Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.470
|
čitano: 12.931.513
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
anonymous_Zg kaže...

:)

1. LG G2

2. Sony Xperia Z1

3. Samsung Galaxy S4.

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Jel moguće da kupim sd karticu od 16gb i da mi se prikauje u smartphone-u 14.5 gb?

0 0 hvala 0
17 godina
olujan 1 kaže...

Jel moguće da kupim sd karticu od 16gb i da mi se prikauje u smartphone-u 14.5 gb?

Ne da je moguće nego je tako na svim memorijskim karticama.

googlaj neda mi se objašnjavati zašto..to se uči u školi...

13 godina
anonymous_Zg kaže...

:)

zasto ste svi za lg glasali? haha meni nije nesto posebno hahaha

15 godina
odjavljen
LG G2 je trenutno najisplativiji mobitel na trzistu po mom misljenju, iako mi nije jasna interna memorija, al ok
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
MARKOZD15 kaže...
LG G2 je trenutno najisplativiji mobitel na trzistu po mom misljenju, iako mi nije jasna interna memorija, al ok

ma nije meni zbog cijene hahaha, jel bolja kamera od xperie

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

anonymous_Zg kaže...
MARKOZD15 kaže...

ma nije meni zbog cijene hahaha, jel bolja kamera od xperie

LG G2 je najkompletniji uređaj od svih navedenih i jednostavno se netreba dalje razmišljati. Po meni je Xperia Z2 definitivno najbolji uređaj, ali ga nema na tržištu.

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

LG G2 je najkompletniji uređaj od svih navedenih i jednostavno se netreba dalje razmišljati. Po meni je Xperia Z2 definitivno najbolji uređaj, ali ga nema na tržištu.

G2 je daleko od najkompletnijeg uređaja, al je svakako odličan. U dosta stvari i bolji od S5, pogotovo od S4, ali ima tu još za papat pure.

Za najkompletnijeg mu fali microSD i izmjenjiva baterija. Baterija još kolko tolko, ali microSD je must have i ovih 16 GB koje ima (10 slobodno u vrh glave) je da ga zafitiljiš u zid kolko nekad izlude. Čim padne ispod 2.5 slobodno, stalno javlja da je pri kraju.

32GB model u nas nemoš nać ni za lijeka, a bome niti nedam za novog 32GB 4000 kn.

Čekamo G3, on bi mogao biti vrh ako isprave te 2 mane ovoga.

P.S. Kolega MARKOZD je odlično rekao, najisplativiji u high end segmentu.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 11:35 (EchoOne).
14 godina
odjavljen

Rekao sam od navedenih...

0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...
Deawood kaže...

G2 je daleko od najkompletnijeg uređaja, al je svakako odličan. U dosta stvari i bolji od S5, pogotovo od S4, ali ima tu još za papat pure.

Za najkompletnijeg mu fali microSD i izmjenjiva baterija. Baterija još kolko tolko, ali microSD je must have i ovih 16 GB koje ima (10 slobodno u vrh glave) je da ga zafitiljiš u zid kolko nekad izlude. Čim padne ispod 2.5 slobodno, stalno javlja da je pri kraju.

32GB model u nas nemoš nać ni za lijeka, a bome niti nedam za novog 32GB 4000 kn.

Čekamo G3, on bi mogao biti vrh ako isprave te 2 mane ovoga.

P.S. Kolega MARKOZD je odlično rekao, najisplativiji u high end segmentu.

Po meni je trenutno odlična kupnja Xperia Z1 Compact, prema mom ukusu idealna što se tiče veličine, s upakiranim vrhunskim hardverom, a cijena joj je već po oglasima pala skoro na 2000kn.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
neaktivan

Trazio sam po prodavnicama Xperiu M ali nisam naso,neda mi se uzimat na rate pa se dvoumim izmedu Nokie Lumia 520 il Galaxy trend plus,samo sto lumia nema bieskalicu na kameri i malo slabiu bateriju.sad nez sta da kupim..

Muce
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Također trenutno posjedujem XZ1 Compact, vrhunski uređaj, Snapdragon 800 leti u svim zadaćama na HD rezoluciji, vrhunska kvaliteta izrade, ekran, odlična kamera..

Mana kao i kod svakog Sony-a su folije koje stavlja, ali ja sam preko naljepio drugu i sve je super

*Sony Xperia Z1 Compact*

4 0 hvala 0
13 godina

ma kupit cu si xperiu z1 samo zbog memorijske jer mi je to bitno, a i ima jako dobru kameru jer ja stalno slikam nesto pa onda... :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ja kupio xperi M na njuski ...

11 godina
neaktivan

Izgleda nokia brza od samsunga..

Muce
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

narucio sam si memorijsku 64 gb sdhc jel ide to u z1? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vjerojatno da ako je original od nekog poznatog brenda.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
12 godina
neaktivan
Planiram nabaviti obicni mobitel s alfanumerickim tipkama.Zelio bi da bude cvrst(da izdrzi poneko ispadanje),da ima mp3(i normalno memorijsku da prima tako da mogu skidati pjesme s kompa na njega) i jos bi volio da ima one instant poruke za facebook(ono kao 0.facebook)po mogucnosti da ima solidnu kameru i led lampicu.nije nuzno ali...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
http://www.nokia.com/hr-hr/telefoni/telefon/515/ Ovo je savršen mob, odgovor na pitanje zašto vise nema dobrih običnih ... Jedino je cijena malo...oko 1000kn http://www.samsung.com/hr/consumer/mobile-phones/mobile-phones/basic/GT-S5611ZKACRO ovo ti je isto ok, oko 600 se nađe ,a osim ta 2 je vise manje sve sranje neko...
15 godina
neaktivan

da se i nac rabljeni stariji symbian, prije toucha

nije novo ali je smart, pa dobijes gps, wlan i vise aplikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Malo previse love za obicni mob,pa za 800 kn kupis neki losiji android.Ja bi dao 300-400 kn za mobitel.Ja samo zelim facebook,cvrstocu i mp3,pa sto nebi to trebalo biti malo jeftinije?Ipak su obicni mobiteli zastarijeli.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odi na nabava.net,mobiteli i cijena od nize...btw imas ti samsung galaxy mini u xdigitalu za ispod 500 kn, samo sta je pitanje bilo da hoces mob a ne android, jer on ispod 1000 kn nema nikakvog smisla, btw dobro je kolega gore rekao pogle nokie e51,52,71,72, to su odlicni mobovi...

12 godina
neaktivan
Pa ja zelim nesto slicno samsungu gt e2250 samo malo cvrsce jer je ono plastika,znaci bez wi fija i ostalih dida.Pod facebook,mislim na ono 0.facebook i to.Ono sto ima svaki drugi "glupi" mobitel(ima ga gt e 2250)
ispricavam se ako smo se krivo sporazumjeli trebao sam odmah navesti e 2250 kao primjer.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ipak cu kupit Nokiu Lumiu 520 valjda se necu pokajat xD

Muce
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acerbis kaže...

Odi na nabava.net,mobiteli i cijena od nize...btw imas ti samsung galaxy mini u xdigitalu za ispod 500 kn, samo sta je pitanje bilo da hoces mob a ne android, jer on ispod 1000 kn nema nikakvog smisla, btw dobro je kolega gore rekao pogle nokie e51,52,71,72, to su odlicni mobovi...

Mogu potvrditi da je Nokia e52 super mob. Zapravo najkvalitetniji mob kojeg sam ikad imao (a imao sam ih dosta : Samsung S3, Note2, HTC One X...i još mnoge). Ako uspiješ nači očuvan i sko ti nisu bitne điđe-miđe koje imaju smartphoni kupuj bez razmišljanja.

11 godina
neaktivan

bok svima
gledajte ja se dvoumim
imam 2soma na raspolaganju i zapeo sam u odabiru između lg optimus l9 ii i galaxyja 3
lg ima bolji ekran i općenito je, jel... noviji uređaj
s3 pak ima procesor i veliku podršku za custom romove, za lg pak ne mogu biti siguran hoće li je biti uopće
ostatkom su manje-više tu negdje
najviše me zeza to što je s3 već dvije godine star uređaj.... možda je samo paranoja, ne znam, možda zato što svaka budala ima galaxy, pa malo zazirem od njega, ali eto....
recite što je bolje za uzeti, uvjerite me.
ili ako tko ima neki drugi prijedlog za te novce, a da nije ništa izvana.
hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LG L9 nije bolji mobitel od Galayxa S3.

LG L9 je neki midrange dok je Galaxy S3 bio flagship uređaj.

Na strani Galaxya S3 je sve osim godina.

Ali i dalje se da nači sa garancijom i u dobrom stanju.

U cjenovnom rangu Galaxya S3 možeš nači i Nexus 4,Xperiu Z

Nexus 4,Xperia Z

Su uglavnom noviji mobiteli,sa boljim chipsetima ali sa nekim nedostacima:

Nexus 4 nema izmjenjivu bateriju niti microsd utor

Xperia Z ima ekran lošiji od konkurencije sa izrazito lošim kutevima gledanja,tvorničkom folijom na ekranu i još neke sitnije nedostatke.

Moja preporuka rabljenji Galaxy S3 sa garancijom ili pak Galaxy S4 za par kuna više

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4/samsung-galaxy-s4-9505-16gb-black-mist-oglas-11462766

Samsung Galaxy S5
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 16:59 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a ne, ne rabljeni
mislio sam na s3 iz trgovine, jer uzimam na studentki amex, pa mi je to jedina opcija
i l9 u pitanju je dvojka, dakle novi l9 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz, planiram stari HTC zamjeniti novim.., buđetom oko 1800kn. Pa se dvoumim oko HTC One X ili HTC Desire 500. Prijedlozi?

9 HTC One X
2 HTC Desire 500

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa {#}

Namjeravam kupiti novi mobitel, budžet mi je do 1000kn. Mobitel može biti i polovan, nikakav problem to mi ne predstavlja {#} Hvala na pomoći 
Mobitel mi najviše služi za surfanje netom i pozive, ne namjeravam igrati igrice, koja fotka, tu i tamo  

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 19:45 (imdropz).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice