Me like, omnia je upravo postala favorit ako je dostupna u 16gb verziji.
Prijedloge primam do kraja tjedna kada krećem u realizaciju.
Novi garancija i jedini kojeg sam nasao od 16gb na njuskalu!
pa zovi ako vec nije prodan..
Kupio sam bateriju za vivaz i prodat cu ga za nekih 1200kn,i mislim si kupit experiu arc preko oglasa naravno,ili ako imate nesto drugo za preporucit?
Molim objašnjenje? XD
Stvarno mi je najvažnije na mobitelu šta sam naveo, kvaliteta slika od kamere, sad, ako nokia ima mrvicu lošiju kameru, super, nju uzimam, ako ima drastično/primjetno lošiju kameru, e onda idem na C905, kao što rekoh, kamera mi je važna, da ima čiste slike, autofocus, tj ruke mi se tresu puno pa zato, da kad se metne na komp da se ne vide one mrljice, flekice i neznam ni ja šta :)
A MP3 ima svaki mobitel danas, a wifi mi je tak i tak sporedna stvar, nije mi sad do surfanja preko moba, komp je tu za to i više stvari :)
rofl...za tebe je fotic definitivno, pa SE satio nema ciste slike na 12 MP, tek nokia n8....
uzmes neki fotic, preporuka samsung es30 (oko 350 kn) i neki mobitel koji obavlja osnovne funkcije i da imas jos kakvu kameru, tipa c510 ili c702 SE
Pa ne treba mi baš kristalna slika XD
Nego mi treba slika da je uredna, ne skroz čista, nego uredna, a znam da ima mobitela koji imaju takvu kameru, samo neznam sad šta uzesti...
Evo da se nadovežem sad na svoje pitanje, vidjeli sve slike na mojoj temi gdje prodajem G705, slikano je nokijom N85, jel takva kamera i na N95 8 GB?!
Ako je definitivno je uzimam!
Takva mi slika treba, nikakav digitalac, to je ono što tražim, slika je čista, vidi se sve, super je i nema onih glupih mrljica i grudica....
Samo mi to recite, koji mobitel ima takvu kameru jer na njuškalu N85 idu preko 700 kn, tako da to nema teorije...
Kupio sam bateriju za vivaz i prodat cu ga za nekih 1200kn,i mislim si kupit experiu arc preko oglasa naravno,ili ako imate nesto drugo za preporucit?
Koliko si spreman platiti novi mob?
Novi garancija i jedini kojeg sam nasao od 16gb na njuskalu!
pa zovi ako vec nije prodan..
Prodano :(, šteta jer većina koji prodaju omniu 7 nisu ni vidjeli 16gb model.
steta, jer vidio sam da je to jedini od 16gb na njuskalu.
mozda da pogledas na drugim oglasnicima.
hej..moze mi netko preporuciti mobitel do 1000 kuna,po mogucnosti da je novi...jer imam sad lg optimus gt 540 i uzasno je spor i nikakav...kaj preporucate?
pozz
Alen
hej..moze mi netko preporuciti mobitel do 1000 kuna,po mogucnosti da je novi...jer imam sad lg optimus gt 540 i uzasno je spor i nikakav...kaj preporucate?
pozz
Alen
Trazis android ili?
Mozda xperiu x8 ili samsung i5800
pa bilo bi bolje da je android..:D
uzeo bih neki na bonove..:D
pa bilo bi bolje da je android..:D
uzeo bih neki na bonove..:D
Preporučio bih ti ovaj.
Međutim, to nije Android.
Radi se o Samsungovom Bada OS-u.
Što ne znači da je mob loš, dapače po specifikacijama je odličan.
Hej, pa ima 1GHz proc, SGX540 grafiku (isto kao i na mom SGS-u), snima HD 720P video,
Super AMOLED ekran, Gorilla glass, itd.
Fantastične specifikacije, mob pojede za doručak SE X8.
Uostalom, ovaj mjesec stiže i Bada 2.0 koja bi trebala biti još više unaprijeđena.
Ovo ti je moja velika preporuka.
Molim objašnjenje? XD
Stvarno mi je najvažnije na mobitelu šta sam naveo, kvaliteta slika od kamere, sad, ako nokia ima mrvicu lošiju kameru, super, nju uzimam, ako ima drastično/primjetno lošiju kameru, e onda idem na C905, kao što rekoh, kamera mi je važna, da ima čiste slike, autofocus, tj ruke mi se tresu puno pa zato, da kad se metne na komp da se ne vide one mrljice, flekice i neznam ni ja šta :)
A MP3 ima svaki mobitel danas, a wifi mi je tak i tak sporedna stvar, nije mi sad do surfanja preko moba, komp je tu za to i više stvari :)
rofl...za tebe je fotic definitivno, pa SE satio nema ciste slike na 12 MP, tek nokia n8....
uzmes neki fotic, preporuka samsung es30 (oko 350 kn) i neki mobitel koji obavlja osnovne funkcije i da imas jos kakvu kameru, tipa c510 ili c702 SE
Pa ne treba mi baš kristalna slika XD
Nego mi treba slika da je uredna, ne skroz čista, nego uredna, a znam da ima mobitela koji imaju takvu kameru, samo neznam sad šta uzesti...
Evo da se nadovežem sad na svoje pitanje, vidite slike na mojoj temi gdje prodajem G705, slikano je nokijom N85, jel takva kamera i na N95 8 GB?!
Takva mi slika treba, nikakav digitalac, to je ono što tražim, slika je čista, vidi se sve, super je i nema onih glupih mrljica i grudica....
Samo mi to recite, koji mobitel ima takvu kameru jer na njuškalu N85 idu preko 700 kn, tako da to nema teorije...
Itko?
To bi bio ovaj, izvoliš....
Da to je jako prihvatljivo, samo, neznam kako će ti se svidjet touch screen, kamera nije loša, android se da staviti original 2.1 koliko me sjećanje služi, sad, mana mu je jedino touchscreen, treba ga stvarno znati kalibrirati da bi mogao uživati u njemu, i da, meni je tipkovnica na njemu bila UŽAS....
Ako tebi paše mobitel uzmi, cijena je više nego super :)
Normalno ako ima full bundle i garanciju....
Ako nema garancije onda je ok cijena...
Evo da se nadovežem sad na svoje pitanje, vidite slike na mojoj temi gdje prodajem G705, slikano je nokijom N85, jel takva kamera i na N95 8 GB?!
Itko?
Bumper on the floor!
Pa i ne zvuci bas "munjeno" ima ih dosta na njuskalu po 450-500 kn.
vjerojatno se covjeku ne da zajebavati pa je stavio 400kn da proda sto prije.
ovako, planiram kroz tjedan-dva kupi novi mobitel ,neki smartphone android obavezno, s vecim ekranom za oko su mi zapele motorole iako ni galaxy s nije los izdvojio bih 1500kn uzeo bi preko oglasa vjerojatno pa neznam sta se vise isplati od ovoga uzeti s time da milestone ima vec za 1300kn na netu pa evo netko nek predlozi sta se vise isplati nekako mi se cini galaxy najboljom opcijom premda neplaniram previse igrice igrat al naravno naci ce se pokoja, vise za surfanje muziku ,film mozda neki i tako. galaxy ima najjaci procesor a defy je tek na 2.2 =/, neznam jel podrzavaju milestone i defy flash? dajte neke preporuke mozda neki drugi android do 1500kn ??. unaprijed hvala
2 | motorola milestone |
---|---|
12 | samsung galaxy S |
3 | motorola defy |
2700-2800maximalno
Koliko si spreman platiti novi mob?
2700-2800kn maximalno...
ovako, planiram kroz tjedan-dva kupi novi mobitel ,neki smartphone android obavezno, s vecim ekranom za oko su mi zapele motorole iako ni galaxy s nije los izdvojio bih 1500kn uzeo bi preko oglasa vjerojatno pa neznam sta se vise isplati od ovoga uzeti s time da milestone ima vec za 1300kn na netu pa evo netko nek predlozi sta se vise isplati nekako mi se cini galaxy najboljom opcijom premda neplaniram previse igrice igrat al naravno naci ce se pokoja, vise za surfanje muziku ,film mozda neki i tako. galaxy ima najjaci procesor a defy je tek na 2.2 =/, neznam jel podrzavaju milestone i defy flash? dajte neke preporuke mozda neki drugi android do 1500kn ??. unaprijed hvala
Galaxy S je još najbolji za filmove jer mu tu ekran nema premca (osim SGS II-a :P ).
defy ima rom na 2.3.3 koji radi bolje od bilo kojeg na SGS-u, ekran i procesor su jedini na strani sgs-a, izrada dakako na strani defy-a, pa svaki 2.1+ uredaj podrzava flash :)
sgs ti nema LED-icu ako ti je to bitno...
ja bi skupio jos malo i isao na omniu 7..., daleko bolja od defya i sgs-a, a milestone je pregazen vec godinu dana...
Nije bas Omnia 7 tolko bolja od SGS, to su prakticki isti mobiteli, samo su razliciti OS-ovi.
Recimo meni je WP7 bezveze jer mi se Zune gadi.
SGS na njsukalu dode oko 600kn više od omnie.Ja osobno razmišljam hoću li uzet omniu 7 ili skupljat za Iphone4