Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Siky1234 kaže...

Pozdrav, znam da sam vec naporan sto pitam po 3. put, ali danas sigurno narucujem mobitel pa zelim znati... Osim Asus Zenfonea koji mi nije dostupan, da li je Xiaomi Redmi 2 best buy do 1600kn?

Ovo: http://www.honorbuy.com/300-xiaomi-redmi-2-pro-2gb-16gb-smartphone-black.html ?

Ne izgleda loše za tu cijenu, jedino ne znam kakav je MIUI...

14 godina
neaktivan
zuper kaže...
Seizon kaže...
 Pozz, znaci ti su svi bolji od g3 onda? Ma bitno mi je kamera video i naravno kaj nebude srotal interneta i aplikacije...I ovaj oneplus one to nema u slobodnoj prodaji jelda? to see samo moze s niihove stranice kupit.I koji od tih svih je bas najbolji? Z3?

Onda m8 otpada. G3 ima super kameru, ali mu softverska strana malo šteka. 1+1 i z3 su onda najbolji izbor, a ja bi odabrao 1+1 64gb sandstone verziju

E hvalakolega znaci uzel budem z3 ali upravo videl da je to z3 compact za 380eura.ima kakva razlika u kvaliteti osim u velicini od normalnog z3?

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Što bi bio pun pogodak, za neku pristojnu cijenu (radnja: univerzalno.com) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
micr0 kaže...

Koliko je za tebe pristojno?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
Eol kaže...

Ovo: http://www.honorbuy.com/300-xiaomi-redmi-2-pro-2gb-16gb-smartphone-black.html ?

MIUI je odličan ROM, ako vas šta zanima slobodno pitajte. Mogu nabaciti i koji screenshot ako vas zanimaju neki datalji i slično.

14 godina
chaselol kaže...
micr0 kaže...

Koliko je za tebe pristojno?

~250-300€, LG G2 / G3 ,

11 godina
neaktivan
Eol kaže...
Siky1234 kaže...

Pozdrav, znam da sam vec naporan sto pitam po 3. put, ali danas sigurno narucujem mobitel pa zelim znati... Osim Asus Zenfonea koji mi nije dostupan, da li je Xiaomi Redmi 2 best buy do 1600kn?

To je taj mobitel za kojeg pitam, samo moj bi imao 1gb, a ovaj je 2... Problem je sto nemam gotovine, tako da mi 24 rate pase najbolje, a koliko citam i kako ljudi kazu do 1600kn osim Asus Zenfone-a je najbolji Xiaomi Redmi 2

Siky1234
16 godina
Siky1234 kaže...
Eol kaže...
Siky1234 kaže...

To je taj mobitel za kojeg pitam, samo moj bi imao 1gb, a ovaj je 2... Problem je sto nemam gotovine, tako da mi 24 rate pase najbolje, a koliko citam i kako ljudi kazu do 1600kn osim Asus Zenfone-a je najbolji Xiaomi Redmi 2

Koliko ja imam iskustva 1gb bi ti mogla bit malo s obzirom na miui, tezak je to rom, al zapravo se na kraju sve svodi sta ces sve imat na tom mobitelu. Iz osobnog iskustva redmi 1s, sa 1gb rama i par aplikacija nije bas najbolje podnosio posao, tocnije npr skype ga je ubijo i dosta puta je znalo doc da se sve crasha... Vjerovatno je kod redmi 2 bolja situacija zbog jaceg proca al i dalje giga je giga..

11 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Siky1234 kaže...
Eol kaže...
Siky1234 kaže...

Koliko ja imam iskustva 1gb bi ti mogla bit malo s obzirom na miui, tezak je to rom, al zapravo se na kraju sve svodi sta ces sve imat na tom mobitelu. Iz osobnog iskustva redmi 1s, sa 1gb rama i par aplikacija nije bas najbolje podnosio posao, tocnije npr skype ga je ubijo i dosta puta je znalo doc da se sve crasha... Vjerovatno je kod redmi 2 bolja situacija zbog jaceg proca al i dalje giga je giga..

Ako neko nadje ponudu sa 2gb rama da moze 24 rate neka javi :D Ali ja ne koristim nista prezahtjevno, Whatsapp, Viber, Messnger, Opera Mini, par nekih manjih igrica i aplikacija i tjt otprilike

Siky1234
11 godina
neaktivan

Pozz koji je mob dobar za 2000-2500kn. mislio sam uzet neki xiaomi redmi note ali ako ima neki bolji molim vas recite :)

Some people need a hug around neck with a rope!

0 0 hvala 0
16 godina
Siky1234 kaže...

Ako neko nadje ponudu sa 2gb rama da moze 24 rate neka javi :D Ali ja ne koristim nista prezahtjevno, Whatsapp, Viber, Messnger, Opera Mini, par nekih manjih igrica i aplikacija i tjt otprilike

Tesko je kod nas nac trgovinu koja prodaje nesto posteno pa da mozes platit na rate, al ak naletim na nes javim, iako po ovom sto si naveo vjerovatno ce te redmi zadovoljit bez obzira na gigu rama..

KikacMasni kaže...

Pozz koji je mob dobar za 2000-2500kn. mislio sam uzet neki xiaomi redmi note ali ako ima neki bolji molim vas recite :)

Imas i koliko os, ovisno sta ti treba, za pocetak velicina ekrana? 4.7, 5, 5.5?

13 godina
micr0 kaže

~250-300€, LG G2 / G3 ,

Lumia 830

Lumia 930 (malo iznad ali mrak)

Ne bih android birao u 300 eur rangu u bih...

11 godina
neaktivan

Pa nije bitna toliko velicina. vise bih volio da je ekran dobar i ima dobar proc te 2gb rama :)

Some people need a hug around neck with a rope!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 22:24 (KikacMasni).
11 godina
neaktivan

Nista, hvala na pomoci, Xiaomi je narucen :D

Siky1234
16 godina
KikacMasni kaže...

Pa nije bitna toliko velicina. vise bih volio da je ekran dobar i ima dobar proc te 2bg rama :)

Meizu M1 note sto je po meni bolje neg redmi note

Jiayu s3

za ~2500 mos uzet zenfone 2 s 4gb rama 

Mos uzet kod nas na njuski lg g2/g3 , xperia z2/z3

Ima toga jos al ono to su trenutno najprodavanije stvari koliko vidim bar u tom cjenovnom rangu. Tocnije ima jos modela al sto je sigurno sigurno je, naravno uvijek se moze uzet neka marka tipa elephone koja na papiru nudi dobre stvari al jednostavno nije jos toliko dugo na trzistu da bi stekao kvalitetan dojam o samom uredaju (kvaliteta izrade , dugotrajnost, bugovi, nadogradnje software-a i slicno)...

I btw siky, pitanje, zasto nemozes zenfone 5? imas ga u wow shopu za 1577,89kn karticno placanje.?

EDIT: sad vidim da je redmi narucen, :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 22:50 (MarioVk).
11 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
KikacMasni kaže...

Pa nije bitna toliko velicina. vise bih volio da je ekran dobar i ima dobar proc te 2bg rama :)

Meizu M1 note sto je po meni bolje neg redmi note

Jiayu s3

za ~2500 mos uzet zenfone 2 s 4gb rama 

Mos uzet kod nas na njuski novi lg g2

Ima toga jos al ono to su trenutno najprodavanije stvari koliko vidim bar u tom cjenovnom rangu. Tocnije ima jos modela al sto je sigurno sigurno je, naravno uvijek se moze uzet neka marka tipa elephone koja na papiru nudi dobre stvari al jednostavno nije jos toliko dugo na trzistu da bi stekao kvalitetan dojam o samom uredaju (kvaliteta izrade , dugotrajnost, bugovi, nadogradnje software-a i slicno)...

I btw siky, pitanje, zasto nemozes zenfone 5? imas ga u wow shopu za 1577,89kn karticno placanje.?

EDIT: sad vidim da je redmi narucen, :)

Wowshop nudi samo 6 i to diners, a kod mene je bilo za amex i barem 12... ali opet mislim da nisam promsioa jer bar ljudi kazu da je top 3 do tih para :D

Siky1234
16 godina
Siky1234 kaže...

Wowshop nudi samo 6 i to diners, a kod mene je bilo za amex i barem 12... ali opet mislim da nisam promsioa jer bar ljudi kazu da je top 3 do tih para :D

Ma nisi promasio, baci neki review kad ga dobijes, da dobijemo dojmove 

11 godina
neaktivan

Pozdrav grupi

trebam kupiti za ženu mobitel, pa sam dobio ponudu od tele 2 za produženje ugovora za ove mobitzele ... a ne znam koji da odaberem ... uglavnom žena će koristiti mobitel za fejs i slikanje, pa si mislim da bi bilo najbolje da uzmem mobitel sa najboljom kamerom ... ak znate nešto napišite ili barem glasajte

1 lg l70 293 kn
9 lg l90 779 kn
1 huawei ascen g630 664 kn
0 alcatel idol 446 kn

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav svima!

Za nekih mjesec dana imam mogućnost produljenja ugovora u Tele2 pa nekako sam suzio izbor na 3 smartphonea koja mi u ovom trenutku izgledaju zanimljivo s obzirom na cijenu i ono što nude:

HTC Desire 816

Sony Xperia T3

LG Optimus G.

Molio bih za pomoć u odabiru uz određeno objašnjenje zašto je baš navedeni najbolji. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Desire 816. Ima najveći i dobar ekran, stereo zvučnike, više ram-a, kvalitetna izrada i osobno najljepši dizajn i htc-ov softver je poznat po jednostavnosti i brzini.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
zuper kaže...
Desire 816. Ima najveći i dobar ekran, stereo zvučnike, više ram-a, kvalitetna izrada i osobno najljepši dizajn i htc-ov softver je poznat po jednostavnosti i brzini.

A navodno mu je i kamera dobra kako kazu na gsmareni. A podrzava i video snimanje  u 60 i 120fps

14 godina
neaktivan

pozdrav, trebao bih pomoć, ne mogu se odlučit..

14 SONY XPERIA E4
1 SAMSUNG GALAXY GRAND NEO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa trebam pomoć, kupujem maloj sestri za krimu mobitel, u Zagrebu sam do petka pa mi ne igra webshop ulogu već isključivo dućan. Mobitel će služit za fejs i selfije pretpostavljam (16 godina), dakle prednja i stražnja kamera bi kao trebali bit dobri. Do 1500kn.

Ovo dole su opcije koje sam našao:

ako neko ima neki razlog zasto bas neki od ovih uzet ili neki drugi primjer slobodno nek napiše.

1 Huawei P7 mini
4 LG G2 mini
6 Asus zenphone 1GB verzija
0 LG L Bello 5"
Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer '0 kaže...

pozdrav, trebao bih pomoć, ne mogu se odlučit..

Jasno je kao dan.

Samo neke prednosti Xperie u odnosu na Grand Neo:
bolji tip ekrana(IPS vs TFT)
bolja rezolucija ekrana

jača android verzija

jači procesor

novije je proizvodnje(za mene je i ovo prednost)

bolja zadnja kamera, 1080p video snimanje u odnosu na 720p u Nea

bolja prednja kamera(720p u odnosu na VGA)

jača baterija

malo je manji i lakši u odnosu na Neo dok je veličina ekrana ista

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 13:29 (Haker_x).
13 godina
cecenac kaže...

Ekipa trebam pomoć, kupujem maloj sestri za krimu mobitel, u Zagrebu sam do petka pa mi ne igra webshop ulogu već isključivo dućan. Mobitel će služit za fejs i selfije pretpostavljam (16 godina), dakle prednja i stražnja kamera bi kao trebali bit dobri. Do 1500kn.

Ovo dole su opcije koje sam našao:

ako neko ima neki razlog zasto bas neki od ovih uzet ili neki drugi primjer slobodno nek napiše.

Manje vise identicna 4 telefona, iako Asus tu ima kvalitetniji ekran i ostatak hardvera mada njoj to nije bitno.

Ja bih mozda preporucio LG Bello, cisto jer mi se cini kao "zenski" telfon od ta 4.

Inace Asus, jer je izdrzljiv a za ostale ne mogu to reci jer sam promjenio ~15 androida u 4 godine i pouzdanost koju sam nasao kod Asus modela ne bih rekao da cu i pomisliti na promjenu brenda u bliskoj buducnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 15:06 (chaselol).
13 godina
Bello sa tim odvratnim ekranom naspram zenphonea?
Asus all the way. Btw krizma se sa 16 godina?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo i mene napokon s kratkotrajne suspenzije

13 godina
neaktivan

Pa šta radiš da dobiješ ban? xD

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Pa šta radiš da dobiješ ban? xD

Svadjam se s likovima koji ocito nemare za druge i psujem im  AKA bill-jobs

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 16:16 (ivanoman).
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Bello sa tim odvratnim ekranom naspram zenphonea?
Asus all the way. Btw krizma se sa 16 godina?

Pa da, 2 srednje, 16 godina, mislim da znam koliko sister ima godina xD. U Dalmaciji su krzime najčešće u 2. srednje, u zg 7.-8. razred :)

Ostala mi je sad dilema, G2 mini i asus, mislim da cu rađe na g2 mini bijeli, nekako je ženskastiji, jedino mi se gadi qhd, al nece ona ni skuzit razliku, dumbphone je imala sve do sad.

Live and let live.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice