Sta da kazem, mobitel je super. Prodajem zbog potrebe za novcima. Pa ko je zainteresiran 099 364 6002. Novi, garancija tmobile, sve mreze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta da kazem, mobitel je super. Prodajem zbog potrebe za novcima. Pa ko je zainteresiran 099 364 6002. Novi, garancija tmobile, sve mreze.
Zanima me sta mislite o Smartphoneu Prestigio MultiPhone 4040 DUO ?
Prvi put vidim ovaj mobitel, i po specifikacijama mi se cini sasvim ok.
Sad me zanima jel bolje dat 1300 za to ili 1000 za SX Miro ?
Link na mobitel : http://www.comel.hr/prestigio-multiphone-4040-duo-3851
Ja bi uzeo taj prestigio.
6 | Prestigio MultiPhone 4040 DUO |
---|---|
1 | SX Miro |
Treba mi preporuka za dobar smarphone u cjenovnom rangu POLOVNO do 1000kn. E, i da, obavezno da je android, drugi OS-ovi ne dolaze u obzir
Treba mi preporuka za dobar smarphone u cjenovnom rangu POLOVNO do 1000kn. E, i da, obavezno da je android, drugi OS-ovi ne dolaze u obzir
Imam ti ja Galaxy Mini 2, novi, nikad upaljen, garancija T-Mobile još 23 mjeseca, kutija otvorena samo da se provjeri jer sav sadržaj unutra. Dam ti ga za 800 sa poštarinom.
Dvoumim se između Sony Xperie P i HTC-a One S (s3). Obadva me koštaju jednako, pa me zanima koji je od njih bolji i zašto?
0 | Sony Xperia P |
---|---|
13 | HTC One S |
Dvoumim se između Sony Xperie P i HTC-a One S (s3). Obadva me koštaju jednako, pa me zanima koji je od njih bolji i zašto?
uzmi One S, malo veći ekran, brži procesor i GPU, i također mislim da je već dostupan update na JB.
prodao sam nokiu c7 i sad bih si kupio neki mob...do 1700kn ne vise...bitno mi je da ima dual core procesor,po mogučnosti malo veči ekran... što da kupim?
prodao sam nokiu c7 i sad bih si kupio neki mob...do 1700kn ne vise...bitno mi je da ima dual core procesor,po mogučnosti malo veči ekran... što da kupim?
novi ili polovni? ako želiš novi, onda Xperia U, ima dual core procesor, ali neznam jeli ti malen ekran od 3.5"? u bonbon ponudi je Xperia točno 1700kn i jeftiniji mobitel sa dual core procesorom nećeš naći.
uzmi One S, malo veći ekran, brži procesor i GPU, i također mislim da je već dostupan update na JB.
A kakav je taj scorpio s3 (1.7GHz) u usporedbi s kraitom s4(1.5GHz)? Hvala.
novi ili polovni? ako želiš novi, onda Xperia U, ima dual core procesor, ali neznam jeli ti malen ekran od 3.5"? u bonbon ponudi je Xperia točno 1700kn i jeftiniji mobitel sa dual core procesorom nećeš naći.
netreba bit novi moze i sa njuskala...
huawei u8300...solidan mob....
na sony xperiji u je dostupno samo 4 gb memorije...jer to istina?
Vidim da se sad i S2 moze naci za 1700-1800kn na njuskalu...
Pa me zanima, ima li sta bolje za te pare ili cak jeftinije ili u ranku toga ali jeftinije?
yebote,ovo je kao GTX680 među grafama
sto mislite o lg optimus l7?
Vidim da se sad i S2 moze naci za 1700-1800kn na njuskalu...
Pa me zanima, ima li sta bolje za te pare ili cak jeftinije ili u ranku toga ali jeftinije?
Bump, Mario gdje si kad te trebam :D
Ajme majko, vidi ekran.
1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
Ajme majko, vidi ekran.
1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
To je prvi 1080p smartphone :)
Što mislite o Xperia Miro? Da li se isplati za te novce i da li cu biti zadovoljan sa takvim mobitelom jer ce mi to biti prvi Smartphone? Da li cu imati sve mogucnosti kao i neki skuplji? I u cemu je uopce razlika u Android verzijama? Hvala!
Što mislite o Xperia Miro? Da li se isplati za te novce i da li cu biti zadovoljan sa takvim mobitelom jer ce mi to biti prvi Smartphone? Da li cu imati sve mogucnosti kao i neki skuplji? I u cemu je uopce razlika u Android verzijama? Hvala!
Koliko para imas?
Meni je to dobar mobitel,igrice ne štekaju ako ti je to važno,baterija je dobra.........
Molim za savijet.
Koji od 2 moba odabrat - HTC Sensation ili HTC Evo 3D. Cijena oba uređaja je ista.
Molim za savijet.
Koji od 2 moba odabrat - HTC Sensation ili HTC Evo 3D. Cijena oba uređaja je ista.
Evo 3d
Molim za savijet.
Evo 3d
Razlog, zašto HTC Evo 3D. Ako može.
Molim za savijet.
Evo 3d
Više rama..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3875&idPhone2=3901
Molim za savijet.
Evo 3d
Više rama..
Ali gori ekran i gora kamera ( ako 3d snimanje nije vazno ) :)
Molim za savijet.
Evo 3d
Više rama..
Ali gori ekran i gora kamera ( ako 3d snimanje nije vazno ) :)
Po cemu si skontao da je gori ekran?
Nek uzme koji hoce oba uredjaja su super..
3D snimanje mi nije bitno. Najviše me brine baterija i rad sa multimedijom i igrama. Tu me zanima koji je bolji.
3D snimanje mi nije bitno. Najviše me brine baterija i rad sa multimedijom i igrama. Tu me zanima koji je bolji.
Evo 3d ima vecu bateriju,ostalo je sve isto,isti procesor,ista grafika ;)
Odluci sam .