Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.933.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

šta uzeti na kraju ovaj huawei y300 ili prestigio 4055?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Jacky.Roffe kaže...

šta uzeti na kraju ovaj huawei y300 ili prestigio 4055?

y300

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
neaktivan

a može kratko obrazloženje ako nije problem. Hvala

12 godina
neaktivan
Jacky.Roffe kaže...

a može kratko obrazloženje ako nije problem. Hvala

obrazloženje si dobio 2-3 puta dosad,ali da ponovimo,bolji ekran(ips=izraženije boje i veći kut gledanja),bolji je za igre,i još je bolji po nekim sitnicama....uglavnom y300.

12 godina
neaktivan

dobro uzimam huawei!

Hvala na savjetima!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fade kaže...
dinos3 kaže...
fade kaže...
Nick_Diamond kaže...

Gledam android, za nekih ~1500kn +/-

Njuskalo HTC One S ili novi Alcatel Idol ?

Zasto ne Xperia L?

Zato jer je Galaxy S2 bolji...

Po usporedbi na GSMarena mi se cini da su L i S2 dosta slicni...jedino sto S2 ima bolje je snimanje na 1080p i 2mp prednju kameru.  Isto tako to je sad vec dosta star mobitel i teze ce ga naci skroz novog i s duzom garancijom. 

Ako nije vazna starost onda opet ima i Xperia P ili S koje se mogu naci za ~1500kn i daju  bolji omjer ulozeno/dobiveno nego S2 koji je malo i precijenjen na njuskalu za to sto nudi.  

Od Samsung mobitela/smartfona jedino bih uzeo SSD 840 Pro {#}

15 godina
neaktivan

Imam dilemu koji mobitel izabrati LG Optimus P880, Tronsmart TS7, Cubot GT99 ili neki drugi.

LG Optimus P880 je nov i skuplji je nekih 500-600kn od ovih kineza, ali ono sto me privlaci kod njega je to da ima garanciju koju mogu iskoristiti ovdje, a ne moram slati u Kinu, takodjer i svi servisi ce ga popraviti i nakon garancije za razliku od ovih kineskih mobitela, ima dosta custom romova sto se ne moze bas reci za ove kineske mobitele i kod njih tesko da ce biti neki custom rom na jelly bean 4.3 ili neki iduci, LG mi je i po izgledu ljepsi i takodjer 3G ce normalno raditi,...

Za nekih 200-njak kuna mogao bih naci polovan Galaxy S3, HTC One X, mozda Nexus 4.

Pa sta vi kazete da li se isplati dati 500-600kn vise za LG ili je bolje uzeti kineza s obzirom na prednosti i mane?

11 LG Optimus P880
2 Tronsmart TS7
0 Cubot GT99
0 Neki drugi (napisite ispod)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz..... Nokia Lumia 520 ili Zte Blade III.... sta bi bilo bolje....ili nesto u tom rangu{#}..ne mogu se odlucit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
dinos3 kaže...
EraserHead kaže...

Molim preporuku mobitela do 5k kuna. Kupio bi ga u vipu prilikom produljenja ugovora. Dosada sam imao HTC Desire, i apsolutno sam bio zadovoljan s njim.

Da se mene pita ja bi uzeo Samsung Galaxy S4 32GB.

Izade te 4599 kn na najnizoj tarifi i opciji.

Vidi tu http://webshop.vip.hr/private/Mobilni-telefoni?ContractType=R&ContractBinding=24&ContractBinding=24&FilterManufacturer=

Dati 4599kn za uređaj i još lopovima plaćati pretplatu?

Dakle, uređaj preplatiš, a pretplata koju dobiješ je toliko loša da je bolje ostati na bonovima. Zašto ne njuškalo gdje se može uzeti po nižoj cijeni od navedene?

Ozbiljno razmišljam i o njuškalu... imate još koju preporuku osim ovog navedenog?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
14 godina
Lumia 520.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
15 godina
neaktivan
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Goddish kaže...

POzz... best buy mobitel od 2000-2200 kn ( moze i optimus l5 pod racun + kesh (2000-2200 kn))??

Njuskalo ili?

15 godina

Mozda ovo? http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_sierra_s1-5516.php Mada sumnjam da je best buy za te novce

Bit će u linksu za 2200kn..

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 14:19 (nani_cropes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nani_cropes kaže...

Mozda ovo? http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_sierra_s1-5516.php Mada sumnjam da je best buy za te novce

Odakle znaš cijenu kad taj telefon još nije ni izašao? Meni se sviđa i ovaj: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_simba_sx1-5515.php

Procesor je dvojezgreni Snapdragon 400, slabija kamera i mogao bi biti nešto jeftiniji od "Sierre S1"

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:01 (lllnuclearlll).
17 godina
lllnuclearlll kaže...
nani_cropes kaže...

Odakle znaš cijenu kad taj telefon još nije ni izašao? Meni se sviđa i ovaj: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_simba_sx1-5515.php

Procesor je dvojezgreni Snapdragon 400

Izašao je, dobili su ga već u Linksu, samo nije još pušten u prodaju. Uskoro će krenuti prodaja po toj cijeni.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
lllnuclearlll kaže...

Odakle znaš cijenu kad taj telefon još nije ni izašao? 

Links je dao obavijest o tom telefonu na svojoj Facebook stranici.

Navodno će bit 2199kn i kažu da se očekuje uskoro.

17 godina

uf uf. Planirao sam ovih dana po Prestigio 5044 koji je 2100kn. Mislim da ću ipak pričekati {#}

@nani Zašto misliš da nije best buy za te novce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:10 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

oo pa fino izgleda taj Gigać.

Ni ovaj od Alcatela nije loš : http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_hero-5672.php , mislim da je na repu Samsungu :)

Iako ga još nema kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, zamolio bih vas za pomoc. Mozete li mi reci koji bi mi preporucili mobitel sa dobrom kamerom, do cca 1500 kn. To mi treba za curu, jako je "zahtjevna" {#}

Trenutno joj je uopaoo u oko Xperia M, u t-mobile je mogu dobiti za 700 kn.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
DrFriks kaže...

Pozdrav, zamolio bih vas za pomoc. Mozete li mi reci koji bi mi preporucili mobitel sa dobrom kamerom, do cca 1500 kn. To mi treba za curu, jako je "zahtjevna" {#}

Trenutno joj je uopaoo u oko Xperia M, u t-mobile je mogu dobiti za 700 kn.

Hvala!

Za 1500kn. Ali vidim da ne tražiš u slobodnoj prodaji nego i pretplate dolaze u obzir. Sad odakle da znam kolike cijene ti nude operateri za koje uređaje. Na Xperia M su baš kameru zasrali, barem tako vele po recenzijama. U slobodnoj prodaji do 1500kn nemoj od kamere očekivati čuda, no ima modela koji daju solidne fotografije, tipa Alcatel Idol.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:29 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
Evo taman sam trazio recenzije za Alcatel One Touch Idol i bas se zale na kameru. Satrat ce me zena :-D

P.S. Nemojte se nikad zenit :-D
12 godina
neaktivan
DrFriks kaže...
Evo taman sam trazio recenzije za Alcatel One Touch Idol i bas se zale na kameru. Satrat ce me zena :-D

necemo,ne brini xD (ja sam bar siguran da me nitko nece :P)

17 godina
DrFriks kaže...

A ne možeš u tom cjenovnom rangu tražit dlaku u jajetu što se tiče kamere. Imaš primjere fotografija u većini recenzija pa nek pogleda i nek vidi što joj odgovara.

Evo u ovoj recenziji su baš pohvalili Idolovu kameru. Tako da velim ti, najbolje pogledaj primjere slika i videa i sam odluči što ćeš.

http://mob.hr/alcatel-one-touch-idol-recenzija/3/

Ako hoćeš bolje kamere morat ćeš posegnut i dublje u džep. Ili za 1500 uzeti nešto u nekoj pretplati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:40 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

1300kn je Gigabyte Maya M1

12 godina
neaktivan

bolje ti je bilo da si uzeo mob za 1 kn i sx500is xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

uf uf. Planirao sam ovih dana po Prestigio 5044 koji je 2100kn. Mislim da ću ipak pričekati {#}

@nani Zašto misliš da nije best buy za te novce?

Ma ne pratim baš čega sve ima na tržištu a još sam pod dojmom Cubot GT99 koji me isto novi došao oko 850kn a po specifikacijama uglavnom ima samo pola inča manji ekran na istoj rezoluciji, nešto slabiji quad core (A7 1.2GHz) i nešto slabiju kameru.. Zato mi ne djeluje da te sitnice vrijede 2-2.5 puta više kuna, jer ipak pričamo o best buy, znači omjer uloženo/dobiveno a tu jednostavno ne nalazim Cubotu konkurenciju zasad...

Al da je ovaj Gigabyte svakako jako privlačan izgledom i vrlo dobrih specifikacija to svakako stoji.. Jedino me zanima kakvo mu je kućište, jel ima možda iza metalni poklopac (što sumnjam) i koliko je općenito kvalitetniji od Cubota GT99.. Možda da ima i Gorilla glass nebi bilo loše, al to ovisi o pojedincu

Trebalo bi usporedit s ostalim modelima na našem tržištu za te pare pa se onda može reć jel best buy...

★★★★★☆
14 godina
neaktivan

Ova Sierra mi se sve više sviđa. Napokon da kamera ne strši van ko na ostalim modelima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A meni je kod Cubota veliki problem nedostatak 900Mhz pojasa na 3Gu kojeg između ostalog koriste i naše i sve EU mreže. Istina više je odašiljača na 2100Mhz, no svejedno. Za one koji dosta putuju i dosta su na cesti to predstavlja problem. Ali ipak nebi prema kinezima gledao "best buy" kod nas. 2 su to različita svijeta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:55 (lllnuclearlll).
15 godina

Da, ne kažem da nije best buy radi cubota nego samo jer sam pod dojmom mi se ne čini da bi za tako veliku razliku u cijeni svejedno mogo bit best buy... Ko što sam reko, treba usporedit s ostalim mobovima dostupnim u našim trgovinama..

Nego, ima čak i FM transmitter hah ako to nekome znači :P http://geekaphone.com/compare/Gigabyte-GSmart-Sierra-S1-vs-Sony-Xperia-Z

Ovo iza je plastični poklopac s takvom imitacijom, jel da? Teško da je metal

★★★★★☆
17 godina

Ma uspoređujem ih već 2 tjedna sve {#}

Sierra je nešto u rangu s Prestigio 5044, i cijena je tu negdje (Prestigio je 100kn jeftiniji).A sad 300 eura za takav stroj, ak mene pitaš to stvarno nije puno kad se usporedi s recimo Galaxy S3 koji košta puno više, a mobiteli su tu negdje.

Vidim sad da je i na GSmart stranici objavljena, znači dolazi mob ovih dana, ali od Simbe još ništa. Jedino mi je glupo što nemaju zaslone protiv grebanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:13 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice