Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.053.299
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Franjo15 kaže...
Matijasever kaže...

Onda je bolji HTC One X...bolje izradjen, bolja kamera, i koliko toliko bolja firma. Iz LG-a priznajem jedino Nexus...ostalo je sve skart...nego, mislite me uvjeriti da se osjeti razlika pri uporabi Xperie SL/T i HTC-a One X/ SGS3 i sl? Da ne znate koji je procesor montiran, ne bi imali pojma koji je mob brzi... {#} ja nisam nikakav fanboy...mozda covjek gleda i na izgled samog uredjaja, koji je u slucaju LG-a totalno promasen.

ccc

moraš se početi ponašati u skladu sa svojim godinama. 

Ne isplati se prepirati sam sa sobom.  

a koliko ti imas godina? ot

sto to taj LG ima bolje od ovih uredjaja od mene navedenih? Benchmark bodovanje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:10 (Matijasever).
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Onda je bolji HTC One X...bolje izradjen, bolja kamera, i koliko toliko bolja firma. Iz LG-a priznajem jedino Nexus...ostalo je sve skart...nego, mislite me uvjeriti da se osjeti razlika pri uporabi Xperie SL/T i HTC-a One X/ SGS3 i sl? Da ne znate koji je procesor montiran, ne bi imali pojma koji je mob brzi... {#} ja nisam nikakav fanboy...mozda covjek gleda i na izgled samog uredjaja, koji je u slucaju LG-a totalno promasen.

Čovječe govorim ti, dok god imaš tu profilnu i takve postove, ne postaj u ovoj temi, odmažeš ljudima koji kupuju uređaj.

Kad se kupuje uređaj ne gleda se brand je*eni, nego bang for buck. Je+*eni izgled me ne brine , izgled je subjektivna stvar, meni je lg 4x lijepši od hox-a, tebi je lijepši hox jer je htc-ov. Vrati se u temu kad skupiš nešto staža na forumu, dotad pusti nas da pomognemo ljudima {#}

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Imam dovoljno godina, nekoliko više nego ti {#}

Nemam ti ja pojma šta ima taj tvoj, šta ima neki drugi, ja sam ti fanboy WindowsPhone-a

Sad se dvoumim između HTC 8X ili Lumia 820, (najradije bi lumiju 920 ali nema se para za to)

Ali znam da teško pronalazim istomišljenike na forumu,

I ja jednostavno volim WP, ne volim android jer ga ima svatko, ne volim iOS, iako ne mogu reći niti za jedan od njih da nisu dobri. Svaki je telefon dobar na svoj način. 

Svi imaju galaxy, svi imaju iPhone, ja sam nekako uvijek bio drukčiji od ostale djece i ja volim WP

Ali opet ne namećem nikome svoju vjeru, jer ja mislim da je WP najbolji i da ostali ne valjaju. 

Jer takvi ne trebaju na forumu, koji samo misle da je njihove mišljenje najbolje. 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 23:20 (Franjo15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cecenac kaže...
Matijasever kaže...

Čovječe govorim ti, dok god imaš tu profilnu i takve postove, ne postaj u ovoj temi, odmažeš ljudima koji kupuju uređaj.

Kad se kupuje uređaj ne gleda se brand je*eni, nego bang for buck. Je+*eni izgled me ne brine , izgled je subjektivna stvar, meni je lg 4x lijepši od hox-a, tebi je lijepši hox jer je htc-ov. Vrati se u temu kad skupiš nešto staža na forumu, dotad pusti nas da pomognemo ljudima {#}

slusaj...neces ti mene tjerati...ja imam pravo kao i svi ostali pisati po forumu...

16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Ne treba ti prepucavanje, pokupiti ćeš bez veze ban.

Razmisli malo o čemu pričaš. 

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

slusaj...neces ti mene tjerati...ja imam pravo kao i svi ostali pisati po forumu...

Da si pravi forumaš, pomagao bi drugim članovima foruma, nažalost, sa tvojim fanboyskim subjektivnim stavovima, jedini način da pomogneš je da skupiš iskustva po forumu, skužiš da je jedino što je bitno u tehnici bang for buck a ne marka i onda se vratiš ode i podijeliš koji savjet. Nemam ništa protiv tebe, al trenutačno samo odmažeš.

Lijep pozdrav i odjavljujem se za danas.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina

Ništa, uzet ću onda LG 4X HD preko Njuškala za oko 2000 kn. Čini se, po vašim postovima, da je to najbolji smartphone za taj cjenovni rang.

Paragon

7 1 hvala 0
14 godina
Putn1k kaže...

Ništa, uzet ću onda LG 4X HD preko Njuškala za oko 2000 kn. Čini se, po vašim postovima, da je to najbolji smartphone za taj cjenovni rang.

4x ili HOX ako mozes upecat su najbolji za tu cijenu.

14 godina
Matijasever kaže...
doky01akablava kaže...

Definitivno LG 4X,samo bi lud isao na Xperiu.

ne bi rekao...svatko moze imati svoje misljenje...svatko moze reci da je touchwiz bolji i ljepsi od sense, ili od Sony, ali LG sucelje je stvarno odvratno...ako su neki mobiteli ruzni, to su LG mobiteli...jedino taj procesor spasava stvar...neka radije uzme SGS2...da ne pise na papiru, ne bi niti minimalno osjetio te 4 jezgre naspram Xperie S ili SGS2 sa 2 jezgre...

Nemam pojma kako radi taj LG 4X, imam One X, a u moji ukućani imaju Xperiu U i P. Rekao bih da je Sonyjevo sučelje jako loše napravljeno, ne vjerujem da je kod XS puno bolja situacija u odnosu na XP. A čini mi se da si ti debelo subjektivan što se tiče Sonyjevih prizvoda.

Uglavnom, Tegra3 bi trebala raditi sasvim dobro, i definitivno se više isplati uzeti uzeti LG 4X umjesto Xperie S ili SGS2. Ako ništa, zato jer je noviji model.

15 godina
gamer34 kaže...
Putn1k kaže...

Nekako mi se više sviđa 4X pošto ima utor za SD karticu i bateriju koju mogu izvadit. Osim ako iz nekog razloga koji meni nije očit nije bolji HOX.

U svakom slučaju danas rješavam mob.

Paragon
14 godina
Putn1k kaže...
gamer34 kaže...
Putn1k kaže...

Nekako mi se više sviđa 4X pošto ima utor za SD karticu i bateriju koju mogu izvadit. Osim ako iz nekog razloga koji meni nije očit nije bolji HOX.

U svakom slučaju danas rješavam mob.

4x se moze i jeftinije naci.

Ja sam se zezno sto nisam malo pricekao i uzeo 4x a ne s2, al ok..

13 godina

Kolko vidim po njuskalu vec sad ima HTC one X modela po 1500-1800kn bez problema. 

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina

Mislim da nema rasprave sto se tice One Xa i LG 4 x, HOX je po svemu bolji da ne nabrajam sad a kad vidis da je razlika u oglasu 200ak kn normalno da ces uzet upravo njega. usporediti se vec moze sa SGS3 koji ima malo bolju cam i bat, dok HOX sve to kompenzira s svojim sense-eom dizajnom i kvalitetom izrade naspram plasticnog SGSa . Cjenovno gledajuci SGS3 drzi vecu cijenu 300-400kn u oglasu. Kad sve to zajedno pogledas tesko se odluciti izmedu samsunga i htc-a . Moj izbor je HOX zbog nevjerovatno dobro dizajniranog kucista tj. jedan od ljepsih mobova uopce a i SGSove prednosti su neprimjetne tako da je definitivno izbor HOX

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Kolko vidim po njuskalu vec sad ima HTC one X modela po 1500-1800kn bez problema. 

Imas i iphone 4 po 1000kn pa ga kupi hehe. Njuskalo je sve vise i vise naspamano glupostima{#} , ili za mob traze duplo vise nego sto vrijedi ili se uvijek nade par budala koje upravo daju takve oglase kao sto si ti npr. naveo .takav oglas kad vidis zaobides i trazis nesto realno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 1:26 (marxone).
13 godina
Sta mislite jel pametno mijenjat novi iphone 4s od 16gb za galaxy s3 i nadoplatit 400 kn?
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prijatelj mi nudi Iphone 4 16gb, nov, zapakiran, sa garancijom za 1600kn... šta vi mislite?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 10:01 (pupa265).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logi510 kaže...
Sta mislite jel pametno mijenjat novi iphone 4s od 16gb za galaxy s3 i nadoplatit 400 kn?

Apsolutno se isplati go for it.

15 godina
logi510 kaže...

Ne isplati se ako je nov zapakiran s garancijom. 

15 godina
pupa265 kaže...

Prijatelj mi nudi Iphone 4 16gb, nov, zapakiran, sa garancijom za 1600kn... šta vi mislite?

Isplati se naravno.ako neces ti posalji mi br na pm ja cu ga uzet

14 godina
neaktivan

što kažete na  ova 2 i koji bi bio vaš izbor 

4300 i 5000 4300 i 5000
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...
Matijasever kaže...

ne bi rekao...svatko moze imati svoje misljenje...svatko moze reci da je touchwiz bolji i ljepsi od sense, ili od Sony, ali LG sucelje je stvarno odvratno...ako su neki mobiteli ruzni, to su LG mobiteli...jedino taj procesor spasava stvar...neka radije uzme SGS2...da ne pise na papiru, ne bi niti minimalno osjetio te 4 jezgre naspram Xperie S ili SGS2 sa 2 jezgre...

Ajme okani se teme bulazniš. Fanboyima nije mjesto u ovoj temi gdje se ljudima pokušaje pomoć.

Nemožeš imat takvu profilnu sliku i onda objektivno uspoređivat ta dva moba. Lg optimus 4X all the way po svemu.

@za gospodina koji traži u tele2 mob uz revoluciju do 400kn.:

zte blade 3 je za nove korisnike 700 kuna, ako je postojeći trebala bi u tele2 centru dobit 200 kuna popusta za produženje, pa bi bilo 500. Isplatilo bi se definitivno rastegnit ukoliko možete, jer je uređaj fenomenalan za te novce. 

odustajem od ZTE blade, predložite mi neki drugi iz tele2 ponude sa boljim fotićem, što kažete na Sony Miro???

15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

što kažete na  ova 2 i koji bi bio vaš izbor 

..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 17:07 (Intelovac123).
14 godina
neaktivan
bobsi kaže...

odustajem od ZTE blade, predložite mi neki drugi iz tele2 ponude sa boljim fotićem, što kažete na Sony Miro???

Miro ima malo bolju kameru, al je lošiji uređaj. Ima isti soc al 200mhz slabiji, relativno nizak ppi (moći ćeš vidjet pixele kad je uređaj bliže glavi) i 3.5" poprilično neimpresivan ekran. Plus mu je scratch resistent glass. Ako je za suprugu vjerujem da će biti zadovoljna, iako aparat sam po sebi stvarno nije baš nešto.

15 godina

I nakon par dana vaganja koji mob da uzmem danas gledam i nema  baš dobre ponude LG-a 4X HD na Njuškalu. 

Just my luck.

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...
bobsi kaže...

Miro ima malo bolju kameru, al je lošiji uređaj. Ima isti soc al 200mhz slabiji, relativno nizak ppi (moći ćeš vidjet pixele kad je uređaj bliže glavi) i 3.5" poprilično neimpresivan ekran. Plus mu je scratch resistent glass. Ako je za suprugu vjerujem da će biti zadovoljna, iako aparat sam po sebi stvarno nije baš nešto.

pa koji bi mi drugi preporučili u tom cjenovnom rangu u tele2, bitno mi je da je fotić ok jer nemamo neki digitalac, a klinci ovo-ono...

14 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

I nakon par dana vaganja koji mob da uzmem danas gledam i nema  baš dobre ponude LG-a 4X HD na Njuškalu. 

Just my luck.

Pa ako se možeš rastegnut koju stoticu do hox-a pogledaj ima li njega. Za dlaku bolji od optimus 4X-a.

@bobsi

U tvom cjenovnom rangu, xperia miro je najbolji izbor u tele2. ostali sa boljim kamericama su ti skuplji.

15 godina
cecenac kaže...
Putn1k kaže...

Just my luck.

Pa ako se možeš rastegnut koju stoticu do hox-a pogledaj ima li njega. Za dlaku bolji od optimus 4X-a.

@bobsi

U tvom cjenovnom rangu, xperia miro je najbolji izbor u tele2. ostali sa boljim kamericama su ti skuplji.

Već mi na živce ide ovo moje razmišljanje o najboljoj opciji i vaganje simte tamte, najrađe bi dao koju kunu više i uzeo taj HTC čak. S tim da mi se bijeli  čini nekako ljepšim od sivog, dok mi je za LG bilo obrnuto - crni ljepši od bijelog. Ali fakat već nemam snage tražit po Njuškalu, Bog zna kolko sam vremena potrošio ovih tjedan dana da odlučim koji mob uzeti. Idem odigrat neku LoL partiju da se opustim malo pa se vratim. Ako netko ima neki prijedlog šta uzeti, gdje, kako, nek se slobodno javi jer sam ja zablokirao.

Paragon
14 godina
neaktivan

Pozdrav! :D
kupujem neki mob do cca 2400kn, da je dobar, relativno izdrzljiv i tako to, bolja kamera, jaci zvucnik za muziku i razgovor.. na pretplatu ili fixno, znaci dvoumim se izmedju par mobitela pa ako netko zna i zeli nek mi diskretno kaze svoje misljenje i dojmove i dal htc vrijedi kao sto neki kazu?!, a mobiteli su sljedeci ;
xperia miro

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/windows-phone-8s

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/galaxy-s3-mini_1
i bez onih "sta se premisljas, uzmi s3 mini" ili slicno, zelim misljenja o tim mobitelima, od onih koji ga imaju ili onih koji znaju o tome, hvala :)

~BATMAN~
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 19:04 (icoian5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
icoian5 kaže...
Pozdrav! :D
kupujem neki mob do cca 2400kn, da je dobar, relativno izdrzljiv i tako to, bolja kamera, jaci zvucnik za muziku i razgovor.. na pretplatu ili fixno, znaci dvoumim se izmedju par mobitela pa ako netko zna i zeli nek mi diskretno kaze svoje misljenje i dojmove, a mobiteli su sljedeci ;
xperia miro

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/windows-phone-8s

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-g300

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/galaxy-s3-mini_1
i bez onih "sta se premisljas, uzmi s3 mini" ili slicno, zelim misljenja o tim mobitelima, od onih koji ga imaju ili onih koji znaju o tome, hvala :)

Huawei odmah izbaci, jednostavno klasu losiji uredaj. Sad bi ti bilo najbolje da negdje isprobas 8s i s3 mini i odlucis jer su to 2 jako razlicita uredaja, jedan je windows phone drugi android i sad ovisi so ti bolje pase mada bi ja rade isao na android jer mi win phone 8 ne pase(iako bi najrade iOS {#}).

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Huawei odmah izbaci, jednostavno klasu losiji uredaj. Sad bi ti bilo najbolje da negdje isprobas 8s i s3 mini i odlucis jer su to 2 jako razlicita uredaja, jedan je windows phone drugi android i sad ovisi so ti bolje pase mada bi ja rade isao na android jer mi win phone 8 ne pase(iako bi najrade iOS {#}).

btw, ja sam mislio otic u centar pa isprobat te mobitele, ali necu opet lupit pa kupit i onda sam nezadovoljan njime, zato pitam tu da se informiram...

~BATMAN~
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice