Motorola Moto G

poruka: 471
|
čitano: 144.296
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jel 5.0 ili 5.0.2?

0 0 hvala 0
11 godina
Motorola Moto G

5.0.2.

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jeli jos ima ko problema sa contactsima na 5.02 mene ponekad izbaci...

I da pozivi su uzasno rješeni na lolipuu call back je tako mali i često se ne pribaci na poziv nego ostane na kontaktu jedino je slusalica na vrhu ekrana indikator da zove...A valjda ce to poboljsat ali battery saver je odlicna stvar da ne ispadne da je sve negativno...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Re: Motorola Moto G
Horatio_Hornblower kaže...

Jeli jos ima ko problema sa contactsima na 5.02 mene ponekad izbaci...

I da pozivi su uzasno rješeni na lolipuu call back je tako mali i često se ne pribaci na poziv nego ostane na kontaktu jedino je slusalica na vrhu ekrana indikator da zove...A valjda ce to poboljsat ali battery saver je odlicna stvar da ne ispadne da je sve negativno...

Hmm meni sve radi savrseno, medutim odaziv je mrvicu sporiji nego ka KK-u medutim, sve ostalo mi je super.

EDIT:

Ipak malo zezaju kontakti tj. javlja gresku contacts stop responding closed....

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 8:21 (Zemljanin).
12 godina
Motorola Moto G

Nemam tih problema, osim što je telefon spor, pogotovo s Nova Launcherom.

0 0 hvala 0
16 godina
Motorola Moto G

ljudovi ima netko od vas slucajno 1st gen moto  g ali dual sim?? ja bih rado to uzeo ako netko ima ideju gdje kupiti kod nas ili neki site vani osim mobicitya , bio bih zahvalan da mi posta ovdje ili na PM...

ne zelim 2nd gen, zasitio se velikog ekrena, pa zelim 4.5 inch screen kao moto g 1st gen...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

Imam Moto G 2014, sa 5.0.2, i neka zapazanja:

- spor

- jako spor

- jesam rekao da je spor?

- spor toliko da mi drop-a poziv jer mu treba 10-15 sekundi da se switcha iz mapsa u call aplikaciju. Desilo se par puta. 

- tu i tamo radi ok. Stisnes neki gump, akcija se izvrsi. Ali jako cesto izvadim mob iz dzepa, zelim nabrzaka procitat neku poruku u Viberu, i onda cekam barem 10 sekundi da se Viber ucita

- na 4.4.4 google launcher se stalno reloadao. Na 5 je malo bolje, ali svako toliko kada izlazim iz neke aplikacije moram cekati 2-4 sekunde da se pojave sve ikone i widgeti na home screenu.

- factory reset ne pomaze. Jednostavno nema dovoljno RAMA. 

- osim sporosti, kamera je onako, srednja zalost, ok radi samo u dobrim svjetlosnim uvjetima. 

- magnetic caver je super stvar.

Ali posto je jako jeftin, ne treba se zalit valjda. Android koji radi normalno ipak treba platiti 300+ eura. 

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
hudo kaže...

Sorry, ali definitivno nekaj ne stima s tvoji mobitelom jer Moto G je sve samo ne spor pa cak ni s Lolipop OS-om koji je donekle (pola sekunde) usporio

neke aplikacije.

13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

hmmm meni radi sto se tice brzine savrseno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zemljanin kaže...
hudo kaže...

Sorry, ali definitivno nekaj ne stima s tvoji mobitelom jer Moto G je sve samo ne spor pa cak ni s Lolipop OS-om koji je donekle (pola sekunde) usporio

neke aplikacije.

Evo primjer, upravo se desilo:

- otvorio news&weatrher aplikaciju

- kliknuo na jednu vijest. Otvorio se web browser. Citao vjest minutu-dvije

- stisnuo Home tipku

- 5-10 sekundi cekao da se ucita home screen. Prvo dosla pozadina, i onda nakon 3-4 sekunde ikone

- mob je bio toliko zblesiran da je Pebble izgubio bluetooth konekciju (zavibrira) i dobio ju nazad kada se Home ucitao

Nije mi jasno sto to moze biti na mom mobu, nemam nista posebno, par messangera, fb, twitter, par sitnih aplikacija i to je to. 

Poanta je, aplikacije kada rade onda rade ok, ali prebacivanje iz app na home i nazad u neku app moze potrajat malo predugo. 

Koliki vama bude onaj anktutu benchmark, ili kako se vec zove? Meni bude oko 18000, jel to normalna brojka za taj mob?

Takodjer, koliki je vama prosjecno free rama? Sada je meni oko 350mb. 

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
14 godina
neaktivan
Jesi radio wipe data/factory reset nakon instalacije lollipopa? Ako nisi, ajde :-)
17 godina
Android kaže...
Jesi radio wipe data/factory reset nakon instalacije lollipopa? Ako nisi, ajde :-)

jesam. 

Prvo stavio v5 na 4.4.4, onda factory reset i cisti 5. Nisam primjetio neku vecu razliku. 

12 godina
Motorola Moto G

Radio sam i ja wipe cache i data, no svejedno se dosta osjeti sporost i trzavost. Moja je 2013. 16 gb verzija, ali razlika je samo u većem ekranu, hw je isti.

0 0 hvala 0
17 godina
Motorola Moto G

Moto G 4G, Moto X(prva gen.) i Moto E(prva gen.) direktno dobivaju update na 5.1 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Kupio bih si Motorolu Moto G 2nd generation, pa me zanima ako ste vi uzimali odakle ste ga uzeli?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jesu napravili neku verziju Moto G jedinice koja prima SD karticu?

Ili si i dalje osuđen na onih patetičnih 8 GB pohrane?

Sori ako sam krivo zapamtio točnu brojku.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prva generacija Moto G 4G (LTE) prima microSD kartice do 32 GB.
Heeey gringo I kill people for money, but you are my frieeend, I'll kill you for nothing!
10 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Pozdrav ljudi

Pokušavam nabaviti crnu Motorolu Moto G LTE i izgleda da je nema kod nas, pa razmišljam o narudžbi putem UK amazona. Pošto nemam iskustva s online kupnjom, zanima me da li bi ovaj mob prihvaćao kartice s naših mreža:
http://www.amazon.co.uk/Moto-4G-SIM-Free-Smartphone-Black/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1428489110&sr=1-1&transaction=device_only&keywords=moto+g+lte

Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
11 godina
pega777 kaže...

Pozdrav ljudi

Pokušavam nabaviti crnu Motorolu Moto G LTE i izgleda da je nema kod nas, pa razmišljam o narudžbi putem UK amazona. Pošto nemam iskustva s online kupnjom, zanima me da li bi ovaj mob prihvaćao kartice s naših mreža:
http://www.amazon.co.uk/Moto-4G-SIM-Free-Smartphone-Black/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1428489110&sr=1-1&transaction=device_only&keywords=moto+g+lte

Zahvaljujem!

Pise u opisu :-)

10 godina
neaktivan

gle fakat :D ok, zahvaljujem. 

10 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Dakle, prijavim se na UK amazon, odaberem proizvod, upišem podatke (adresu, državu, županiju, br. telefona itd...), naručim proizvod i plaćam ga kao osnovna cijena - UK VAT (20%) + Hrvatski VAT (25%) + poštarina, kliknem potvrdi, i dalje pratim paket prema kodu (koji mi pretpostavljam pošalju na mail kad pošalju paket?) te mi mobitel dolazi drito na adresu bez da kasnije moram slati potvrde o plaćanju, plaćati razne pdv-e i carine itd...

Molim vas da me ispravite ako sam izostavio koji od bitnijih koraka, kao što rekoh, nemam previše iskustva s online kupnjom a proučio sam manje više sve teme po pitanju narudžbe putem UK amazona, gnjavim čisto sigurnosti radi jer prvi put naručujem putem Amazona.

btw. Amazon mi ne nudi procjenu s VAT-om i poštarinom prije nego im dam broj kartice, a vidim da se to prije moglo... 

0 0 hvala 0
15 godina
Tako je. Odaberes proizvod, klikas next do kraja, platis i mobitel ti stize na tvoju adresu u roku od nekoliko dana. Ne placas nikakve dodatne troskove: sto platis na Amazonu, to je to. Dostavljac ti dostavi paket i nemas brige. Ja sam vec puno puta narucivao preko Amazona, sto britanskog, sto njemackog, i nikad nikakvih problema.
11 godina
pega777 kaže...

Dakle, prijavim se na UK amazon, odaberem proizvod, upišem podatke (adresu, državu, županiju, br. telefona itd...), naručim proizvod i plaćam ga kao osnovna cijena - UK VAT (20%) + Hrvatski VAT (25%) + poštarina, kliknem potvrdi, i dalje pratim paket prema kodu

Mislim da placas samo razliku od 5% VAT-a tj. placas samo jedan VAT od 25% , bar sam tak ja platio prosle godine jer nema smisla dva puta placat porez za isti artikl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 8:51 (Zemljanin).
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

ne plaća se ništa extra--

koliko platiš amazonu,to su sva plaćanja..

samo čekaš da dođe kući do tebe telefon,meni stigo jako brzo

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

To sam i mislio, tj. na cijenu koja piše na amazonu se odbija 20% UK VAT-a i dodaje 25% našeg. ova crtica predstavlja minus ;)

EDIT: Vidim da mi za taj uređaj (link u mom prvom postu) ne piše ništa za garanciju, jel to dolazi svejedno ili...?

btw. nakon što sam unio broj kartice, amazon mi izračuna 0 funti pdv-a, nije da se bunim al reko da će biti onih 5% gore :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 11:14 (pega777).
14 godina
neaktivan
Motorola Moto G

cekaj malo dali amazon uk opet poceo slati u hr ili ja nesto krivo radim?

moze link na doticni mob

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
babobabo kaže...

cekaj malo dali amazon uk opet poceo slati u hr ili ja nesto krivo radim?

moze link na doticni mob

hvala

Poceo je opet; link

10 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Btw. naručio mobitel u četvrtak prošli tjedan, u petak dispatchan, do subote se vozao po Engleskoj, i sad je jučer krenuo iz Barking, UK za bog zna kamo, i na UPS tracking site-u piše da se slijedeći scan očekuje u srijedu do kraja dana... nešto mi govori da to neće stići ovaj tjedan (expected delivery na UPS-u 17. a na Amazonu 20.)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Evo, javljam da je mob ipak stigao danas oko 11:30 i sve je u redu. Još jednom hvala svima na pomoći ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Mobitel G 1.gen. je odličan za uleženo-dobiveno. Kamera je malo u banani , ali ako nemate neke prohtjeve-izvrsna

Ako ste na kitkatu  ostanite na njemu. Lolipop je ok, al kitkat je bolji - fluidniji.

Koristim mob. više od godine i nikakvih zamjerki.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice