Najveći apsurd u svemu tome je taj, što si još prije 2 dana čvrsto stajao uz Sony i Xperiu S.
Isto tako, profilna ti se isticala ko petokraka na xxxxxx čelu.
Al eto, bar si priznao! Tko prizna, pola mu se prašta
.
Znam...imao je tih neki svojih mana ali sam ih prihvatio...ali takvo staklo na ekranu je kap koja je prelila vazu. Iako i dalje, po izgledu, meni su xperie vrh, ali iskreno sam shvatio da mi je bitnije sveukupno, znaci prakticnost mobitela, i sigurnost da mi nece stekati ili me zezati kad mi najvise treba. Trebalo mi je malo vremena da se opametim. Osvrnuo sam se na proslost, i sjetio kako entry level galaxy fit je izvrsavao sve svoje funkcije bez prigovora. Sada lijepo predjem sa Xperie SL na SGS3 LTE a cura sa iPhona 4 na SGS3 Mini i svi sretni i zadovoljni. Jos jedno pitanje. Jeli za zensku osobu S3 Mini dobar uredjaj? iPhone joj je dosadio, pa zeli probati Android. Do nekih 4 incha, jeli S3 Mini najbolji odabir?

Cek, i da to funkcionira, kako ce servis onda znati kada je mobitel kupljen ? Njegov potpis ce uvaziti koji nema svoju pravu trgovinu, vec je osoba poput nas. Doslovno, mobitel prodaje recimo vise od godinu danai jamstvo onda prakticki istekne, ne onda po njegovom jamstvo ima jos godinu dana. NE NASJEDAJTE NA TE PRICE, JER TU NEMA LOGIKE!