Znam da Evo 3D ima slabiju kameru, a jeli stvarno postoji razlika u kvaliteti ekrana. Sučelje Evo 3D-a je u 2D.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3D snimanje mi nije bitno. Najviše me brine baterija i rad sa multimedijom i igrama. Tu me zanima koji je bolji.
U igrama bi ti Evo trebao dati malo bolje performanse, baterije su im podjednake ( mozda bolja kod Eve ), dok Sensation ima glasniji zvucnik i ljepsi ekran ( imao sam ja Sensation, a frend ima jos Eva - na Evu su boje isprane naspram Sensationa, ozbiljno govorim ) kaj bi ti moglo doci bolje dok gledas videe, filmove itd ...
Ma ja sad imam Xperiu Arc i nervira me interna memorija do bola, popuni se odma i možeš samo lupat glavom u zid. Pa onda gledam dostojnu zamjenu a da nije preskupa. Hvala na pomoći. Vjerovatno ću ići ns HTC Sensation.
Napokon uskoro produljujem ugovor u T-mobileu, tarifa je total+ S i u planu mi je kupnja Galaxy Nexusa ili Xperie T.
Isao sam na njihovu stranicu i skuzio sam da skoro nemam nikakvih pogodnosti kod produljenja ugovora. Galaxy Nexus je sa 4300 spusten na 3900 a Xperia T sa 4300 na 4100. Dakle razlika u cijeni je minimalna, tako da mi nema smisla to kupovati.
Ali onda sam vidio u Tarifi Total+ M su cijene uzasno manje, znaci, Galaxy Nexus sa 4300 na 1600 a Xperia t sa 4300 na 2400.
Meni to iskreno nema smisla jer su cijene uzasno manje. Mozda su krivo napisali na stranici?
Napokon uskoro produljujem ugovor u T-mobileu, tarifa je total+ S i u planu mi je kupnja Galaxy Nexusa ili Xperie T.
Isao sam na njihovu stranicu i skuzio sam da skoro nemam nikakvih pogodnosti kod produljenja ugovora. Galaxy Nexus je sa 4300 spusten na 3900 a Xperia T sa 4300 na 4100. Dakle razlika u cijeni je minimalna, tako da mi nema smisla to kupovati.
Ali onda sam vidio u Tarifi Total+ M su cijene uzasno manje, znaci, Galaxy Nexus sa 4300 na 1600 a Xperia t sa 4300 na 2400.
Meni to iskreno nema smisla jer su cijene uzasno manje. Mozda su krivo napisali na stranici?
Najbolje da ih zoveš i pitaš ili odeš do T-centra ako ti je blizu. Totalno su mi čudne cijene kod njih, puno je jeftinije ako naručiš preko Interneta (1500 kn manje?)
Najbolje da ih zoveš i pitaš ili odeš do T-centra ako ti je blizu. Totalno su mi čudne cijene kod njih, puno je jeftinije ako naručiš preko Interneta (1500 kn manje?)
Budem danas...
A galaxy S3 je ja mislim 200-300kn skuplji preko weba.
Koliko biste vi platili SGS2 ili EVO3D, na njuškalu, da znam samo okvirno koja je relna cijena. Za nov npr od-do, tako i za neki polovan.
Što mislite o Xperia Miro? Da li se isplati za te novce i da li cu biti zadovoljan sa takvim mobitelom jer ce mi to biti prvi Smartphone? Da li cu imati sve mogucnosti kao i neki skuplji? I u cemu je uopce razlika u Android verzijama? Hvala!
Koliko para imas?
Placa stize svaki mjesec, samo je meni zao dati puno novaca za mobitel. Ovisi o dobiveno/ ulozeno. Ako je ta razlika ogromna onda bi i ulozio malo vise. Sve ovisi koje ponude das :D
Što mislite o Xperia Miro? Da li se isplati za te novce i da li cu biti zadovoljan sa takvim mobitelom jer ce mi to biti prvi Smartphone? Da li cu imati sve mogucnosti kao i neki skuplji? I u cemu je uopce razlika u Android verzijama? Hvala!
Koliko para imas?
Placa stize svaki mjesec, samo je meni zao dati puno novaca za mobitel. Ovisi o dobiveno/ ulozeno. Ako je ta razlika ogromna onda bi i ulozio malo vise. Sve ovisi koje ponude das :D
Mozda najbolji omjer ulozeno/dobiveno je Xperia U.
Ovako... trazim slijedece:
1. Prakticnost sms-anja i pisanja mailova (ne trazim preciznost kao na tipkama, ali da mi ne treba pola sata za sms)
2. Dobra mogucnost pregledavanja mailova uz document preglednik po mogucnosti.
3. Da mi se baterija ne prazni bas svaki dan uz prosjecno koristenje (5-6 sms-ova, par kracih poziva, provjeravanje i pisanje nekoliko mailova, eventualno slusanje glazbe kojih sat vremena dnevno)
(Dakle, vise poslovna i pismena komunikacija nego multimedijski sadrzaji. Igrice nikad ne igram)
Budzet mi je kojih 1000 kn.
Sto preporucujete?
Ovako... trazim slijedece:
1. Prakticnost sms-anja i pisanja mailova (ne trazim preciznost kao na tipkama, ali da mi ne treba pola sata za sms)
2. Dobra mogucnost pregledavanja mailova uz document preglednik po mogucnosti.
3. Da mi se baterija ne prazni bas svaki dan uz prosjecno koristenje (5-6 sms-ova, par kracih poziva, provjeravanje i pisanje nekoliko mailova, eventualno slusanje glazbe kojih sat vremena dnevno)
(Dakle, vise poslovna i pismena komunikacija nego multimedijski sadrzaji. Igrice nikad ne igram)
Budzet mi je kojih 1000 kn.
Sto preporucujete?
SAMSUNG Galaxy S I9000
Zasto? Velik ekran za kucanje i extra mob za te pare i za sve ostalo..Puno custom romova..
Pozdrav svima
Uskoro namjeravam kupiti novi mobitel pa trebam preporuku. Troumim se između ovih mobitela, pa bi mi trebala mala pomoć. Nekako me je najviše pridobio LG.
LG P880 4x
S GS2
SE Xperia Arc S
Pozdrav svima
Uskoro namjeravam kupiti novi mobitel pa trebam preporuku. Troumim se između ovih mobitela, pa bi mi trebala mala pomoć. Nekako me je najviše pridobio LG.
LG P880 4x
S GS2
SE Xperia Arc S
Po meni LG,al jedina mana mu je sto je malo ruzan al s obzirom na specifikacije u odnosu na druga dva modela best buy..
Poz, razmišljam da uzmem LG HD P880 ili Xperiu S u Tele2 pa bilo kakvi savjeti su dobrodošli. LG mi se zapravo sviđa više po svemu osim što kad sam imao njihov Viewty bio je prilično nestabilan, a LG nije na glasu po kvaliteti pa neznam ni sam što da uzmem.
Hvala :)
Poz, razmišljam da uzmem LG HD P880 ili Xperiu S u Tele2 pa bilo kakvi savjeti su dobrodošli. LG mi se zapravo sviđa više po svemu osim što kad sam imao njihov Viewty bio je prilično nestabilan, a LG nije na glasu po kvaliteti pa neznam ni sam što da uzmem.
Hvala :)
Uzmi Xperiu ili pogledaj jos One S.
Da li je bolje da sad uzmem Sony Xperiu P ili sacekam dok ne dodje ovaj novi LG Nexus 4 na trziste i kod nas pa njega da uzmem ,telefon mi se svidja po izgledu samo sto se brinem oko pozadine jer je napravljena od stakla ,ne znam koliko je to osjetljivo jer moze mi slucajno ispasti pa se bojim da se nebi razbilo ,i jos me zanima da li znate koliko ce biti cijena veca u odnosu na Xperiu P ili ce biti otprilike iste
Da li je bolje da sad uzmem Sony Xperiu P ili sacekam dok ne dodje ovaj novi LG Nexus 4 na trziste i kod nas pa njega da uzmem ,telefon mi se svidja po izgledu samo sto se brinem oko pozadine jer je napravljena od stakla ,ne znam koliko je to osjetljivo jer moze mi slucajno ispasti pa se bojim da se nebi razbilo ,i jos me zanima da li znate koliko ce biti cijena veca u odnosu na Xperiu P ili ce biti otprilike iste
Bolji je Nexus..
Znam i ja da je bolji sto se tice hardvera ,samo me zanima njegova cvrstoca i da li ce cijena biti dosta velika u odnosu na cijenu xperie P jer sam gledao cijene u njemackoj i tamo je nexus skuplji 100€ od xperie P ,pa me zanima da li se isplati dati oko 400€ za nexus,i mozete li mi vi reci nesto o njemu koje su mu mane a koje prednosti
Koliko para imas?
Mozda najbolji omjer ulozeno/dobiveno je Xperia U.
To mi je vec previse dati za mobitel, bolje cu si za te novce priustiti nesto drugo. Zanima me sta mislis o Miro, da li je mobitel solidan? Ili da preformuliram pitanje, hoce mi sto nedostajati s tim mobitelom glede funkcija koje bi mi jedan Smartphone trebao pruziti? Hvala na brzim odgovorima!
kad gledaš to ti je 200-300 kn vise za xperiu u koja je doslovno duplo jači uređaj od xperie miro... kolko često kupujes mobitele? ak je svakih godinu dana onda je ta razlika u cijeni zanemariva a eto kolko dobijes bolji uređaj
al za prvi android uredaj miro je ok...nisi ni navikao na sve mogucnosti androida pa ce ti i miro ostavit uvau efekt...kasnije kad se malo ufuras mozda ces osjetit da mu fali snage...xperia u je iz mog pogleda solidan mob jer ga i sam imam pa mi je dual core normala
kad gledaš to ti je 200-300 kn vise za xperiu u koja je doslovno duplo jači uređaj od xperie miro... kolko često kupujes mobitele? ak je svakih godinu dana onda je ta razlika u cijeni zanemariva a eto kolko dobijes bolji uređaj
al za prvi android uredaj miro je ok...nisi ni navikao na sve mogucnosti androida pa ce ti i miro ostavit uvau efekt...kasnije kad se malo ufuras mozda ces osjetit da mu fali snage...xperia u je iz mog pogleda solidan mob jer ga i sam imam pa mi je dual core normala
Koju ponudu ti gledas? Ja gledam u Tele 2 na bonove i tamo mi je ogromna razlika. Da se razumijemo, uzimam na bonove a tu mi je razlika 700 kn. Gdje ti gledas ponudu?
Koju ponudu ti gledas? Ja gledam u Tele 2 na bonove i tamo mi je ogromna razlika. Da se razumijemo, uzimam na bonove a tu mi je razlika 700 kn. Gdje ti gledas ponudu?
Preko oglasnika uzmes za max 1200kn, definitvno best buy u tom rangu. Ja sam prije par dana na njuskalu nasao Xperiu U za 1000kn.
Preko oglasnika uzmes za max 1200kn, definitvno best buy u tom rangu. Ja sam prije par dana na njuskalu nasao Xperiu U za 1000kn.
Sta mislis da se strpim jos koji mjesec ili mozda Bozic pa da vidim hoce li cijene pasti? I jel to gledas preko Bug oglasnika?
Mozda bonbon stavi akciju kao i prosle godine oko nove godine i ovo ljeto, kada su davali -30% preko web shopa. Onda bi Xperia U kostala 1190kn.
Kupujem u vipu
produljenje ugovora na 24 mjeseca
tarifa bez limita 444
2000-2500kn
Najbolje sta se moze dobiti i da bude napredak u odnosu na moj trenutni samsung galaxy s2
Kupujem u vipu
produljenje ugovora na 24 mjeseca
tarifa bez limita 444
2000-2500kn
Najbolje sta se moze dobiti i da bude napredak u odnosu na moj trenutni samsung galaxy s2
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4294
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4295
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4273
Po meni se HTC One X najvise isplati od ovih..
Ili mozda da pricekam da dode onaj HTC droid dna kod nas?
Ili mozda da pricekam da dode onaj HTC droid dna kod nas?
Čekaj isplati se skroz.
Ne isplati se. Slaba baterija i malo memorije... I BTW ta 1300kn ima Galaxy S III, po meni se to najviše isplati. Najbolja baterija i proširiva memorija, brže dolaze nadogradnje, etc.
Koliko para imas?
Meni se cini Blade III dobar. Sto drugi misle?
Ima veci ekran i rezu od mire, i malo jaci procesor i bateriju. Tako je na papiru. Sad ne znam koliko je stvarno bolji ili lošiji.
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii/d354-t1/#txt