Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.026
|
čitano: 12.508.318
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Da li netko zna da li će se kakav posput dijelitit na mobicity-u za Božil. Planiram uzeti z3 ili neki kineski zavisi takve će biti vijesti i da li je vrijedno čekati z4. U biti kolike su šanse za neki popust ili u nekom drugoj trgovini?

I još jedno pitanje da li je točno da kod mobicity-a može mobitel kupiti bez VAT-a i da su velike šanse da na carini prođe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Jim Carrey kaže...

I još jedno pitanje da li je točno da kod mobicity-a može mobitel kupiti bez VAT-a i da su velike šanse da na carini prođe?

Da, kupuješ bez VAT-a i nema problema na carini.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina

I mene zanima pošto planiram najvjerovatnije kupiti g3 32 gb verziju ima li negdje preporuka shop-a? Planiram na mobicity pa me zanima da li će biti kakvih popusta tamo ili negdje dalje. Da li se isplati uopće čekati ili će cjena biti manje više ista?

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Uzeo sam S4 na kraju bez puno razmisljanja i sad imam jedan problem. Naime na WiFi mrežu se spoji normalno i sve rado,ali čim je ugasim dakle kad terba koristiti mobilne podatke nestane ona ikonica za podatke (3G...) i kad pokusam otvoriti neku stranicu pise da web stranica nije dosupna jer nije uspjelo pretrazivanje DNS-a.

Jel zna neko rijesit problem?

A ponekad se pojavi i nestane nakon 10-15 sekundi

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Jim Carrey kaže...

Ne da nema problema, nego nema carine a kako carina ne postoji, ne može uzrokovati probleme, isto koda kupuješ nešto iz Bjelovara, Virovitice ili Slatine. Kako nema granice ili carine među županijama, nema ni među državama članicama EU.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 13:52 (EchoOne).
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Deawood kaže...
Jim Carrey kaže...

Ne da nema problema, nego nema carine a kako carina ne postoji, ne može uzrokovati probleme, isto koda kupuješ nešto iz Bjelovara, Virovitice ili Slatine. Kako nema granice ili carine među županijama, nema ni među državama članicama EU.

Napisao si išto što i ja samo što sam ja sažeo i rekao ono bitno.

Ali nebitno, mislim da svi znamo da nema carine između članica EU. Samo možda je čovjek mislio da ima carine s obzirom da se ne plaća VAT kod Mobicity.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 15:20 (Deawood).
16 godina

Samsung S3 Neo ili Huawei P6; mobitel je za oca inace. Huawei izgleda jaci na papiru ali UI na S3 se cini boljim jer je vec upoznat sa TouchWizzom. Ako moze pomoc onih koji su koristili uredaj u vezi trajanja baterije, kamere i nekog opcenitog dojma. Hvala unaprijed

3 Huawei P6
3 Samsung Galaxy S3 Neo

0 0 hvala 0
12 godina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A zasto se ne placa VAT kod Velike Britanije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ljudi, aj ovako....

Treba mi mobitel, volio bi veci ekran, dakle od 4,5'' do 5'', bitno da je fluidan, koristit ga najvise za slusanje glazbe, viber, whatsapp, facebook...

Uz to mi je bitno da ima dobar odziv tipkovnice, mozda ovo zadnje zvuci glupo, al imao sam prilike koristit neke mobitele, ne mogu napisat tocno poruku, dok na drugom sve ide kako treba...

Ovo gore je dakle bitno, da ne steka, da baterija moze lijepo izdrzati uz slusanje glazbe i opcenito da traje sto duze + viber,whatsapp i facebook...

Kamera, igranje igrica, to je samo + ali je nebitno, OS je isto nebitan haha...

Eh da da ne bi zaboravio, novac koji imam na raspolaganju je 1000 kuna...

EDIT: Moze i polovno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 20:10 (Pezer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači ide bez VAT-a i našeg PDV-a. Ovo za popust da li netko zna kako će ići cijena za Božić? Ili možda netko ima voucher-a za mobicity sa nekim popustom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ide bez VATa (njihov PDV) i bez PDVa. Razlog zašto nema tog VATa nije posve jasan, vjerojatno nisu refreshali stranicu kad smo ušli u EU pa kad su skužili kako im prodaja ide od Hrvatske onda su ostavili, ako ih kontaktirate na npr. fejsu, izbrisat će vam komentar uvezi tog VATa. A našeg PDVa nema jer smo u EU pa nema carine za proizvode iz drugih članica EU. 

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ide bez VATa (njihov PDV) i bez PDVa. Razlog zašto nema tog VATa nije posve jasan, vjerojatno nisu refreshali stranicu kad smo ušli u EU pa kad su skužili kako im prodaja ide od Hrvatske onda su ostavili, ako ih kontaktirate na npr. fejsu, izbrisat će vam komentar uvezi tog VATa. A našeg PDVa nema jer smo u EU pa nema carine za proizvode iz drugih članica EU. 

kako ne? imas cijena "EX VAT" i sa "VAT".

Primjerice za OnePlus One

Ex. VAT: €416.68

Inc. VAT: €500.02

Po meni placamo ovu od 500eura.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 23:56 (eXecutioner).
13 godina
neaktivan
eXecutioner kaže...
Deawood kaže...

kako ne? imas cijena "EX VAT" i sa "VAT".

Primjerice za OnePlus One

Ex. VAT: €416.68

Inc. VAT: €500.02

Po meni placamo ovu od 500eura.

Po tebi plaćamo, ali po nama koji smo kupili 5-6 mobitela i više od njih ne plaćamo. Ja sam ih kupio 12 ili 13 do sad, nisam još plato VAT

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Po tebi plaćamo, ali po nama koji smo kupili 5-6 mobitela i više od njih ne plaćamo. Ja sam ih kupio 12 ili 13 do sad, nisam još plato VAT

Ok, ja kakve sam srece meni bi naplatiti. :) Hvala na objasnjenju.

15 godina
eXecutioner kaže...
EchoOne kaže...

Ok, ja kakve sam srece meni bi naplatiti. :) Hvala na objasnjenju.

Vece su sanse da meni elitna prostitutka da besplatno nego da tebi VAT naplate, tako da ne brini.

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

"na mobicity-u Google Nexus 7 16GB (2012) za 650kn i njegov slabiji brat Google Nexus 7 8GB (2012) za 565kn (+dostava 15 funti)
no umjesto placanja dostave postoji i bolja solucija: FREE SHIPPING - Automatic on device orders with 2+ accessories in the cart

ps: samo da napomenem da se cita opis proizvioda.. dakle ovo je factory refurbished uredjaj! (kao sto su bili oni nexusi 4 za kojim smo svi poletili! )"

kopiram iz teme nexus 7 i pitam dali je vec netko narucivao?

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam dvojbu za kolegu

10 Nokia Lumia 630
1 HTC Desire 300
vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
13 godina

Desire 300 je totalna katastrofa,zaobidi u sto sirem luku

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Moze mi odg nego na ovo gore?? Evo ponovno cu napisat...

1000 kuna, moze polovno, sta je najbolje za te pare...

za prosjecnog korisnika(zato i nedam vise para :D )

igrice se nece ni igrat, dakle baterija da moze izdrzat solidno, slusanje glazbe i da je fluidan i po mogucnosti malo veci ekran min. 4,5'' uz glazbu tu ce se koristit viber, whatsapp, skype i face, dakle nista posebno...

E da, ne znam kako da objasnim, napisao sam i gore, mozda je to inace samo kod kineza, ali imao sam Aku A1 dosad i imao sam problema sa pisanjem poruka, mislim "pogađanjem" slova, zvuci smijesno, al ono promasim slova, kad krenem brzo pisati, dok recimo uzmem od prijatelja S4 i nikakvih problema nemam s tim, pa eto sta bi vi predlozili??

Vidio sam ovaj Noa H43 izgleda dosta zadovoljavajuce za 800 kuna, al me brine upravo to kakav mu je ekran i odziv na dodir :/

0 0 hvala 0
17 godina
Do 1000kn Xiaomi 1s sa mobicitya.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

E hvala vam, ovaj Xiaomi mi cak izgleda jos bolji, ima i dual sim, sto ce mi odlicno doci...

Mislim da necu ni gledati dalje, uzet njega i dobro...

0 0 hvala 0
13 godina

Uzeo sam upravo ko novi optimus g sa njuske za 900 kn. Star par mjeseci sa svim u kutiji

Odusevljen sam koliko sam dobio za te pare. 32Gb memorije 13mpix kamera. Delicije :D

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Ako sam bio relativno neodređen u zamolbi za pomoć, sada imam malo jače detaljniju zamolbu, u okviru specifikacija, gdje se traži mobitel ovakvih ili možda boljih jačih specifikacija sa ekranom od 4.5 incha, pa pucajte prijedloge. http://www.gsmarena.com/samsung_i9300i_galaxy_s3_neo-6289.php
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko baruta bi dao za mob?

Ali evo, pošto si postavio S3 neo kao primjer, vjerojatno je granica nekih 2000 kn. Za te novce možda uspiješ izvući LG G2 ili Xperiu Z1.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
Iskreno, ne uzimam ja, još manje za sebe, već prijatelj želi uzeti za svoju bolju polovicu novi mob, koji ima neki nivo specifikacija, no uvijek ima mjesta za onu, od viška glava ne boli, osim kada treba nešto over too much platiti. Znači, oni main detalji su dijagonala ekrana do 4.5 incha, kamera minimalno 5 pa do 8 mega, Quadcore core procesor, utor za SD karticu, i slično tome, uz po mogučnosti pojači HW u potpunosti, ako postoji. Ono što je možda malo too over kod ovog moba je veličina dijagonale moba, gdje se PRVO traži uz takve ili bolje specifikacije, 4.5 incha display. Za LG G2 postoji jedna takva ponuda, ali gdje bi se mogla ubosti XPERIA takva za takve novce?!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 23:25 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmm, nezgodno cijenovno područje za tu veličinu ekrana. Xperia Z3 compact bi bila savršena za to.

Z1 compact ima 4,3" ekran, pa sad koliko to igra ulogu ne bih znao.

A ako SD kartica igra ulogu, onda G2 svakako otpada.

A možda galaxy S5 mini?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
17 godina

Možda da proba ovdje staviti parametre koje trazi Phonefinder

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo sada posjedujem grand neo i odlucio sam malo se osvježiti novim mobitelom, raspoloživi dohodak je porastao pa eto... mi hrvati kakvi smo moramo odma negdje to trošit :D Neko na ovo neko na ono evo ja se odlucio za mob :D

Ja razmisljam o 6ici ili 6plus jer do sada nikad nisam imao iphone pa da i ja to sad isprobam. 6 sam drzao u ruci lijepo sjeda i pristaje, svida mi se i dizajn a sto se softvera tice i nekih drugih stvari to neznam. Potreban mi je za posao, mailove i sl stvari. Također mi treba i za sve one stvari ajmo rec sto mladi vole :D

Anketu postavljam pa glasajte i preporucujte izmedu navedenih mobitela. Molim Vas da Vaš glas i potkrijepite zasto?

Unaprijed hvala

5 Iphone 6
2 Iphone 6 plus
12 Xperia Z3 ili T3
4 Note 4
1 S5

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice