Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.053.508
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zabranjeniples kaže...
Matijasever kaže...

Najveći apsurd u svemu tome je taj, što si još prije 2 dana čvrsto stajao uz Sony i Xperiu S.

Isto tako, profilna ti se isticala ko petokraka na xxxxxx čelu.

Al eto, bar si priznao! Tko prizna, pola mu se prašta {#}.

Znam...imao je tih neki svojih mana ali sam ih prihvatio...ali takvo staklo na ekranu je kap koja je prelila vazu. Iako i dalje, po izgledu, meni su xperie vrh, ali iskreno sam shvatio da mi je bitnije sveukupno, znaci prakticnost mobitela, i sigurnost da mi nece stekati ili me zezati kad mi najvise treba. Trebalo mi je malo vremena da se opametim. Osvrnuo sam se na proslost, i sjetio kako entry level galaxy fit je izvrsavao sve svoje funkcije bez prigovora. Sada lijepo predjem sa Xperie SL na SGS3 LTE a cura sa iPhona 4 na SGS3 Mini i svi sretni i zadovoljni. Jos jedno pitanje. Jeli za zensku osobu S3 Mini dobar uredjaj? iPhone joj je dosadio, pa zeli probati Android. Do nekih 4 incha, jeli S3 Mini najbolji odabir?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 23:33 (Matijasever).
15 godina
protjeran
metallic kaže...

Pozz kolege! koji mob iz tele2 na bonove do 1500kn? hvala.

ZTE Blade III

14 godina
domac5 kaže...
htc evo 3d? moglo bi joj bit fora to sto radi 3D slike
mozda ak naletis na neki galaxy s2
od xperia bjezi svi se zale na njih... ispricat cu ti svoje iskustvo... bas kad mi hitno treba fotoaparat treba mu 10 sekundi da bi se uopce upalio, onda kad taman nakon 8 sekundi auto fokus odradi svoje aplikacija se srusi i dode ti da mobitel nabijes u zid

To se pretpostavljam događalo na Xperiji U? Prije par dana sam slikavao nešto s njom jer mi je One X na servisu, katastrofa..ali recimo Xperia P puno brže pravi slike, ne baš kao One X, ali nije toliko tragično kao Xperia U.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
heheh da radi se bas o xperii u
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

RIJEŠEN MOB!!

Danas sam kupio LG 4X HD preko Njuškala! Hvala svima na preporukama i savjetima, da nema ovog foruma ne bi se sigurno nikad odvažio ni uopće pomislio na kupnju preko Njuškala, ali eto, nakon skoro 2 tjedna traženja, zvanja, propitivanja konačno sam našao oglas koji mi je po svemu odgovarao, dogovorio se s čovjekom u 3-4 poruke i 2 minute poziva i voila! New smartphone is here! S tim da je čovjek od kojeg sam kupio bio maksimalno korektan i ljubazan. Prvo iskustvo s trgovinom na Njuškalu i to više nego dobro!

Sa mobom sam prezadovoljan. Vidimo se na temi od 4X HD! {#}

Paragon

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

kolko para, ako nije tajna?

ima koji savjet na moj gornji post?

12 godina
neaktivan

Bok svima.

Imao sam do sada S3 mini i bio sam vrlo zadovoljan samim performansama ali bi ipak htio nešto sa večim ekranom.

Imam ponudu za galaxy note 1, star par dana sa jamstvom za 2400kn, što mislite da li se to isplati uzeti ili ne??  Od konkurencije mi jedino pada na um HTC One x i S3.

E sad ako je note 1 po brzini kao s3 mini ja bi bio zadovoljan, no da li je ipak bolje uzeti s3 ili nešto drugo??

0 0 hvala 0
15 godina

11Dado11 kaže...

kolko para, ako nije tajna?

ima koji savjet na moj gornji post?

1900kn. Najniže što sam našao u ovih 2 tj. je bio novi za 1800, ali zaključan na Tele2 (mislim da taj oglas još postoji čak). Uglavnom ja sam zadovoljan. Neznam da li sam mogao jeftinije proći, ali iskreno, drago mi je da je to konačno riješeno.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 14:18 (Putn1k).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko je realno doplatiti za Galaxy S2 sa razbijenim ekranom.

Ja bi njemu dao WIldfire S,perfektno ocuvan,maska itd.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nazalost u HR nema Galaxya S3 LTE kao sto nema Galaxya S3 Mini LA Fleur (za curu), pa sam prisiljen sa njuskala kupovati. Posto trenutno stanujem u SPlitu zbog faksa, trebao bi narucivati iz ZG ili RI i sl. Zanima me Kakav je Moby HR Pula prodavac? Ima li itko iskustva sa njime i kako funkcionira ta garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Nazalost u HR nema Galaxya S3 LTE kao sto nema Galaxya S3 Mini LA Fleur (za curu), pa sam prisiljen sa njuskala kupovati. Posto trenutno stanujem u SPlitu zbog faksa, trebao bi narucivati iz ZG ili RI i sl. Zanima me Kakav je Moby HR Pula prodavac? Ima li itko iskustva sa njime i kako funkcionira ta garancija?

Napisao sam bas o njima na 220 i nekoj stranici, ali cu ti kopirati sve..

NIKAKO NE UZIMAJ OD NJIH! Neces dobiti ni racun, a jamstveni list ti je na a4 papiru i imas njihovo ime i broj mobitela. Nema pecata ni ziga!

Svi koji misle za one koji imaju trgovinu na njuskalu, tipa:

-Moby_hr

-Moby_pula

-Moby-istra

-.......

NE kupujte od njih!

Iz sljedecih razloga:

Mobiteli imaju 12 mj. jamstva i nece te dobiti racun! I k tome, jos su najskuplji na njuskalu, tako da nebi mislili da je to odlicna trgovina!

Svaki ima svoju pricu: Jedan kaze, da to kupuje preko firme..Ok, kupuje preko firme iz t-coma, vipa ili iz tele2, ali to onda nema veze sa jamstvom, jer svi mobiteli koji su kupljeni kod nasih operatera, mobiteli imaju po 24mj jamstvo. Onda drugi kaze, da ih nabavlja iz vana i da tako mobiteli imaju 12 mj. jamstva, a tek onaj jedan specijalac iz Zagreba, koji je tvrdio da mobitel uvaze direktno iz Italije i da je jamstvo ovjereno direktno iz tvornice i da jamstvo vrijedi po cijelom svijetu. {#} Cek, i da to funkcionira, kako ce servis onda znati kada je mobitel kupljen ? Njegov potpis ce uvaziti koji nema svoju pravu trgovinu, vec je osoba poput nas. Doslovno, mobitel prodaje recimo vise od godinu danai jamstvo onda prakticki istekne, ne onda po njegovom jamstvo ima jos godinu dana. NE NASJEDAJTE NA TE PRICE, JER TU NEMA LOGIKE!

Zato, kupujte mobitele od osoba koji su produzili pretplatu i imaju novi, nekoristeni mobitel, sa RACUNOM i ovjerenom Garacijom od nasih operatera!

EDIT: imas temu pod nazivom: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pomoc-forumasima-drugim-gradovima/92147.aspx

Ako nađes kakav mobitel a da je skroz zapakiran i nekoristen, a nisi siguran u to. Pitaj nekoga tko je dostupan od forumasa u tom gradu i neka ga ode pogledati. Ako je sve u redu, saznati ces i neka ti ga posalje.

A ako nađes u Karlovcu kakav, slobodno mi se javi, nije mi problem otici pogledati mobitel. {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 0:44 (Karlovac_047).
13 godina
protjeran

Hvala ti na savjetu. Stvarno cijenim to, ali problem je u tome sto namjeravam kupiti mobitele kojih nema na hrv trzistu. Znaci, SGS3 LTE. Em sto ima LTE, em sto ima 2GB RAM-a.Glupo mi je dati 3000 kn za "obicni" SGS3 kad mogu dodati 500kn i imati malo vecu zvjerku, skoro u liniji sa SGS4. A drugi mobitel koji namjeravam kupiti je takodjer nedostupan u hrv. Radi se o Galaxyu S3 Mini bijeli La Fleur. Taj model sa tim "LA Fleur" detaljima takodjer nije nikad izasao na hrv trziste, a curi se bas taj svidja. Prva stvar sto mi je bitna je ta da ce mi mobiteli doci na kucnu adresu potpuno neraspakirani, znaci sa svim sigurnosnim naljepnicama na kutiji. Citao sam na Forum.hr da je neki lik napisao kako je kupio od tog prodavaca (Moby HR) i da mu je uredjaj stigao ispravan sa garancijom. Sada, ja ne znam o kojoj on to garanciji prica. Jamstvo je ipak jako vazno u ovo doba masivne proizvodnje. Nikad ne znas kad te moze zaskociti pokvareni uredjaj. U proteklih godinu dana sam promjenio 5 mobitela, zadnji sam platio 4000kn (Xperia SL) ali me je jako razocarao. Sada bi opet dao 5600 kn (SGS3+SGS3Mini) i ne zelim vise misliti o mjenjanju mobitela barem 2 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Hvala ti na savjetu. Stvarno cijenim to, ali problem je u tome sto namjeravam kupiti mobitele kojih nema na hrv trzistu. Znaci, SGS3 LTE. Em sto ima LTE, em sto ima 2GB RAM-a.Glupo mi je dati 3000 kn za "obicni" SGS3 kad mogu dodati 500kn i imati malo vecu zvjerku, skoro u liniji sa SGS4. A drugi mobitel koji namjeravam kupiti je takodjer nedostupan u hrv. Radi se o Galaxyu S3 Mini bijeli La Fleur. Taj model sa tim "LA Fleur" detaljima takodjer nije nikad izasao na hrv trziste, a curi se bas taj svidja. Prva stvar sto mi je bitna je ta da ce mi mobiteli doci na kucnu adresu potpuno neraspakirani, znaci sa svim sigurnosnim naljepnicama na kutiji. Citao sam na Forum.hr da je neki lik napisao kako je kupio od tog prodavaca (Moby HR) i da mu je uredjaj stigao ispravan sa garancijom. Sada, ja ne znam o kojoj on to garanciji prica. Jamstvo je ipak jako vazno u ovo doba masivne proizvodnje. Nikad ne znas kad te moze zaskociti pokvareni uredjaj. U proteklih godinu dana sam promjenio 5 mobitela, zadnji sam platio 4000kn (Xperia SL) ali me je jako razocarao. Sada bi opet dao 5600 kn (SGS3+SGS3Mini) i ne zelim vise misliti o mjenjanju mobitela barem 2 godine.

A to je druga stvar, nisam znao da tih modela nema kod nasih operatera.

Sa sigurnoscu ti mogu potvrdjeti sve sto sam gore napisao, jer sam i ja mislio kupiti od njih, jer sam mislio da je to trgovina gdje mozes kupiti novi mobitel sa 24mj. jamstva, sa original racunom. 

Ali na zalost, garancija je 12mj. (koja ne vrijedi prakticki-bez ziga) I ako se nesto dogodi mobitelu, nesto sam citao da njima saljes mobitel, jer oni imaju nekakav servis, ne saljes u Agram servis i ostale ovlastene.

I ono najvaznije, nema racuna...

A po novome, koliko citam, svi sada moraju imati sklopljen ugovor sa FINOM, jer racun sada ide preko njih. A sta ovi imaju ? Niti racuna niti povezanost sa finom. Mislim da ako ih netko prijavi da ce pobrati ogromnu kaznu.

A razmisli da li zelis dati toliko novaca za uređaj sa 12mj jamstva i bez racuna.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
Matijasever kaže...

Prvo boldano! Kako ih nema?

Kolko znam, S3 lte je bio u vip ponudi, a gledajuži na njihovom webu, još uvijek je.

Za S3 mini le fleur ne mogu govorit sa sigurnošću.

Drugo boldano, u zabludi si.

13 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Matijasever kaže...

Prvo boldano! Kako ih nema?

Kolko znam, S3 lte je bio u vip ponudi, a gledajuži na njihovom webu, još uvijek je.

Za S3 mini le fleur ne mogu govorit sa sigurnošću.

Drugo boldano, u zabludi si.

Dobro ajde, tek sam jutros vidio da Vip ima. Iskreno, ne da mi se dati 2000kn povrh. Da sam bio pametan i nisam se zaletio na XPeriu SL, onda bi uzeo u ducanu.

Zasto bi bio u zabludi? Objasni mi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 13:28 (Matijasever).
14 godina
Matijasever kaže...

zadnji sam platio 4000kn (Xperia SL) ali me je jako razocarao.

Matijasever kaže...
 Da sam bio pametan i nisam se zaletio na XPeriu SL, onda bi uzeo u ducanu.

A znas kaj je meni najzanimljivije, to kaj si ti dizao te sonye u nebo do prije par dana i svima ih preporucivao i mozda se sad netko sjebo zbog tvojeg tijesenja samog sebe sto si se shebo. {#}

13 godina
protjeran
gamer34 kaže...
Matijasever kaže...

zadnji sam platio 4000kn (Xperia SL) ali me je jako razocarao.

Matijasever kaže...
 Da sam bio pametan i nisam se zaletio na XPeriu SL, onda bi uzeo u ducanu.

A znas kaj je meni najzanimljivije, to kaj si ti dizao te sonye u nebo do prije par dana i svima ih preporucivao i mozda se sad netko sjebo zbog tvojeg tijesenja samog sebe sto si se shebo. {#}

Dobro. Svakome se dogodi da pogrijesi. Nego da te pitam. Po tvome misljenju, sta bi se isplatilo nabaviti izmedju slj 3 modela: SGS3 LTE, HOX+ ili iPhone 5?

14 godina
neaktivan

evo mene opet...znaci...mob za zenu...bitan veliki ekran (ne ko samsung note:-) i dobar fotic...

i to sve za cca 1500 plus minus stotinjak kuna...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Dobro. Svakome se dogodi da pogrijesi. Nego da te pitam. Po tvome misljenju, sta bi se isplatilo nabaviti izmedju slj 3 modela: SGS3 LTE, HOX+ ili iPhone 5?

Već jako jako dugo traje tvoja saga sa mobitelom. Kad budeš imao pare i odrediš kupit vrati se po savjet.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
protjeran
cecenac kaže...
Matijasever kaže...

Već jako jako dugo traje tvoja saga sa mobitelom. Kad budeš imao pare i odrediš kupit vrati se po savjet.

Pare imam, i znam koji mob kupiti. Samo provjeravam dali lik koji prica o objektivnosti bude objektivan u mojem slucaju.

16 godina
moderator
Matijasever kaže...

Pare imam, i znam koji mob kupiti. Samo provjeravam dali lik koji prica o objektivnosti bude objektivan u mojem slucaju.

Već 2 mjeseca traje tvoja saga o mobitelu...izaberi više jednog i gotovo...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 20:36 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
11Dado11 kaže...

evo mene opet...znaci...mob za zenu...bitan veliki ekran (ne ko samsung note:-) i dobar fotic...

Htc sensation,htc evo 3d,mozda samsung galxy s2,sony xperia p,lg optimus 2x

13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Matijasever kaže...

Vać 2 mjeseca traje tvoja saga o mobitelu...izaberi više jednog i gotovo...

{#} krajem drugog mj sam nabavio Xperiu SL, pa sam gledao Xperiu T, i shvatio da bi bilo bacanje novca za istu stvar, i ond ami je upao u oko SGS3 i htio sam cuti vasa misljenja. Izreka "use u svoje kljuse" je najbolja za ovu situaciju. pozz

15 godina
zanimatelj kaže...
11Dado11 kaže...

Htc sensation,htc evo 3d,mozda samsung galxy s2,sony xperia p,lg optimus 2x

probaj nekako galaxy s2 za 1500-1600 to bi bilo najbolje da joj uzmes, ako ne nades onda htc sensation jer htc evo 3d ima losu kameru kod zumiranja...sa xperiom ce ti zena popi*zdit a optimus 2x on je sad po 1000 kn, za te pare dobra kupnja

13 godina

Jel ima netko Google Nexus 4? Htio bih čuti kratke dojmove, kakva je baterija i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li ima netko iskustva sa mobom sa linka, thnx?!

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php

15 godina

zaobiđi ga...preskup za ono sto nudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...

Hm...to se odnosi na moje pitanje ili na kolegino ispod mog? {#}

15 godina
ViperOne kaže...
domac5 kaže...

Hm...to se odnosi na moje pitanje ili na kolegino ispod mog? {#}

odnosi se na galaxy ace

15 godina

na pretplatu bi išao, a čini mi se ok fotić ima blic i 5,0mp.. može još koje iskustvo..

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 21:12 (bobsi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice