Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.542.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Miki_16 kaže...
zelim si kupiti najkasnije sutra neki mob do 1000kn...koji mob ima ok kameru to minajbitnije?? kakav je doogee DG350??

Za te pare odlican :)

Tesko ces bolji novi nac ;)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
Miki_16 kaže...
zelim si kupiti najkasnije sutra neki mob do 1000kn...koji mob ima ok kameru to minajbitnije?? kakav je doogee DG350??

Nije los ali prema ovom review-u, kamera mu bas i nije nesto:

http://mob.hr/doogee-dg350-pixels-recenzija/3/

Ispada da bolju kameru ima Zopo ZP700

http://mob.hr/zopo-zp700-recenzija/3/

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako, kupujem tati mobitel, znaci obican neki, za starije i da je do nekih 100-200 KN, novi, znate li gdje mogu potraziti takve? Ili sa njuskala neka dobra ponuda? Hvala

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

Ovako, kupujem tati mobitel, znaci obican neki, za starije i da je do nekih 100-200 KN, novi, znate li gdje mogu potraziti takve? Ili sa njuskala neka dobra ponuda? Hvala

U pošti vjerovatno.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
definho kaže...

Ja bih zi preporučio Sony LIve With Walkman Wt19i, može se nna njušci nać između 200 i 300Km, def preporuka jer ima andorid 4.0.4 i sve ostale fičere i odličan je za te novce

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
12 godina

Kako da upaltim na žiro račun, di to trebam ići jel mogu u pošti. Nisam to nikad radio. A treba mi u vezi mobitela koji ću preuzeti. Hvala

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
zviznemte kaže...

Kako da upaltim na žiro račun, di to trebam ići jel mogu u pošti. Nisam to nikad radio. A treba mi u vezi mobitela koji ću preuzeti. Hvala

odes u postu i zatrazis onu zelenu uplatnicu i tamo upises sve podatke i platis

GamingOnline
13 godina
protjeran
definho kaže...

Imaš te jeftine telefone po kioscima Tiska, pošti, a i u svakom vip/tele2/ht centru, drugim riječima na svakom koraku.

Stop reklamerima! http://www.pohrani.com/f/1I/hO/1a3dgIsH/capture.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 15:59 (bill_jobs).
14 godina
odjavljen
zviznemte kaže...

A lik će ti poslati mobitel doma? Nemoj to raditi, fejk. 

11 godina
neaktivan

trebam neki mob do 1000 kuna, možda koji stotinjak kuna mogu i više pljunut ali da vrijedi te pare... već tjednima se natežem po netu i više nemam živaca.. što više prijedloga molim

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 16:03 (trina).

0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...
definho kaže...

Ja bih zi preporučio Sony LIve With Walkman Wt19i, može se nna njušci nać između 200 i 300Km, def preporuka jer ima andorid 4.0.4 i sve ostale fičere i odličan je za te novce

Ma kakav stari "smartphone" s androidom za starije za 200kn, samo ce se nazivcirat. Bolje uzet neki obicni mobitel koji ce mu sluzit za njegove potebe, radit kak treba i nece ga morat punit svaki dan.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
Deawood kaže...
zviznemte kaže...

A lik će ti poslati mobitel doma? Nemoj to raditi, fejk. 

likica mi rekla da prvo uplatim pola pa kad vidim mob da uplatim ostalo

13 godina
Ne budi glup, uplata pri preuzimanju, neka ti posalje pouzecem i to je to. Kakvi unaprijed, to mu dajes poklon.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
assassin.st kaže...
Ne budi glup, uplata pri preuzimanju, neka ti posalje pouzecem i to je to. Kakvi unaprijed, to mu dajes poklon.

Dobro hvala.onda necu..pitat cu je da mi posalje tako ako necu dovidenja.

A kako se inace vrsi uplata na ziro racun. Da naucim za ubuduce kad ce mi za nes ozbiljno trebat. ;)

15 godina
zviznemte kaže...
assassin.st kaže...

Dobro hvala.onda necu..pitat cu je da mi posalje tako ako necu dovidenja.

A kako se inace vrsi uplata na ziro racun. Da naucim za ubuduce kad ce mi za nes ozbiljno trebat. ;)

odes u banku na salter uplata i kazes teti da oces uplatit na taj i taj broj racuna, ili uzmes opcu uplatnicu i ispises sve podatke koji trebaju i predas u posti 

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan

Može li mi netko preporučiti moditel sa OVE STRANICE? Inaće to je kanadska stranica za polovne stvari. Mama mi j trenutno tamo pa će mi kupiti mobitel dok je još tamo. Kao filtere sam stavio grad (Edmonton) i cijena do 110$. Slabo se razumijem u mobitele ali bih izbjegavao apple, htjeo bih android.

Hvala u naprijed! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Brat mi treba mobitel, a on ne zna što bi uzeo pa što biste mu vi preporučili

0 Samsung Galaxy Grand Neo
0 Samsung Galaxy Trend
2 Samsung Galaxy Core2

0 0 hvala 0
14 godina
matej1900 kaže...

Koliki je budzet? Mislim da bi se dalo nac i boljih od navedenih.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
matej1900 kaže...

Loš izbor

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan

budzet je do 2000 max 2200 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 22:50 (matej1900).

0 0 hvala 0
12 godina

novi ili polovni?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
matej1900 kaže...

jesi li ovo birao 3 najgora do 2000kn?!

14 godina
matej1900 kaže...

budzet je do 2000 max 2200 kn

Na visoj granici ovog budzet u Svijetu-medija mozes uzet Xperiu Z koja je 3 klase bolji mobitel od svega navedenog. A ako bi isao i na mobitele iz oglasnika bi si mogao uzet i nesto tipa LG G2.

17 godina
neaktivan
headshot kaže...

Može li mi netko preporučiti moditel sa OVE STRANICE? Inaće to je kanadska stranica za polovne stvari. Mama mi j trenutno tamo pa će mi kupiti mobitel dok je još tamo. Kao filtere sam stavio grad (Edmonton) i cijena do 110$. Slabo se razumijem u mobitele ali bih izbjegavao apple, htjeo bih android.

Hvala u naprijed! 

Jel može netko preporučiti? Nebi bio dosadan da situacija nije hitna {#}

11 godina
neaktivan

Želi novi mobitel

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kupujem nov mobitel, pa me zanima može li mi netko preporučiti mob do 2000 kn?

0 0 hvala 0
13 godina
headshot kaže...
headshot kaže...

Hvala u naprijed! 

Jel može netko preporučiti? Nebi bio dosadan da situacija nije hitna {#}

Unlocked Brand NEW Huawei ascend y530, never used, in box. | cell phones | Edmonton | Kijiji

Sve ostalo je polovno, polomljeno, zakljucano na neku mrezu itd.

Ovo je novo (bar je tako napisao) i sasvim kulturan uredjaj.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 10:40 (chaselol).
16 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje za sve aktivne forumaše. Za dva dana bi trebao u Vip centru preuzeti Galaxy S5 mini uz prijenos broja na tarifu Bez granica L. Nakon što mi se uračunaju svi popusti tarifa pada s 235 kuna na 145 kuna i tu mi taman uletava Galaxy S5 mini za 92 kune mjesečno pa cijela cifra ispada 99 kuna odmah i 237 kuna iduća 24 mjeseca.

Moje pitanje za vas glasi da li znate za neki mobitel koji je vodootporan (must have) i sličnih specifikacija kao novi Galaxy S5 mini, a da me izađe sličnu cifru svaki mjesec?

Meni se ovo čini kao fenomenalna ponuda.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
neaktivan
z1 comapct , tu su negdje :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Man kaže...
Imam jedno pitanje za sve aktivne forumaše. Za dva dana bi trebao u Vip centru preuzeti Galaxy S5 mini uz prijenos broja na tarifu Bez granica L. Nakon što mi se uračunaju svi popusti tarifa pada s 235 kuna na 145 kuna i tu mi taman uletava Galaxy S5 mini za 92 kune mjesečno pa cijela cifra ispada 99 kuna odmah i 237 kuna iduća 24 mjeseca.

Moje pitanje za vas glasi da li znate za neki mobitel koji je vodootporan (must have) i sličnih specifikacija kao novi Galaxy S5 mini, a da me izađe sličnu cifru svaki mjesec?

Meni se ovo čini kao fenomenalna ponuda.

Eventualno pogledaj Z1c ili mozda Xperiu Z1 ako je te cjene. Te 2 bi trebale bit cijenom najblize (iako sumnjam za veliki z1).

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice