Stigle jučer tri pozivnice za OnePlus 2, pa ako tko zeli, neka se javi.
Stigle jučer tri pozivnice za OnePlus 2, pa ako tko zeli, neka se javi.
Postavi i u temi za OnePlus 2.

Ja sam prezadovoljan s njegovim 5.1.1, tako da ću definitivno prijeći i na 6 od njega.
Koristi li tko M i koji?
Ja sam prezadovoljan s njegovim 5.1.1, tako da ću definitivno prijeći i na 6 od njega.
Koristi li tko M i koji?
još ne, čekam da se to malo ispolira još
a sa druge strane, treba mi i kernel koji podržava f2fs particije, jer imam sve formatirane na to, tako da mi i treba takav kernel da mogu to upogodnit
vjerojatno će ak bacit takav kernel prije ili poslje van
Oneplus ima dobru ponudu za Black Friday! 1+2 i 1+X ovaj vikend se mogu kupiti bez pozivnice, a accessories za 1+1 su sniženi za 90%.
Dosta stvari je već out of stock. Požurite!
Ima tko da koristi? Preporuke neke?
koristim već neko vrijeme cm13 od jgcaap developera sa xda stranica, i jako sam zadovoljan
dugo nisam vidio developera koji nekad zna u danu i 3 verzije bacit van jer dođe neki fix ili ga on sam nađe, a i stavlja test verzije roma da ljudi testiraju razne opcije koje ubacuje unutra i daju informacije kako što radi i dal je dobro za ostavit ili vadit van iz njega
jako stabilan i jako dobro radi, bez problema može biti daily driver jer nema neke bugove koji bi to narušili, barem sa moje strane
koristim već neko vrijeme cm13 od jgcaap developera sa xda stranica, i jako sam zadovoljan
dugo nisam vidio developera koji nekad zna u danu i 3 verzije bacit van jer dođe neki fix ili ga on sam nađe, a i stavlja test verzije roma da ljudi testiraju razne opcije koje ubacuje unutra i daju informacije kako što radi i dal je dobro za ostavit ili vadit van iz njega
jako stabilan i jako dobro radi, bez problema može biti daily driver jer nema neke bugove koji bi to narušili, barem sa moje strane
Ima li kod njega problem sa WIFI? Ja koristim od Sultana (6.0.1) i vec me iritira sto pokazuje da wifi radi non-stop i da trosi najvise baterije.. Ako moze link u PP od tog ROM-a.
Ima li kod njega problem sa WIFI? Ja koristim od Sultana (6.0.1) i vec me iritira sto pokazuje da wifi radi non-stop i da trosi najvise baterije.. Ako moze link u PP od tog ROM-a.
evo link od teme na xda - http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-cm-12-builds-t3045053
prije nego napraviš flash, pogledaj si u postavkama za lokaciju, otvori meni tamo i otvori skeniranje ili scanning, pa pogledaj dal ti je stavljena kvačica na wifi i bluetooth scanning, ako je stavljeno, to makni u tome ti leži problem i zato ti to tako troši bateriju
poznat problem, bio je o tome govora u temi za jgcaap rom
btw, evo moja baterija
Ja mislim da ću do daljnjega ostati na 5.
Radi skroz oke.
Osjeti li si ikakva razlika u odnosu na 5? Čak bi rekao da možda 5 bolje radi, ipak je M tek alpha.. Ili?
Ja mislim da ću do daljnjega ostati na 5.
Radi skroz oke.
Osjeti li si ikakva razlika u odnosu na 5? Čak bi rekao da možda 5 bolje radi, ipak je M tek alpha.. Ili?
pa da budem iskren, izgleda da je MM malo bolji od LL, animacije su drugačije odrađene pa rom igleda fluidnije i ljepše radi, osobno ne vidim razlog da idem nazad, a i tip sam osobe koja jednostavno ne može bit na nečem starijem, ako znam da imam mogućnost da imam ono najnovije (usprkos pokojem bugu, ali oni nisu deal breaker i ne čine uređaj neupotrebljivim)
kad već nemam komp na kojem mogu igrat nove ili buduće igre, barem imam mob na kojem mogu imat nešto "up to date" i sa tim se zabavit
MM je daleko od alpha buildova, ovo što trenutno imamo je jako blizu snapshot verzije ili čak full verzije, ako je CM krenuo as nightly buildovima to puno znači
rijetki su ili nepostojeći bugovi koji bi mogli narušiti normalno korištenje roma, tu i tamo koji fc nije problem
doze je odličan i stvarno može produžit bateriju na bolje
a što se tiće SOT, generalno sam zadovoljan, izgleda mi kao da je na razini, ili malo manje od KK, ali o tome ne mogu previše ocijeniti jer uvijek mob rebootam u međuvremenu, pa ne stignem ili nemam adekvatne podatke o potrošnji u jednom danu, a i iskreno, neda mi se jedan dan piljit u mob 5+ sati samo da vidim kakva mu je baterija i koliko će izdržati
ali recimo, dva dana korištenja ili više, sa oko 4h SOT (više manje ovisno o korištenju) može se napraviti bez problema, tako da je meni osobno to i više nego dovoljno da ne moram brinuti oko baterije kako će izdržat
za izgurati dan će je biti definitivno i viška
i ja sam probao sultanov CM 13, ok je, animacije i sve, izgleda kao da brže radi nego na lolipop mobitel, al vratio sam opet na 5.1, ovaj puta na Euphoria od CrazyBoy-a, stariji je build, iz 11 mjeseca, ali evo 3 dana, radi savršeno, i mislim da bi mogao bez problema izgurati 6h SOT-a, CAF je verzija, i stvarno radi odlično, može se i snapdragon camera staviti na njega kao kod sultana.
kakav vam je oxygen os, ocu nesto pouzdano bez da dolazim u napast da prckam, znaci skroz stock sve! da radi sve i tako
..baterija nije kao na kiktatu ali je pristojna, SOT mi ide oko 5-5.5h ;)
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/official-cm11s-roms-ota-updates-t2906746
Meni je novi Oxygen skroz ok, evo 2-3 dan koliko ima da je izišao, sve radi super glatko.
Nova dark tema je ok, malo nasprem COS-a fali opcija, ali ne smeta mi mnogo to, jer ima skoro sve što ja želim.
Baterija SOT mi je oko 4, 4,5h prosjek u zadnja 2 dana.
ja osobno nisam najsretniji na zadnjem oxygen, znaci skroz clean install sam iso,cak sam formatiro cijeli mobitel i sd karticu jer mi se nesto zblesalo bilo
uglavnom, iskopcam ga sa punjaca u 8 navecer i u 4 popodne drugi dan mi je mrtav sa nekih 3ipo sot
sad idem probat zadnji cos 12.1.1 ako ni to nevalja , bit ce opet dobri stari kitkat
Ekipa,
imam Oneplus One, gore je Cyanogen 12.1.1... problem koji imam da nikako ne mogu promijeniti desktop wallpaper....
u čemu je fora? imam hrpu uzoraka, odabrem, i potrvdim gore lijevo na kvačicu ali se ništa ne dešava
+ pitanje.. za grid size odaberem "cozy" no i dalje mogu imati samo 4 x 4 ikona ?
Ekipa,
imam Oneplus One, gore je Cyanogen 12.1.1... problem koji imam da nikako ne mogu promijeniti desktop wallpaper....
u čemu je fora? imam hrpu uzoraka, odabrem, i potrvdim gore lijevo na kvačicu ali se ništa ne dešava
+ pitanje.. za grid size odaberem "cozy" no i dalje mogu imati samo 4 x 4 ikona ?
Da sam sebi odgovorim :) (ako nekog zanima)
1. factory restore
2. Odabere se Cozy i mora se restartati mobitel..ili custom size pa restart
Eo jedna vijest za sve koji koriste COS12.1 na svom 1+1... jutors je pusten update na Marshmallow COS13
Eo jedna vijest za sve koji koriste COS12.1 na svom 1+1... jutors je pusten update na Marshmallow COS13
I kad možemo očekivati da će biti dostupno na System update ?
Ovih dana ćeš ga dobiti OTA, mada možeš i danas, samo skineš OTA file i uradiš preko Recovery-a update.
Skineš ovaj https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995316311 file, i odradiš ovo gore navedeno, mada ja sam ga probao, nisam ga nešto dugo korsitio, i vratio se na Sultana, meni je bolja kamera tamo, nego na COS-u.
Danas dobio obavijest da je stigao update 13.0

Vi koji ste na MM, jel osjetite nasumicno sporije ucitavanje slicica u google trgovini, youtubu... isto tako sporije ucitavanje vanjskih linkova preko chroma i ucitavanje videa na yt?
Proba sam gotovo svaki mm rom i na svakom isto?
Odem na yt upalit video, odem otvorit poveznicu preko chroma treba mu 5-10s da ucita ..kao da je losa veza - a nije.
Posve iritantno, inace na LL(sultan12.1) mi sve super radi. Cudno :/
Meni radi bez greške...
samo imam pitanjce..kako na Google Playu čitati komentare domaćih korisnika? Na prošlom mobu čitao sam domaće recenzije aplikacija, a sada su samo stranci u pitanju....
Meni isto sve radi super
Vi koji ste na MM, jel osjetite nasumicno sporije ucitavanje slicica u google trgovini, youtubu... isto tako sporije ucitavanje vanjskih linkova preko chroma i ucitavanje videa na yt?
Proba sam gotovo svaki mm rom i na svakom isto?
Odem na yt upalit video, odem otvorit poveznicu preko chroma treba mu 5-10s da ucita ..kao da je losa veza - a nije.
Posve iritantno, inace na LL(sultan12.1) mi sve super radi. Cudno :/
Nisam, sve radni mnogo brže nego na LP, jeli koristiš stock COS13? Jesi li uradio možda factory reset nakon update-a?
COS13, RR, Jgcaap, Sultan, darkobos, Exodus, Tuga, ...firmware jedan drugi, recovery jedan drugi treci...
ofc full format, cak nekoliko puta full internal jer sam mjenja ext4 to f2fs kroz romove .. ( toliko sam lud bio da sam sve probao)
Na svakom isto... vratim backup na LL i radi sve super
I da, vrag mi nije da mira pa sam danas opet flesha COS13 full fastboot zip(izasao je danas), i naravno opet isto. No interesantno je to da mi na mobilnom internetu radi sve ok. Kad se povezem na wifi - problemi.
Mozda je nesto sa wifi driverima izmjenjeno u odnosu na LL. Nezz, nisam pametan