Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.547
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

5c izbjegni u svakom slucaju, najbolje bi bilo 6, istina da je skuplji, ali posto ces ga imat najmanje 2 god. mislim da se isplati dati za razliku.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U svakom slucaju 6icu,isplatit ce ti se vjeruj mi.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kupio bihnovi mob,umjesto mog galaxy s2 koji mi je jako spor.Potrošio bih 1500 kn. Šta preporučujete'

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

LG G2 sa njuskala

13 godina

Pozdrav trazim mob do 800kn polovni da nesteka da je brz.....moze biti kinez ili neka kopija nije mi bitno i da nije preko 5"::::)

Neka preporuka!?

NaRaYaN
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 18:45 (Vladovski).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

htc desire 510 radi stvarno odlično u tom cjenovnom rangu, čak i jeftinije. Imaš još bolje motorola moto g i xiaomi 1s, ali makar imaju bolje ekrane, malo su sporiji nakon nekog vremena od d510

Moj PC  
1 5 hvala 1
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

htc desire 510 radi stvarno odlično u tom cjenovnom rangu, čak i jeftinije. Imaš još bolje motorola moto g i xiaomi 1s, ali makar imaju bolje ekrane, malo su sporiji nakon nekog vremena od d510

kakav htc desire 510, nebi 500 kuna za njega dao, mobitel ima užasan ekran, SONY XPERIA E4G ubija svu konkurenciju u rangu do 800 kuna i još tolko košta nova sa garancijom u t-com-u ili vip-u , 64-bitni procesor koji ubija snapdragona 400 i 410, više nego solidan ips ekran, solidne kamere, naspram htc-a koji ima loš ekran, kamere su ispod prosjeka, pogotovo prednja i zadnja nema bljeskalice, a i procesor mu je slabiji

-moto g i xiaomi redmi 1s bi bili dobar izbor kad bi se mogli nac na oglasniku za 800 kuna , imaju dobro optimiziran sustav i hd ekran

14 godina
Evo ti recenzije zenfona 2 (
). Kroz ovaj tjedan cu napisat neku recenziju. Uzmi u obzir da ja imam 1,8ghz,2Gb ram.
16 godina
Naručio sam Iphone 6, space gray. Nadam se da se necu razocarati. Hvala na savjetima! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pinhead kaže...
maks0806 kaže...

kakav htc desire 510, nebi 500 kuna za njega dao, mobitel ima užasan ekran, SONY XPERIA E4G ubija svu konkurenciju u rangu do 800 kuna i još tolko košta nova sa garancijom u t-com-u ili vip-u , 64-bitni procesor koji ubija snapdragona 400 i 410, više nego solidan ips ekran, solidne kamere, naspram htc-a koji ima loš ekran, kamere su ispod prosjeka, pogotovo prednja i zadnja nema bljeskalice, a i procesor mu je slabiji

-moto g i xiaomi redmi 1s bi bili dobar izbor kad bi se mogli nac na oglasniku za 800 kuna , imaju dobro optimiziran sustav i hd ekran

Vidis, zaboravih na tu xperiu. Slazem se da d510 ima katastrofa ekran, ali lik je napomenuo da želi brzi mob, a sense leti na tom s410 chipsetu. Doduše istina, xperia je madafaker za te pare

13 godina

Pozz,molio bih preporuku iz zakon tarife sony xperia E4G(800 kn) ili 200 kn skuplji LG spirit.

Kamera mi nije bitna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Spirit je daleko atraktivniji mob, i ima lolipop. 

15 godina

Lg G3 ili Huawei Honor 6 ili OnePlus One?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Alo zelis brzinu O+O,a ako zelis top kameru onda G3.

1 0 hvala 1
13 godina

A taj O+O nemaš gdje servisirati u nas, i taj os na njemu nije baš stabilan. Uzmi g3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

A taj O+O nemaš gdje servisirati u nas, i taj os na njemu nije baš stabilan. Uzmi g3

Imas garanciju unutar eu, koliko sam cito ako ti se dogodi da nemozes software-ski popravit stvar, posaljes im mob na UK skladiste i dobijes novi.. I ne znam po cem OS nije stabilan, hydrogen je nov i naravno da se treba doradivat , al zato postoji cyanogen koji redi i vise nego zadovoljavajuce?

13 godina

Što je najgore taj hydrogen kažu da je bolji od cyanogena xD

A lakše je odnjeti u servis nego slati okolo mob po meni, sad kako kome

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ministar kaže...

LG G3 i OnePlus One su tu negdje, uzmi onoga koji je jeftiniji ;)

16 godina
maks0806 kaže...

Što je najgore taj hydrogen kažu da je bolji od cyanogena xD

A lakše je odnjeti u servis nego slati okolo mob po meni, sad kako kome

Vjerovatno zato sto je to cisti andorid nesto tipa sto nexus ima, bez ikakvih dodataka i pretjeranih modifikacija.
A dobro je dok saljes u UK, ne traje dugo , al eto kako kome pase.

Pinhead kaže...
ministar kaže...

LG G3 i OnePlus One su tu negdje, uzmi onoga koji je jeftiniji ;)

Od danas je 1+1 2000kn sa postarinom 16gb a 64gb 2500kn, a sad ne znam kak se krecu cijene G3.. Vjerovatno nesto slicno, tako da se sve svodi na stvar ukusa, performanse jednog i drugog sigurno nece razocarat..

12 godina
neaktivan

Može preporuka mobitela do 100 +/- eura ? (da je tanji a veći ekran,ostalo manje više bmb) pogledao sam iznad ovaj xperia e4 al on daleko maši rang od 100 eura tačnije LINK

Nikad ne razmisljam o budućnosti,uvijek sama dođe.
Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Taj telefon necese ni trebat servisirat,sad samo cekam O+2.. Problema neces imat jedino ako ga ti sam ne razbijes.... Klanjat ce mu se Samsung,HTC,LG i ostali android flagshipovi.. 

10 godina
neaktivan
Nobe kaže...

Može preporuka mobitela do 100 +/- eura ? (da je tanji a veći ekran,ostalo manje više bmb) pogledao sam iznad ovaj xperia e4 al on daleko maši rang od 100 eura tačnije LINK

preostaje ti da potražiš nešto rabljeno preko oglasnika ili kupiš novog kineza, evo ti link od ove teme, pa tu pitaj http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=309&jumpto=4681614&sort=asc&view=flat ekipa će ti preporučit nekog kineza za 100 eura koji će zadovoljit tvoje potrebe

15 godina
Bash kaže...
maks0806 kaže...

Taj telefon necese ni trebat servisirat,sad samo cekam O+2.. Problema neces imat jedino ako ga ti sam ne razbijes.... Klanjat ce mu se Samsung,HTC,LG i ostali android flagshipovi.. 

jel se prica sta kolika bi bila cijena one+2? neznam jel mi se isplati sad uzet 16 gb verziju 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
16 godina

Mislim da sam neki dan procitao da je osnivac rekao da ce cijena bit oko 2500kn al u kini sto znaci da kod nas nece ispod 3k kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Galaxy Grand 2 vs. Moto g2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja bih moto g2 bez previše razmišljanja. Ima masu bolji ekran zbog tft vs Ips tehnologije, brže radi zbog stock androida i future proof što se updatea tiče

Moj PC  
4 1 hvala 1
10 godina
neaktivan

Razmisljam se izmedju LG G4 i HTC M9.  Samsunzi ne dolaze u obzir posto ih ne volim :D

Bitno mi je svakodnevno "browsanje" internetom i glasni zvucnici su jaki plus kod M9 (volim slusati muziku vanka sa drustvom).

Vasa misljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako ti kamera nije preveć bitna, odi na m9. Kad se htc spoji na external amplifier isto je puuno glasniji nego bilokoji drugi mob. Također, ako želiš jeftinije proći, a gotovo ništa izgubiti naspram m9, pogledaj si m8

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zasto nitko ne preporucuju LG Flex 2, vidim na njuški ga ima oko 2200kn sa garancijom...

http://www.preporucamo.com/category/recenzije/recenzije-smartphonea/

0 0 hvala 0
13 godina

zato sto dolazi sa lagovitim softverom, pregrijava se, trenutno nema nikakve XDA aktivnosti za taj mob

trenutno izlazi novi sluzbeni updejt koji bi trebao rijesiti neke stvari ali ne znam hoce li to biti dovoljno..

a i kontam da se mobitel slabo prodaje i da ce LG vrlo brzo zaboraviti na njega i da nece imati upgrejd na Android M

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 15:10 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice