Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.023.584
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

koje su cijene tih lumia, novih i rabljenih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mar123 kaže...

LUMIA 630 novu sam platio 300 KM ili tvojih 1200 kn. Možeš naći rabljenu ili fakat novu ispod 1000 kn.

16 godina
Silwncer kaže...
mar123 kaže...

LUMIA 630 novu sam platio 300 KM ili tvojih 1200 kn. Možeš naći rabljenu ili fakat novu ispod 1000 kn.

i koja je bolja, 535 ili 630?

i dajte mi recite podrska na store-u od windowsa je danas kakva? imo sam davno windows mobitel i nije bila nesto, jel sad bolja situacija?

12 godina
odjavljen
mar123 kaže...
Silwncer kaže...
mar123 kaže...

i koja je bolja, 535 ili 630?

i dajte mi recite podrska na store-u od windowsa je danas kakva? imo sam davno windows mobitel i nije bila nesto, jel sad bolja situacija?

Sad je dosta bolja situacija. Obje imaju 8GB, 535 ima 1GB RAM. Ja bih savjetovao 630 jer nemam nikakvih problema s njom. 535 ima problema s displayom. Ako želiš 535, potrudi se da je firmware 5.0, ne 3.0. Da sumariziram: 630: bolja performansa i nema problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 16:32 (Silwncer).
13 godina

535 ima 1GB rama. prednju kameru i LED blic.

10 godina
neaktivan

evo napokon sam malo suzila izbor:)

dvoumim se između lumie 535 (700kn u vipu) ili Noa H40 (990kn).

oba imaju sve što mi treba, ali ne znam koji je bolji :/

što biste vi izabrali?

13 Lumia 535
0 Noa H40
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 19:22 (tasha005).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li se isplati kupiti ovaj mobitel za 2000 kn?

http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

Specifikacije mu nisu lose, 8 jezgreni proc, 2gb rama itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ToMisLaW kaže...

Da li se isplati - naspram kojeg drugog konkurenta?

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
ToMisLaW kaže...

Da li se isplati - naspram kojeg drugog konkurenta?

Pa bilo kojeg mobitela za 2000 kn.. Sumnjam da ima bolji..

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 0:04 (ToMisLaW).
14 godina
neaktivan

Novo samo il moze i njuska i to? Jer dobis novu Xperiu Z2 il LG G2 za te pare...

17 godina

Do 2000kn mislim da je novo best buy Xiaomi mi3. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Dvoumim se izmedju Xperie Z3 i HTC One M8, dosta sonya sam vec koristio i svi su bili stabilni i brzi, vjerujem da je tako i kod htca. Eh sad, sto se tice dizajna tu su mi negdje iako mali plus ima htc. Jedini problem je ova 4MP kamera dok je kod z3 20MP. Sto je po vama kvalitetniji i isplativiji uredjaj? 

10 Z3
9 M8
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Isprobaj oba dva pa se odluči. 

M8 = ekran, rad softvera, zvučnici, IR blaster 

Z3 = baterija, kamera 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Lumia 535 ako se ne varam da je imala neki hardwerski problem, tek u novijoj verziji su to ispravili. Moram naci clanak pa editiram kasnije

Edit: Lumia 535 sve do revizije 5.0 su imali hardwerski problem sa touch screenom. Tek od revizije 5.0 je to rijeseno ali mislim da ih jos nema kod nas

Kako znat koja je revizija?

12 godina
odjavljen
chrispy450 kaže...
Patrick_cro kaže...

Lumia 535 ako se ne varam da je imala neki hardwerski problem, tek u novijoj verziji su to ispravili. Moram naci clanak pa editiram kasnije

Edit: Lumia 535 sve do revizije 5.0 su imali hardwerski problem sa touch screenom. Tek od revizije 5.0 je to rijeseno ali mislim da ih jos nema kod nas

Kako znat koja je revizija?

Pod about:

Trebalo bi također pisati na kutiji.

13 godina
neaktivan

Aa hvala. Ali imam problem sad. Znaci sestra ima ovaj mob i odlican je, svidio mi se odmah. Trenutno koristin LG L7 II P710 i neznan da ga prodam i kupim Lumiu 535 ili da jos ustedim i LG L Bello?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
chrispy450 kaže...

Aa hvala. Ali imam problem sad. Znaci sestra ima ovaj mob i odlican je, svidio mi se odmah. Trenutno koristin LG L7 II P710 i neznan da ga prodam i kupim Lumiu 535 ili da jos ustedim i LG L Bello?

L535 je sada best buy, ali kada kupuješ pazi da je hardware revision 5.0 ne 3.0. L630 je isto super mob bez ikakvih problema,ali nema prednje kamere.

14 godina
neaktivan

tražim neki mobitel za oko 2000 kn,zapao mo mi je za oko noax81 http://mob.hr/noa-x81-recenzija/ dal valja taj mob sta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kupi xperiu z2 s njuškala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Drky1991 kaže...

tražim neki mobitel za oko 2000 kn,zapao mo mi je za oko noax81 http://mob.hr/noa-x81-recenzija/ dal valja taj mob sta

Izgleda fino mada.....8 jezgri kad vidim to me odbija odma. Sve je to preseravanje a sve i jedan kinez trpa takve procesore...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

sad se malo dvoumim između Lenovo P70 i noa x81....levno ima jacu bateriju a noa bolju rezoluciju ekrana i kameru

14 godina
Pozdrav, imam trilemu. U potrazi sam za WP mobitelom koji bi koristio par mjeseci dok Lumia 640 ne izade i dok ne vidim komentare korisnika da ne bi ispalo kao ovo sad sa Lumiom 535. Zanima me da li bi se isplatilo sada uzeti HTC 8x jer vidim da i dalje dobiva updateove a i ima 720p ekran ali je 4.3" ili mozda Prestigio 8500 koji isto ima 720p ekran ali ima 5" ili mozda Lumia 535 ali ona mi je zadnji odabir radi svih problema sa touch screenom. Ne bi igrao igre na mobu nego mi je bitno da nije bas "stucav" u izbornicima i da moram cekati par sekundi da izvrsi operaciju. Koliko vidim dual core na 8x je zapravo slican ili bolji nego ovaj Snapdragon 200 koji je quad core. Koji bi ste Vi uzeli na mom mjestu? Polovni 8x i Prestigio kostaju kao nova Lumia 535.
13 godina
neaktivan

Moja preporuka za Lumiu 535! Ima mi sestra taj mobitel. U pocetku je zezao oko tog toucha onda sam updatea software i nema greske sad! 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Prestigio se brzo kvare,a HTC je odličan mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vidim da je netko u temi o WP napisao da je danas kupio L535 i da je mob katastrofa tako da definitivno otpada. A izmedu HTCa i Prestigia nemam sta razmisljati iako Prestigio ima veci ekran.
13 godina
chrispy450 kaže...

Moja preporuka za Lumiu 535! Ima mi sestra taj mobitel. U pocetku je zezao oko tog toucha onda sam updatea software i nema greske sad! 

Danas bio u Vip centru u Areni i bas isprobavao tu lumiu 535, uzas koliko laga mob. Izgleda da je 3.0 revizija, nisam isao gledat u postavke ali ovo sto sam prckao po njemu nije bilo nikako fluidno.

16 godina
neaktivan

Upravo sam narucio ovaj mobitel.

Specifikacije i izgled za 1700 kn više nego odlično.

Glavne značajke: Qualcomm® Snapdragon™ 1.2GHz Quad Core, 5.0” HD IPS, 8 GB (max 32 GB), 2 GB RAM, Android 4.4.2 (KitKat), 4G, Dual SIM
Ostale značajke: 13MP kamera (2592 x 1944) s led bljeskalicom + sekundarna 5MP, 2G, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB, GPS, FM radio

http://mondo.hr/lenovo-s60-bijeli

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 18:54 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iskreno mislim da si trebao G2 uzeti. Koristio sam mob donedavno i nemam rijeci za taj mob. Zaslon i baterija odlicni (6-7h SOT). Lollipop za njega samo sto nije a imao sam unofficial verziju i letila je a za 1800 kuna si mogao naci novi zapakirani na njuskalu.
15 godina
siljo90 kaže...
Iskreno mislim da si trebao G2 uzeti. Koristio sam mob donedavno i nemam rijeci za taj mob. Zaslon i baterija odlicni (6-7h SOT). Lollipop za njega samo sto nije a imao sam unofficial verziju i letila je a za 1800 kuna si mogao naci novi zapakirani na njuskalu.

Yep, evo ja baš danas uzeo novog za te pare. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
siljo90 kaže...

Znam, mogao sam kupiti Z2 ili G2, ali problem je u tome što sam jedino mogao kupiti preko kartice do 2000kn, a ne u kešu. Zato sam odabrao ovaj..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice