Pozdrav svima..:)
Trebao bi pomoč pri odabiru mobitela do 1000,max 1200kn..
Android..
Može rabljeno..
Nešto za "budučnost" kolko može bit za tu cjenu ;)..
3,5" ekran minimum..
Pozdrav svima..:)
Trebao bi pomoč pri odabiru mobitela do 1000,max 1200kn..
Android..
Može rabljeno..
Nešto za "budučnost" kolko može bit za tu cjenu ;)..
3,5" ekran minimum..
Android..
Može rabljeno..
Je stariji ali i dalje jedan od bolji izbora za tu cijenu.
samsung galaxy s , nađes preko njuškala za 1100
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-gt-9000-oglas-5410058
imaš odličnu podršku custom romova za njega.
Pogledaj si malo Motorolu Droid Razr MAXX.... Najlijepši dizajn,napravljen od kevlara,nudi vrhunske performanse.
Inace ne volim Android, ali ovu Motorolu bi uzeo
sony xperia s POVOLJNO
http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php
Ovaj Nexus 7 je extra po specifikacijama...za te pare...
http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php
Ovaj Nexus 7 je extra po specifikacijama...za te pare...
Za koje pare? Pitanje je koliko će kod nas doći...
Jesam ja mozda napisao da je mob?
Priki ovo je tema koja se zove - Pomoć pri odabiru mobitela
Priki ovo je tema koja se zove - Pomoć pri odabiru mobitela
JBG ...sta ima veze..trazite dlaku u jajetu..
JBG ...sta ima veze..trazite dlaku u jajetu..
Nije to dlaka u jajetu. Jedno i drugo se ne može usporediti. Tableti su nezgrapni i daleko manje funkcionalno korisni (osim Motorole Atrix sa dockom, te Transformer Primeom sa tipkovnicom).
Evo 1.7 ce bit para, pa eto da kupim novi mob jer me ovaj HTC Wildfire ubijaa. Prvo me zanima koliko mogu dobiti za Wildfire, znaci garancija do 12. mjeseca ove godine, nije rootan, ima par ogrebotina na zadnjoj strani?
Sta se tice novog moba mislim izdvojiti 2200kn max! Na razmatranju imam par mobitela; Galaxy s2, Evo 3D, Sensation, Galaxy S Advanced. Ili nesto trece? Po meni se cini da je najbolji izbor s2?
sony xperia s POVOLJNO
Ja razmisljam da odem napokon na pretplatu, i vec sam prelud.
Bio sam uvjeren da cu uzet GS3 za 2 soma, ali auto zavrsio na popravku i nemam para. Pa cu morat ic na jeftiniju pretplatu i imam jedino Xperiu P za 1800 ili stari Arc S za 1100. Ne znam.
@maks hvala na konkretnom odgovoru, da i meni je sensation bio na drugom mjestu. Znam da se prije spominjalo (dok sensation nije presao na ics) da s2 dere sensationa...Neznam koliki je skok sada na napravio...Najvaznije mi je kod moba fluidnost i brzina. Sta si tice sucelja Sense volim, ali volio bih isprobati i touchwiz tako da mi to nije neka bitna stavka.
sony xperia s POVOLJNO
Pa cu morat ic na jeftiniju pretplatu i imam jedino Xperiu P za 1800 ili stari Arc S za 1100. Ne znam.
A onda xperiu p uzmi.
Planirao sam uzeti HTC Desire S ali su ga uzeli iz prodaje. Max bih za mob dao 2500kn, a da nije iz njuškala (nepovjerenje) i da je otključan. To uvjetuje da si kupim mob u nekoj trgovini. Tele2 ima mobitele čija cijena konkurira sa cijenama mobitela na akciji u trgovinama. No, možemo li sa sigurnošću reći da su mobiteli u tele2 otključani?
Bacam pogled na SE Xperiu Arc S za 2500kn:http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-telefon-SONY-ERICSSON-XPERIA-ARC-S-LT-18i,-white/35116/, koliko je i u Tele2. S time da ovaj u svijetu medije MORA biti otključan?
Pa se radujem vašim preporukama ima li trenutno bolji mob sa androidom bez pretplate, otključan, a do 2500kn, gledajući sveukupne karakteristike, a koji je trenutno dobavljiv?
EDIT:
Na njuškalu je Arc S kojih 200 kn jeftiniji nego u tele2 i svijetu medija.
Planirao sam uzeti HTC Desire S ali su ga uzeli iz prodaje. Max bih za mob dao 2500kn, a da nije iz njuškala (nepovjerenje) i da je otključan. To uvjetuje da si kupim mob u nekoj trgovini. Tele2 ima mobitele čija cijena konkurira sa cijenama mobitela na akciji u trgovinama. No, možemo li sa sigurnošću reći da su mobiteli u tele2 otključani?
Bacam pogled na SE Xperiu Arc S za 2500kn:http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-telefon-SONY-ERICSSON-XPERIA-ARC-S-LT-18i,-white/35116/, koliko je i u Tele2. S time da ovaj u svijetu medije MORA biti otključan?
Pa se radujem vašim preporukama ima li trenutno bolji mob sa androidom bez pretplate, otključan, a do 2500kn, gledajući sveukupne karakteristike, a koji je trenutno dobavljiv?
EDIT:
Na njuškalu je Arc S kojih 200 kn jeftiniji nego u tele2 i svijetu medija.
Xperia P,Nexus Titanium..
Jeli se isplati kupovat xperiu arc sada?
I nekog moba preporuka do 2000kn, dobrog, ja znam za xperiu u i lumiu 710...
HTC Evo 3D..poboljšanje s ICS updateom u odnosu na GB je nevjerojatno, u odnosu na SGS2 koji nije ništa bitno brži na ICS-u.
HTC Evo 3D..poboljšanje s ICS updateom u odnosu na GB je nevjerojatno, u odnosu na SGS2 koji nije ništa bitno brži na ICS-u.
Jeli se isplati kupovat xperiu arc, kakva je
Nemam iskustva s Arcom..ja je osobno ne bih kupio jer se navodno Xperie pogoršaju s ICS updateom. Po kojoj cijeni bi je mogao uzeti?
Nemam iskustva s Arcom..ja je osobno ne bih kupio jer se navodno Xperie pogoršaju s ICS updateom. Po kojoj cijeni bi je mogao uzeti?
1500kn novu od prijatelja...neću mob s njuškala, evo otpada.
Nova za 1500kn se isplati..
Drugi savjeti za mob do 2000kn...kod operatera...zasad su tu lumia 710 i xperia u
Ovisi koja pretplata.
Imas i GalaxySIII za 1999 kod VIP-a.
Ovisi koja pretplata.
Imas i GalaxySIII za 1999 kod VIP-a.
Bez pretplate, samo uređaj. 

... a da nije iz njuškala (nepovjerenje)...
Svima koji se ustručavaju kupiti mobitel preko oglasnika - osobu koja prodaje mobitel:
Moje iskustvo - kupio sam Xperiu Neo preko njuskala. Prije kupnje sam nazvao ovlašteni servis i rečeno mi je da je mobitel dobiven na zamjenu jer prethodni nije mogao biti popravljen te da je jamstvo važeće i vrijedi do tog i tog datuma. Nakon toga mi je lik to sam rekao, bez da sam započinjao razgovor o gore navedenoj situaciji.
Sretno svima sa kupnjom novog mobitela!
Xperia U :)