Nokia X2

poruka: 3
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nokia X2 - pomoč hitno

Ovako prije 2 dana mi je ekran na njoj bio potpuno bijel , mob je funkcionirao samo ekran nije . Izvadio sam bateriju i pustio ga preko noči u dijelovima . Ujutro je sve bilo oke . Jučer navečer su mi tipke prestale reagirat , tj reagiraju prvih par sekundi onda ne...  Mob je pod garancijom 2 godine , kupljen je u 1 mjesecu u Zagrebu u T-Mobileu , samo je problem šta ja živim 100 km od ZG-a , a najbliži T-Mobile mi je nekih 30 km od kuče . 
Šta da radim ? Ako idem u T-Mobile onda če ga poslat na servis i pitaj Boga kad ču ga dobit natrag , a mobitel mi treba neki zamjenski , dal ga mogu zatražit il kako to ide ? Ili ču se morat strpit dok ne dođe sa servisa , nadam se popravljen , ili zamjenjen novim ? 

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Nokia X2 - pomoč hitno

Ima li itko za savjet ???? {#}

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
16 godina
neaktivan
Nokia X2

Ako ti je mobitel sada upaljen onda odradi update sistema preko OVI suite-a, ima nova verzija koja ispravlja te greske i bugove koje si naveo, ali ako se ne moze upaliti onda potrazi strucnu pomoc negdje kod lokalnih servisera koji bi mogli snimiti zadnju verziju softwera i na takav aparat!!!

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice