toliko bolji da bi kostao visestruko vise od ovih mobitela,imao bih nekih sitnih prigovora na neke ljude na forumu koji pišu gluposti i hvale samo xiaomi i huawei,pogledajte na yutube o kakvoj se tvornici radi dooge i cubot to su vrhunske marke i vrhunska izrada,ali necu previse hvaliti vec cu poruciti svima koji su u nedoumici i koji nisu sigurni sta zele kupit nek mi se slobodno jave pa cu im pomoci oko savjeta koliko znam i koliko mogu.pozzzz kontakt 0958317740
Baš me zanima kolko će proć dok ne dobiš ban, štopam
Upravo zato sam spomenuo ban ali mi se nije dalo objašnjavati.
Tip je iz požege(bar tako piše) a tamo ima jedan dućan koji dere kupce, kladim se da je on vlasnik(pitat ću sestru koja živi tamo).
Zorane prodaj svoja sranja na njuškalu, ne ovdje.
Žalosno je da će netko pročitati što je napisao i otići kupiti, ili od njega i onda će kukati kako kinezi ne valjaju. Zato i vlada takvo mišljenje o njima jer ovakva ekipa će za par stotina kuna zarade oderat ljude.
Na mnogim forumima gdje sam aktivan dobio bi bann ip adrese jer bar 3 red flags imaš u prvom postu. I dalje štoperica radi...
A od ova tri koji su mi dali palac dolje, dva nemaju veze s mobitelima (možda mu drugi acc) a treći se slaže samnom (po njegovim postovima) tako da ga nekužim. Svejedno, jeftina taktika da uvališ nekome s foruma to smeće od mobitela.
prijatelju negovorim bez iskustva uzeo sam vecna desetke tih modela i mobiteli su stvarno vrhunskisve radi izvanredno od wifija gps kamere scenera itd,nema nikakvih kineskih sranja na njima tako da nema potrebe za rutanjem moba i ostalim sranjima,imao sam i ja xiaomija note2 i 3 i nemogu reci mobiteli su super samo ima dosta sranja na njima pa ih treba rutat i dizat novi rom,kao marka su izvrsni nema se sto reci ali za novce koliko dode doogee f5 116 eura nudi puno vise i izradom je sada vjerujmi bolji tel od xiaomija za tu cijenu govorim.....sto se tice prijasnjih modela priznam bilo je problema ali sad je stvarno druga prica,promjenio sam sigurno 15 kom i svi su u svim pogledima radili savrseno,a karakteristike pogledaj pa ces vidit i sam
Ajd budi ljubazan i pukni link na specifikacije svog konkretnog modela, ima ih više različitih:)
Pozdrav svima ,evo da prenesem iskustva koja imam pa možda nekom pomogne,,,,naime vec duze vrijeme uzimam mobitele iz kinei do sada sam ih narucio jako puno,svakako mogu reci da sa markama koje sam uzimao nisam nikad imao niti najmanjih problema .Trenutno sam uzeo doogee f5,cubot s600,i cubot x17,ono sto mogu reci da kojeg god da uzmete necete pogresiti jer su mobiteli izvrsni u svakom pogledu od izrade ,karakteristika i naravno cijene,za cijenu od nekih 116 do 140 eura koliko dodu dobija se vrhunski stroj.svi su podrzavali nas jezik i nije bilo kineskih gluposti na njima kamere su savrsene ,brzina rada da negovorim,posjedujem samsung galaxy s5 i nevidim niti jednu razliku po kojoj bi on bio toliko bolji da bi kostao visestruko vise od ovih mobitela,imao bih nekih sitnih prigovora na neke ljude na forumu koji pišu gluposti i hvale samo xiaomi i huawei,pogledajte na yutube o kakvoj se tvornici radi dooge i cubot to su vrhunske marke i vrhunska izrada,ali necu previse hvaliti vec cu poruciti svima koji su u nedoumici i koji nisu sigurni sta zele kupit nek mi se slobodno jave pa cu im pomoci oko savjeta koliko znam i koliko mogu.pozzzz kontakt 0958317740
Imam potrebu odgovoriti ti konstruktivno kada je riječ o Doogeeu:
Ne seri.
EDIT: a ja isto sporo kopčam. Čisti trolovski promotivni post, lik očito i sam prodaje
to smeće. Admini gdje ste?
Sve što sam ja vidio iz tvog prvog post je: ja imam 3 mobitela kojih se želim riješiti, evo broj tko oće kupiti?
tako se ne upada na forum.
Možeš ih ti hvaliti koliko god oćeš kad ćemo mi morati njihove kupce izvlačiti iz govana u koje se uvuku. Ista stvar sa Noa markom, ista stvar sa tvojima dogee,cubot, itd.
To su marke koje se jednostavno ne kupuju ako se imalo kužiš u mobitele. Točka.
Kao što je kolega rekao, za ista pare, pa da je i za par dolara više uzme se provjerena marka i bok.
A onaj tko se ne želi zamarati sa flashanjem,rutanjem(par minuta posla) nek si kupi iphone u t-comu ili samsung u vipu i bok. Za njega nije kinez. Samo će si štetu napraviti.
Možemo mi diskutirati koliko god ali činjenica je da će ljudi doći tu na forum, pročitati neku glupost i potrošiti novce na smeće jer je netko napisao da je mob super.
Ljudi koji kupuju kineze obično nemaju veliki buđet tako da ih se dvostruko zezne - em potroše pare em nemaju ispravan mobitel.
A ti im ga nečeš popraviti ili im dati drugi jeli tako?
Onda nemoj preporučivati nešto što je sto puta ovdje bilo spomenuto kao smeće koje se kvari, dolazi neispravno, otpadaju mu dijelovi, itd.
Xiaomi, Meizu, itd se prodaju u desecima milijuna primjeraka (i više) i rijetko tko ima problema. Proda se 10 cubota i 8 ljudi dođe plakati na forum. Treba gledati postotak i širu sliku. O podršci da ne pričam.
Nemam ništa protiv nijednog brenda, imam doma Landvo - radi savršeno od prvog dana, rokao sam po njemu, mjenjao mu datoteke, flashao rom, sve 5. Ali da ga idem preporučiti nekome kad za par dolara više može uzeti xiaomi..ne pada mi napamet.
Ne seri.
Haha taman sam čekao tebe
Ako se dobro sjećam ti si imao te marke, jeli? Podjeli novome kolegi svoje iskustvo
Haha imao sam Doogeeja u tranziciji prema kumu jedno tjedan dana i otkrio jedno 6-7 mana koje su baš teški deal breakeri.
Kum je još tjednima nakon toga nastavio otkrivati nova sranja.
Neću se ponavljat da ne feedamo trola ;)
Ne seri.
EDIT: a ja isto sporo kopčam. Čisti trolovski promotivni post, lik očito i sam prodaje
to smeće. Admini gdje ste?
Pa zato sam ja odmah napisao za ban, očito spavaju hehe
decki ja se izvinjavam ako sam koga uvredio to mi nije namjera samo iznosim svoja iskustva,i nisam tu da bi preprodavao vec da bih se druzio i razmjenjivao iskustva,,,,,potpuno ste u pravu sto se tice prijasnjih modela i sam sam imao doogee dg 310 i bilo je problema nije mun gps radio,ali iznosim iskustvo sa ovim modelom i ovim mobitelom i tu mi nemoze niko prodavat svoju pamet jer sam informaticar i dovoljno se razumijem da znam o cemu govorim,jebe se meni i za doogee i za cubota i za xiaomi samo govorim ono sto znam i o onom sto posjedujem,nije mi jasno kako mozete srat po necemu sto niste ni vidili niti ga imali u ruci to nije u redu.ja sam samo iznio svoje misljenje i govorio ono sto znam imam te mobitele i nemogu im naci mane sve radi izuzetno scener otisaka prstiju radi puno bolje nego primjerice na xiaomiju gdje nece da prepozna od prve,a evo dete mi navedite koji je to mob po specifikacijama i cijenom bolji primjerice od tog doogaa f 5 ,,mobitel ima sve vrhunske karakteristike i sto je bitno sve savrseno radi
Doogee F5 ima phablet dizajn koji dolazi s 5.5 inčnim IPS zaslonom i FHD rezolucijom 1080×1920, usporedivo s iPhone 6 Plus rezolucijom, s Corning Gorilla Glass 3. Sačinjen je od tekućeg metala koji mu produljuje izdržljivost. Sa stražnje strane ima skener otiska prsta. Ispod haube dolazi s Android 5.1 i Doogee sučeljem, a najbitniji dio je da dolazi s Octa-Core 64-bit MediaTek MTK6753 2.0 GHz procesorom. Uz to savršeno ide 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a koji se može proširiti memorijskom karticom od 128 GB.F5 ima stražnju kamera od 13 MP (interpolirano 16 MP) s bljeskalicom i prednju od 5 MP (interpolirano 8 MP). Sve to pokreće baterija od 3000 mAh koja može izdržati do dva dana umjerenog korištenja. Također podržava 5V/2A brzo punjenje
e sad mi ti navedi koji to mobitel u tom cjenovnom rangu ima ,,,nije vazno sto ima vec sve izvrsno radi,jebo te xiaomi pun kineskog smeca memorija koja se nemoze prosirit i da nenabrajam dalje
Cini mi se kako ti je jedan dio teksta copy-paste, samo ne znam koji hmm :/
Frajeru...
možeš ti kopi pejstati odakle hoćeš, to neće promijeniti realnost ni činjenice.
Doogee je notoran po tome da brutalno i doslovno laže o specifikacijama, to znaju svi.
Tako npr. navodi za X5 da ima gorilla glass i OTG.
Nema ni jedno ni drugo. Obični plastični ekran, OTG nepostojeći.
Kamera nije vrhunska, nego očajna.
Pa ako netko želi kupovati od takve firme, samo naprijed.
Da ne govorimo o manama kao što su stalan gubitak kontakta s sd karticom,
ekran koji ne radi dok je na punjaču, užasan zvučnik koji krči čim se malo pojača, sugovornik te jedva čuje (ovo je konstantno, nema veze sa signalom), ekran se na uhu nekad isključi, nekad ne...
itd.
Meni se čini majstore da ti nisi imao ni S5, ni Xiaomi, ni išta od ovih sranja gore koja navodiš. Samo lupaš bez veze i napamet i... kopi pejstaš s loše prevedenih promotivnih materijala koje je napisao naravno sam Doogee.
Uspoređuješ specifikacije i čini ti se da S5 nije ništa bolji. Da, na papiru... U stvarnosti nitko tko je imao jedno i drugo u ruci ne može pri zdravoj pameti to tvrditi.
Dakle, u laži su doogee noge. A sad se više nemoj sramotiti, nego se kulturno povuci.
nezelim uopšte komentirat,pricas o necemu sto nisi ni vidio niti ga imao ,ja ghovorimrealno stanje jer ga imam i nista nesteka kamera je super i sve radi predobro,,,,posjedujem samsung galaxy s4 i radio sam usporedbe radi sve istom brzinom i stvarno nevidim u cemu je to samsung toliko bolji osim sto ima precjenjeno ime ,,,zvucnik kamera doslovno sve radi bez prijekorno,,,,prijatelju stvarno neserem imao sam prijasnjih modela nisu bili nizasto ali sa ovim je sve 5,,tu sam da se druzim i razmjenjujem iskustva a ne da me neko podcjenjuje i prica nesto u sto se nije sam uvjerio
decki ja se izvinjavam ako sam koga uvredio to mi nije namjera samo iznosim svoja iskustva,i nisam tu da bi preprodavao vec da bih se druzio i razmjenjivao iskustva,,,,,potpuno ste u pravu sto se tice prijasnjih modela i sam sam imao doogee dg 310 i bilo je problema nije mun gps radio,ali iznosim iskustvo sa ovim modelom i ovim mobitelom i tu mi nemoze niko prodavat svoju pamet jer sam informaticar i dovoljno se razumijem da znam o cemu govorim,jebe se meni i za doogee i za cubota i za xiaomi samo govorim ono sto znam i o onom sto posjedujem,nije mi jasno kako mozete srat po necemu sto niste ni vidili niti ga imali u ruci to nije u redu.ja sam samo iznio svoje misljenje i govorio ono sto znam imam te mobitele i nemogu im naci mane sve radi izuzetno scener otisaka prstiju radi puno bolje nego primjerice na xiaomiju gdje nece da prepozna od prve,a evo dete mi navedite koji je to mob po specifikacijama i cijenom bolji primjerice od tog doogaa f 5 ,,mobitel ima sve vrhunske karakteristike i sto je bitno sve savrseno radi
Doogee F5 ima phablet dizajn koji dolazi s 5.5 inčnim IPS zaslonom i FHD rezolucijom 1080×1920, usporedivo s iPhone 6 Plus rezolucijom, s Corning Gorilla Glass 3. Sačinjen je od tekućeg metala koji mu produljuje izdržljivost. Sa stražnje strane ima skener otiska prsta. Ispod haube dolazi s Android 5.1 i Doogee sučeljem, a najbitniji dio je da dolazi s Octa-Core 64-bit MediaTek MTK6753 2.0 GHz procesorom. Uz to savršeno ide 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a koji se može proširiti memorijskom karticom od 128 GB.F5 ima stražnju kamera od 13 MP (interpolirano 16 MP) s bljeskalicom i prednju od 5 MP (interpolirano 8 MP). Sve to pokreće baterija od 3000 mAh koja može izdržati do dva dana umjerenog korištenja. Također podržava 5V/2A brzo punjenje
e sad mi ti navedi koji to mobitel u tom cjenovnom rangu ima ,,,nije vazno sto ima vec sve izvrsno radi,jebo te xiaomi pun kineskog smeca memorija koja se nemoze prosirit i da nenabrajam dalje
Yo mamma ti je odgovorio, a da više ne feedamo trola ja ću ti samo staviti ovaj link dole
http://www.kimovil.com/en/compare/doogee-f2015,xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb,xiaomi-redmi-note-3-16gb
dakle cijenom su tu negdje, nebitno koji dolar sim tam, ovisi kak i odkud se uzima, dal si u eu ili ne, itd
sad ti meni reci šta doogee ima a da xiaomi nema?
Isti cjenovni rang, sve ostalo je na strani xiaomia - čak i da ne gledaš marku nego samo specifikacije. Sve lijepo piše crno na bijelom.
Sad da te pitam da za iste novce možeš uzeti fiću i bmw, samo na bmw moraš servis napravit koji te niš ne košta osim pol sata vremena (google plus rad) koji bi uzeo?
Možda glupa usporedba ali eto
A ovo copy paste gore, mislim stvarno, skužili smo te od starta a sad si se potpuno izdao. Bar priznaj koji dućan je u pitanju, gdje radiš tako da možemo doći vidjeti te "super duper" doogee mobitele
Eto tolko od mene