Galaxy R nema Gorilla Glass
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma kao što je lega reko. Kad već imaš 2500, dodaj 200 kn i pikni si SGS2. Ima ih kroz mjesec dana bar 2-3 za tu cijenu, a s vremenom i sve više ;)
Po meni je to bestbuy za kategoriju +2000 kn.
evo doso da se zahvalim onima koji su glasali i ostavili poneki komentar, danas je pao jedan Ace :D
samo me zanima kada ukljucim wifi u postavkama i idem na net, nista ne placam? ili treba izgasit nesto drugo jer sam skuzio da i dok ne ukljucim wifi opet imam interneta, a to valjda placam
Izgasi samo mobilnu mrezu.
Eh ovako, moze li mi neko molim vas pomoci pri odabiru mobitela.
Znaci omisljam se izmedju : Nokia C3i (140€) i Samsung Smartphone Galaxy Fit (150€) ?
Pa eto ako neko moze da napise svoje misljenje bio bih mu veoma zahvalan.
Pa eto ako neko moze da napise svoje misljenje bio bih mu veoma zahvalan.
Od ta dva, ja bi uzeo fit. A gdje kupuješ možda nađemo nešto bolje.
galaxy fit naravno jer drzao sam nokiu u ruci i to je ko iz proslog stoljeca mobitel...dok samsung ima android i nadmasuje nokiu u gotovo svemu
kupi galaxy ako hoces necitljiv ekran, nekompatibilnost s vecinom aplikacija, praznu bateriju na dnevnoj bazi i ako mijenjas mobitel svako godinu dana
iako cudna mi je razlika u cijeni, c3 bi ipak trebao bit osjetno jeftiniji
radije daj jos za samsung ace ili htc wildfire S
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Pozdrav! Zanima me mišljenje ljudi koji su isprobali i Android i WP7, koji je od ova dva moba je isplativiji?
| 13 | Google Nexus S |
|---|---|
| 3 | Omnia 7 |
Pozdrav! Zanima me mišljenje ljudi koji su isprobali i Android i WP7, koji je od ova dva moba je isplativiji?
Omnia 7 kad dobije Tango će rulat.
Nexus S je samo jedan od single core-ovaca koji ima ICS.
Zanima me mišljenje ljudi koji su isprobali i Android i WP7, koji je od ova dva moba je isplativiji?
Teško je reći, i jedan i drugi su dobri mobiteli, ovisi koji OS želiš.
najbolje da ih probaš/koristiš negdje pa ćeš lakše odlučiti.
Galaxy je na snizenju , bio 250€ sad 150€ dok nokia nije.
E sad moze li mi neko reci koliko bi me otprilike kostalo dekodiranje ovog samsung smartphone galaxy fita ?
E sad moze li mi neko reci koliko bi me otprilike kostalo dekodiranje ovog samsung smartphone galaxy fita ?
50-80kn ?
Super sasvim prihvatljiva cijena, naravno ako bude tako ;)
ja sam svoj samsung s5620 monte u tele2 dekodirao za 100 kn
Sve ovisi o modelu mobitela,Nokie su npr. najskuplje,ali mislim da ovo nebi trebalo prijeć 150kn :)
Ubrzo kupujem novi mobitel i treba mi neki Smartphone za oko 3000-4000kn.
razmišljam o Iphone4S (koji mi se čini i najbolji) i Samsung Galaxy S2!?
razmišljam o Iphone4S (koji mi se čini i najbolji) i Samsung Galaxy S2!?
Nek ti izbor OS-a. bude presudan, oba dva mobitela su vrhunska.
samo nemoj pitat koji od ta dva. :)
| 12 | SGS II |
|---|---|
| 2 | iPhone 4s |
evo,pisao sam na jednom topicu (trebao sam ovdje al nisam znao...) imao sam gt540,zeznuo ekran...trazim sada novi mob...i dosao sam do nedoumice..x8 ili huawei u8650...na papiru huawei nudi nesto vise..ali ne znaci uvijek da je tako u praksi..pa bi vas molio vasa misljenja. Naravno da koji god da bi uzeo bi ih rootao,i stavljao custom romove i sl...za gt540 bilo je puno ROM-ova...a za ova dva nemam pojma kako oni stje sa custom ROM-ovima...
evo,pisao sam na jednom topicu (trebao sam ovdje al nisam znao...) imao sam gt540,zeznuo ekran...trazim sada novi mob...i dosao sam do nedoumice..x8 ili huawei u8650...na papiru huawei nudi nesto vise..ali ne znaci uvijek da je tako u praksi
Taj huawei u8650 je dosta hvaljen u tom cjenovnom rangu.
x8 je već malo zastario. tak da glas ide za u8650
| 9 | Huawei u8650 |
|---|---|
| 4 | Xperia x8 |
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Nego sta mislite o Samsung Galaxy S I9000 - 300€ , povoljno ili ne ?
Ne treba dekodirati.
Nego sta mislite o Samsung Galaxy S I9000 - 300€ , povoljno ili ne ?
Ne treba dekodirati.
Novo ili?
po meni previše. - na njuškalu se nađe za 1600kn (210€)
Novo, novo.
Novo, novo.
Previše je moje mišljenje
- S plus se nađe za manje novce garancija 2 godine, neotvaran.
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-nekoristeno-oglas-4157463
pozz!
koji od ovih mobitela je najbolji izbor?
nokia x2-00,SE x8,vip racer ll,vodafone 858..sve u svemu,do 400 kn u vipu na produzenje pretplate
Od ta tri x8 je nekako najbolji izbor.